• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğinize eşinizin ailesi karıştımı?

Bende kendim seçtim modeli, diktirdim. Hem de transparan. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bana karısan olmadı, buyuk gorumcem ve esımle gıtmıstık. Gorumcem sadece fıkrını soyledı, esım de ıstedıgıne karar versın dedı. Fakat gorumcem sadece bence bu hos dedı zaten, asla dayatma olmadı.

Sımdı dıyorum kı keske dayatsaymıs ): Gerıye donup baktıgımda hıc begenmıyorum gelınlıgımı, buna hala cok uzuluyorum. O kadar kararsızdım kı o gun, sıkıntıdan pek onemsemedım.

asla karıŞmadılar sen hangısını sevdıysen hangısını ıstıyosan o olsun dedıler.. Onlar Öyle oldukları ıÇın benı kırmamak ıÇın aĞızlarından Çıkan lafa dıkkat ettıklerı ıÇın hepsını Çok sevıyorum ınŞ deĞıŞmez bu fıkırlerım ..

benim gelinliğime karıştılar maalesef :(( asında gelinliğimi ben beğendinmiştim önceden oryaa götürdüm.stralplez bi gelnlikti sıta doğru daha aşıya iniyodu model açıktı birazcık her nekadar ydaha yukardan dikmelerini sölesekte gelinlik hazır olduğunda provaya gittim eşim k.validem falan açık dediler askı yapılsın dediler bende salak gibi üzüle üzüle tamam dedim eşimde açık dedi çünkü sonra gelinliğime geniş askı yapıldı :gitme:

Eşimle beraber seçmiştik modelini öyle dikildi.
Benim ve onun ailesi gelinliğimi düğünümüzde gördüler.
Olması gerekenden üç aşağı beş yukarı bu değil mi?

hiçbirşeye karışmadılar ki buna karışsınlar,herşeyimizi eşimle biz beğendik aldık,onlar da düğünümde gördüler,evime de düğünümden kaç ay sonra misafir gibi geldiler gittiler,farklı şehirlerde yaşayınca böyle oluyor biraz da.yine de isterdim ama arayıp merak edip sormalarını..

hiçbirşeye karışmadılar ki buna karışsınlar,herşeyimizi eşimle biz beğendik aldık,onlar da düğünümde gördüler,evime de düğünümden kaç ay sonra misafir gibi geldiler gittiler,farklı şehirlerde yaşayınca böyle oluyor biraz da.yine de isterdim ama arayıp merak edip sormalarını..

boşver bölesi daha iyi karışınca daha kötü olur emin ol.

Ne gelinliğime nede başka tek bir şeyime karışılmadı herşey kendi istediğim gibi oldu.
Görmediler bile çoğu şeyi eşimle birlikte aldık.
Zaten öyle karışacak arkadan tek bir laf dahi edecek insan değiller saolsunlar. :asigim:

karışmadı çünkü ben gelinliğimi internetten beğendim...
ve eskişehirde aysira mağazasına gidip aldık:) kayınvalidem eşim annem ben gitttik:)) ikilemde kalıpdaa o muy bu mu die düşünmedik. budur dedim tamam denildi:)

Gelinlik ararken eşimle gidip gezmeyi çok isterdim ama çalıştığı için sürekli yanımda olamadı yine sağolsun her fırsatta geldi neredeysek
Annemle çıktım ben çarşıya gelinlik modellerine baktık beğendiğim gelinliği bulunca eşime söyledim geldi oda onay verdi siparişini verdi dikildi kayınvalidem provada geldi gördü o da beğendi
Karışmadılar hiç, siz nasıl istiyorsanız öyle yaptırın dediler sağolsunlar bu konuda hiç sıkmadılar bizi.

bana sorulacak soru mu bu canım:)))) elbette karıştılar...askısı,dekoltesi göğüs açıklığı onlar karışmasa olur mu:))

karışmadılar ne işse ben de şaşırdım :) her şeye karışan kayınvalidem bu konuya karışmadı nedense.

hiç şaşmadım zaten:))bende oldugu gibi:)
:))))) normal gibi gelio artık değilmi ne acı.iki insanın mutluluğu değil mi önemli olan.ama malesef öyle olmuyor.incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden sorunlar çıkıyor...

karıştı canım karışmaz olurmu zaten beni istemiyodu eline fırsat geçti sırf bana gıcıklık olsun diye soktu o koca burnunu gelinliğime bende kınalığımı kendi beğendiğimi aldım dekolteli diye kiyameti koparttı ama tınmadım gelinliğimde normaldi ama istediğim değildi o yüzden düğün resimlerime bakmam bile

2. evliliğim olduğu halde sağolsunlar hiç karışmadılar, yönlendirme yapmadılar.. straples bir gelinlik diktirmiştim,kırık beyaz..hiç de açık saçık demediler. hatta bir ara kayınvalideme sordum acaba açık mı oluyor,yaşlılar birşey der mi diye..o da bana '' sen istediğin gibi yaptır,nasıl istiyorsan öyle olsun ,kimse bişey demez demişti...istedğim gibi içme sine sine diktirdim gelinliğimi.diktirmek daha pahalı olduğu halde de en ufak bir olumsuz yorum yapmadılar...dolayısıyla gelinliğm çok çok içime sinmişti....

aa bu konuyla ilgili sizi çok sinir edeecek birşey söyliyimm: )))
şahsen beni ilgilendirmesede köpürmüştümmm
ben nişanlık kıyafeti için modacıya gittim . işimi hallettim bi gelinlik resmi vardı masada kadın dedikii buraya bugun bi kayınvalide geldii çok zevkli bi hanımdı kendiisi bulmuş gelinliği demiş benim gelinim bu gelinliği giyecek ben çok begendimmm . nekdr uyuz insanlar var hayatnda bikere gycek sonuçta bırata kendi seçsin çok şaşırmıştım

ne esimi nede esimin ailesini karıstırmak isterim onlara noluyo hadi esi anladık esin ailesinin yorum yapmasına sinir olurum

Back
X