Gelinlik görmek midemi bulandırıyor.

mavileyla1100

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
67
110
8
40
Kızlar ben önceki konumda da bahsetmiştim. Evlenmemiş olmanın beni ne kadar üzdüğünü. Bugün bir arkadaşımın evlilik fotolarını gördüm instagramda. Midem bulandı gelinlik görünce. İrkildim. Sanırım hiç hevesim kalmamış, hatta nefret etmişim bu olaydan. İçim öyle bir soğumuş ki. Sanırım bundan dolayı evlenme durumum yok benim. Yaşadığım travmalardan dolayı belki de istemsiz bir şekilde itiyorum her şeyi. Belki de artık alışmam gerekiyor bu duruma. Çözümü var mıdır ama onu merak ediyorum. Sevgiler.

Kaç yaşındasın ki

En çirkin gelinlik bile asgari ücret kadar.guzelini alsan birkaç maaş parası
Bana da çok saçma geliyor. Giyinmeyi de düşünmüyorum. Kaldı ki şimdiye kadar ne Tv'de ne es dost düğününde 'ay vayy, verdiğin x milyara degmis.harikasin' diyecek kadın görmedim.bence çoğu nikah elbisesi saçma tarlatanli gelinlikten cok daha güzel :)

çocuğum yok olmuyor. Çocugu olanları görünce de midem bulanmıyor. Aksine Allah nasip etmiş ne güzel diyip mutlu oluyorum. Siz de "Allah bana henüz hayırlı eş nasip etmedi ama bak arkadaşlarıma nasip etmiş ne güzel" diye düşünürseniz kendinizi de rahatlatırsınız psikolojinize de yük yapmaz bu düşünceler.

Gelinliğim yurt dışından geldi, arkadaşım getirdi. Öyle aman aman bir para da vermedim, piyasanın çok çok altında sattı sağolsun. Ama giydiğim en rahatsız, en gereksiz elbiseydi. Şimdiki aklım olsa o parayı vermez o rahatsızlığa katlanmazdım muhtemelen. İhtiyacı olan birini bulsam da versem diye bakıyorum.

Ben geç evlendim. Düğün fobisi vardı bende. Düğün yapmadık tabi ki. Keza gelinlik de her zaman ruhumu sıkardı. Gelinlikçiye gittiğimizde kadın önüme 10 tane katalog koydu. Zaten içim daralıyordu, sayfayı açmamla bir el geldi sanki boğazımı sıktı. Fırlattım elimden dedim ben istemiyorum, hazır yok mu deneyip çıkayım buradan. Dikilmiş ama hiç giyilmemiş 4 tane gelinlik verdi. Girdim kabine beğendim aldım. Diğerlerini denemedim bile. Şimdi bakıyorum da, güzel seçmişim. Düğün fobim hala var. Aşırı yakın olmadıkça kimsenin nikahına bile gidemiyorum. Çocukları bahane ediyorum ama hediyemi gönderiyorum tabi. Çok uzun oldu ama yalnız değilsiniz

Ben de geç evlendim ve bana da gelinlik antipatik gelirdi. Düğün falan hiç sevmezdim. Evlendiğimde gelinlik giymeyecektim eşim damatlık giymek istiyorum diye tutturunca ben de dantelli bir diz hizası beyaz elbise giydim. Düğün yapmadık. Takıntı yapacak bir şey yok. karşınıza evlenmek isteyebileceğiniz bir insan çıkabilir o zaman ister gelinlik giyersiniz ister giymezsiniz.

Gelinligini seve seve alan bayila bayila giyen icinde rahat eden bir ben varim galiba forumda.
Yok ayol ülkedeki 100 genç kızın 99’u 10 yaşından itibaren gelinlik hayali kuruyor. İnsanlar sırf gelinlik giymek için evleniyor. Evlendikten sonraki 7 sene boyunca gelinlikli fotoğrafını sosyal medyada paylaşıyor. Forum da farklı değil. Her genç kızın hayali diye arama yapsak binlerce konu çıkar forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…