• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğinize eşinizin ailesi karıştımı?

gelinliğimi sadece kardeşim ve en yakın arkadasımla bakmaya gitmiştik sadece onlar gördü
geri kalan herkes eşim dahil düğün günü gördü:51:
kimse karışmadı bize aynı sey esyalarımızı falan içinde geçerli

karıştırtmadım, düğünde üstümde gördüler zaten ilk ve son kez. hayatımda bir kere giyeceğim ve birşeye ne kocamı nede ailesini karıştırtamazdım

Hiçbir seyime karısmadılar her detayı ben sectim onlarda üstlerine düşeni ödediler.Hiç haklarını yiyemem bu konuda.Sen zaten cok zevklisin kızım ne istersen onu al dediler daima.

bende gelinliğimi seçmeye annem,en yakın arkadaşım ve kayınvalidem ile gittim

sağolsunlar karışmak bir yana fikir bile vermediler :37: kız arkadaşım işte biraz fikir verdi.

her iki annemde hiç karışmadı.gelinliğim straptezdi.onu bile sordum varmı bir sorun diye yoo sen beğendikten sonra sorun yok dediler

hatta eşimde görmedi o gelinlik dikildikten sonra almaya gittiğimizde görmüştü

karıştılar tabiki düşününce bile sinir oluyorum bi gelinlik beğenmiştim .benim başka alacaklarım var alamam dedikayınvalide bizde eşimle haftalarca dolaştık uygun fiyata gelinlik bulalım diye .iki sene sonra o beğendiğim gelinlikçide kızına gelinlik diktirdi benim alacağımın iki katı fiyatına

ben k.validemleri ne gelınlıgıme ne evım için aldıgım esyalara karıstırttım çokta iyi oldu.. k.validem sadece telde bana straplez alma istersen dedi gelın oynarken asagı dusuyomus falan dedi.. bide istersen sırtın belıne kadar acık bi gelınlık secebılırsın ,sırtın guzel dedi bana hahahaha :))
benım askılıydı gelınlıgım.. rengıde kremdi onların ıstegı gibi beyaz değildi.
biz aşkımla elele tutustuk ne kendı aileme nede eşimin ailesine haber verdık.. sonucta o gelınlıgı giycek olan benım..evımdedekı esylarıda kullancak olan benım..onların zevklerı benım zevklerım bır tutmazdı.. kımse kırılmasın yuzgoz olmamak adına böyle davranmak zorunda kaldık..

neye karışmadılar ki diye bi düşünmem gerek.. ımmmmmm :) ama karışsınlar söylensinler dinlemedikten sonraaa amannnn :):)

valla banada hiç karışmadılar hatta kayınvalidem gelinliğimi düğünde gördü bizimle gelmedi bile.siz daha iyisini bilirsiniz beni hiç taşımayın yanınızda dedi ve gelmedi:1::1:

Örnek; Bende modelimi aylar evvelden tasarladım,rengi modeli çok farklıydı.elimde bikaç örnekle bi haftasonu eşimle gelinlikçileri gezdik.sora işinin ehli bir hanımla anlaştık,kumaş vs seçtik aynı günde:)ilk provaya yengemle,2.provaya kayınvalidemi çağırdım yalnız gitmemek için(sevindi tabi) ve bayıldı gelinliğime rengi modeli farklı olmasına rağmen bana destek verdi.Gelinlik bitti eşimle aldık ve ailemin yanına döndüm.Kendi annemin ilk tepkisi "neden bu renk yaptırdın" oldu :)) Hayat işte..Ama sonradan giyindim ve annemde üzerimde görünce beğendi.

Karışmadılar sağ olsunlar fakat gelinliğimi nerde diktirmem konusunda fikir önermişlerdi fakat ben kendi bildiğimi yapmıştım.Diğer konuya karışsalardı pekte dikkate almazdım!

bigün hastanede otururken gelinlikçi bi bayanlar tanıştım bana dediki gelinlik kavgası yapıp çokkk nişan atan oldu :30:
bencede karışılmamalı ben giyiceksem beni ilgilendirir benim zevkim olmalı fikir tabiki verilir
söz konusu açıklıksa bi gelinlik nekadar açık olabilir altı zaten komle kapalıı en fazla straplez olur açık olarak
ve şimdi hangi düğüne gitsem kapalı bi ailede olsa gelinler hep straplez valla:32:

Valla benim ki çok komik ve sinir bozucu oldu..Girdiğimiz 2. mağazadan aldık biz kayınvalidem kızdı bana neden hemen almışım die gezecekmiş daha ben beğendim e nişlanlım beğendi sanane demiii ama olmaz ille muhalefet olacak ya hatırladıkça hem gülüyorum hem de sinirlerim zıplıyor..Çok gezdirmedim die Teşekkür etmesi gerekirken muhalefetlik yapması sinir bozucu :22:

Hiç kimse karışmadı eşimle ikimiz beğendik aldık hatta direkt eşim beğendi ben giydim diyebilirim =) yani tabiki bende bayılarak giydim ;)

ben çok kararsız bi insanım bi türlü beğenemiştim en sonunda eşim bitane bulmuş almış eline annemlerede bunu beğenecek demiş veeee hemen onu giydim çokda beğenmiştim.:66::66:

kımse karısmamısdı... esımleız secdık. esımın tercıh ettıgını gıymek cok mutlu etmıstı benıı

ayy bu konu yine yaramı deşti benim.hiç istedigim gibi bi gelnlik giyemedim :( ogünü bileaklıma getirmek istemiyorum off yaa..seneler gecti tam 9 yıl bittii ama hala her gelinlikçinin önünden gecerken şöle dönüp bi bakarım şöle bi gelinlik giyemedim derim gözüm hep vitrinde kalır öylece.....:( hep içimde bi uhte olarak kalacak:(

tabı kı kımseyı kariştırmadım.. ben kararı vermiştım zaten.. gittim aldım..

Back
X