hah başardım zemuszemus ben bunu aldım çünkü bizim aramızda 5 cm var topuz filan derken ayakkabım mecbur topuksuz olmalıydı bunun içinede süperince burnu dikişsiz tabanı kaymaması için silikonla desteklenmiş bi çorap aldım sanki çorap yokmuş gibi oluyor
benim gelinlik ayakkabımında burnu açık canım ama 2 parmak görünüyo vede çok şık duruyo :) sen hangisinde rahat edebilirsen onu al. sonuçta koskoca bir gün ayakta durucaz.
önden sadece 1-2 parmağı gösteren öpücük burun bence en iyisi.
çorap meselesine gelince parmak arası giyilen, burunsuz çoraplar çıktı onlar kullanılabilir. ya da dikişsiz olanlar.
Nişanlımla aramda 19 cm boy farkı olmasaydı sanırım babet giymeyi tercih ederdim nişanımda gizli platform yüksek toğuklu bir ayakkabı aldım nişanın yarısında ayağımdan çıkartmak durumunda kaldım o kadar yüksek toğuğa alışkın değilim önü açık ayakkabıdada ayaklarım terliyor ve öne doğru fırlyor çok rahat bulmuyorum sonuçta sabahtan akşama kadar ayağımda olacak ben muhtemelen 6-7cm topuklu önü kapalı sade bir ayakkabı alacam sonuçta zaten gelinlik altında gözükmeyecekler şaşaalı süslü püslü bir ayakkabı almam başka zamanda düğün ayakkabısının giyileceğini sanmıyorum zaten
Ayakların kaymaması için watsons da silikonlar satılıyor ondan alabilirsiniz,ucunu açık düşünüorsanız pentide parmak arası ucu açık çoraplar mevcut.
bence kesinlikle ucu ve arkası açık alınmalı,yaz geliniyiz sonuçta ferah ferah:) UCU AÇIK,ARKASI KOPÇALI , PLATFORM:)İLERLEYEN DAKİKALARDA PULLU CONVERSE E GEÇİŞ:)