• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğinize eşinizin ailesi karıştımı?

karışamadılar çünkü yoktular :)) en iyisi böyle vallahi lülülülülülü biz eşimle birlikte gittik gelinlik damatlık almaya... Ben beğendim eşim parasını verdi nikah işlemleri için aydına gitmesi gerekiyordu çünki...

benimkinedekarışan olmadıönce kendim gittim gördüm beğendim
daha sonra eşimle gittik parasını ödedik aldık çıktık.
eşimin ailesi düğün salonunda gördüler gelinliğiimi
hem karışmazlar öyle giyimime
karışsalarda dinlemez giyerdim çünkü benim için önemli olan eşimin fikri

Modelini falan herşeyi kendim seçtim ama sözümona açıkmış üstüne bolero mu deniyor ne deniyor onu giydirdiler zorla...

karışan olmadı benim ailemde eşimin aileside mutasıp aile yapısına sahipti gidipte apsurt bişe almayacağımı herkez bilirdiki gelinliğimi herkez düğünde gördü ne öyle haldur huldur 10 kişi gelinlik beğenmeye gitmek falan hiç onaylaamdığım bi durum :olmaz:

valla benimkiler çok karıştı içimde kalmadı değil 3 yıllık evliyim ama yinede huzursuzluk dün gibi aklımda .aslında herşey eşimde başladı zor beğenen biri olduğumdan önce biz bakalım sonra anneleri götürürz dedim ama eşim topladı herkesi gittik tabi ben b,irsürü dükkan geziyorum her seferinde dee kaynanam birine gir dene bi model diyor bense beğenmediklerimi neden giyeyim derdindeyim nihayetinde ilk giydiğim gelinliği aldım da biras inada bindi.kalın askılıydı .ben beğendim dedikçe kaynanam çıktı gitti gelinlikçiden bu gelinlik olmaz diye açıkmış falan filan bende başka bişey almam bundan başka dedim tartışma kıyamet gelinlikçide herkes bize bakar falan neyse eşim paryı saydı aldı annesinede bağırdı banada susun artık diye bağırdı tabi yokefendim babasına ben anlatcakmışım gelinliği falan neyseki inadımdan çokda istemediğim gelinliği aldım ne mi oldu düğün günü zorla bolera giydim düğün yerinde çıkardım okadar ısrarcı bir aileki ben bolerayı çıkardım herkes bana baakar çok da tınn dedim düğünüme devam ettim iyimi oldu bu hayur tabikide ama sonuçta benim en mutlu günüm saçma sebeplerle zarar görsün istemezdim

karışan olmadı benim ailemde eşimin aileside mutasıp aile yapısına sahipti gidipte apsurt bişe almayacağımı herkez bilirdiki gelinliğimi herkez düğünde gördü ne öyle haldur huldur 10 kişi gelinlik beğenmeye gitmek falan hiç onaylaamdığım bi durum :olmaz:

ahh canım benimde onaylamadığım durumdu ama malesef 7 kişi gitttik aldıktan sonra dolaşıcaktık kaynanam çekti gitti o sinirle bu sefer eşimle ben tartıştık annemler arada kaldı kabus gibi bir gündü

gittim kendim buldu kendim denedim kendmde aldım kimse karışamadı çünkü ailesiyle ayrı şehirdeydik eşimde benim zevkime bıraktı sen bizi biliyon nasıl giyincegini ayarlıcak birisin dedi

karışılmadı.. hele k.validem ağzını bile açmadı ne yalan söyliyeyim.. ben zorla alıyordum fikrini.. :1: ama çok kararsız bir yapım olduğu için kendi ailemden fikir aldım yoksa 30 yıl karar veremezdim herhalde kaydirigubbakcemile3

Hepsi düğüne 2 gün kala gördüler gelinliği, kimsenin bişeyi ne gördüğü var ne karıştığı :)

benim açıklığına felan karışmadılar gerçi götürmedim yanımdada...
kayınbaba o zaman nişanlıyken kızım bir gelinlikçi var biz diğer geline ordan aldık dedi.
oraya git 50-60 milyona gelinlikler var dedi...
bir ara merakımdan annemle uğradım oraya
bir tane üste giyilecek gelinlik yok...
kayınbabaya soruyor gittinmi diye bende gittim ama beğenmedim dedim...
o zaman eşimede söyledim ben 1 kere evleniyorum.
hiç birşeye sesimi çıkarmam ama gelinliğe çıkarırım kusura bakmayın dedim.
istediğim olmucaksa hiç olmasın dedim...
sonra eşimle gittik istediğim gelinliği beğendim..
onuda eşim ödedi zaten.
kayınbaba cebinden 5 kuruş harcamadı düğünde...
beleş düğün yaptı adam...

walla kimse karışmadı eşim dahil
zaten ben demeden o söylüyodu hep bu senin en özel günün nasıl istiyorsan öyle alacaksın opuyorumnanaktan

zaten aldığım gelinliği herkes çok beğendiği için bi sorunda olmadı

benim kayınalidem ratahsız oldugu icin gelemedi
o deil ama ben begenmedim dikilen gelinligi
agladım giymem diye
sonra hazır modellerden giydim
begendim straplesdi ama ben üzerindeki dantelden yarım kol gibi askı yaptırdım
çok da guzel olduu
herkes gelinligimi konustu

hayır hiç karışamazlar çünki ben onlarla birlik olup hiç bişeyimi paylaşmadım
kötü günler yaşattılar eşimle bana herşeyi nasıl istediysek öyle yaptık
yardımcı olmaya çalıştılar ama gerek yoktu o saatten sonra
eşimle bir model beyendik onu diktirdik gayette güzel oldu herkes düğünde gördü bizi zemuszemus

Back
X