- 1 Mart 2020
- 67
- 110
- 8
- 40
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Kaç yaşındasın kiKızlar ben önceki konumda da bahsetmiştim. Evlenmemiş olmanın beni ne kadar üzdüğünü. Bugün bir arkadaşımın evlilik fotolarını gördüm instagramda. Midem bulandı gelinlik görünce. İrkildim. Sanırım hiç hevesim kalmamış, hatta nefret etmişim bu olaydan. İçim öyle bir soğumuş ki. Sanırım bundan dolayı evlenme durumum yok benim. Yaşadığım travmalardan dolayı belki de istemsiz bir şekilde itiyorum her şeyi. Belki de artık alışmam gerekiyor bu duruma. Çözümü var mıdır ama onu merak ediyorum. Sevgiler.
En çirkin gelinlik bile asgari ücret kadar.guzelini alsan birkaç maaş parası
Bana da çok saçma geliyor. Giyinmeyi de düşünmüyorum. Kaldı ki şimdiye kadar ne Tv'de ne es dost düğününde 'ay vayy, verdiğin x milyara degmis.harikasin' diyecek kadın görmedim.bence çoğu nikah elbisesi saçma tarlatanli gelinlikten cok daha güzel :)
Ben de varım ☝Gelinligini seve seve alan bayila bayila giyen icinde rahat eden bir ben varim galiba forumda.
Hah. Hay agzin bal yesin. Tek degilim demek ki.Ben de varım ☝
Yalnız bırakmamayım ben de varım:))Gelinligini seve seve alan bayila bayila giyen icinde rahat eden bir ben varim galiba forumda.
Yok ayol ülkedeki 100 genç kızın 99’u 10 yaşından itibaren gelinlik hayali kuruyor. İnsanlar sırf gelinlik giymek için evleniyor. Evlendikten sonraki 7 sene boyunca gelinlikli fotoğrafını sosyal medyada paylaşıyor. Forum da farklı değil. Her genç kızın hayali diye arama yapsak binlerce konu çıkar forumda.Gelinligini seve seve alan bayila bayila giyen icinde rahat eden bir ben varim galiba forumda.
Ben de varımGelinligini seve seve alan bayila bayila giyen icinde rahat eden bir ben varim galiba forumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?