• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik icin gec kaldigimi söylediler

hayat83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
21
0
86
Manisa
temmuzda düğünüm alacak inş.ve gelinlikle uğraşıyorum.Gezdim bikere butun moda evleleri geç kaldığımı soyledi.moralim bozuk ..izmirde simge moda evine gelinlik diktiren oldumu hiç aranızda. Yada bi bilginiz var mı nasıl diker?Birde nida gelinlik hakkında ne düşünüyorsunuz??lütfen yardımcı olun..:(

Bende temmuzda evlendim canım bu zamanlardada hala araştırma yapıyordum merak etme yetişiyor moda evleri çabuk karar vermen için öyle söylüyor

ne geci yaa bende yeni dıktrmeye basladım yani sen modele karar werdıkten sonra hiç de gec deil bence

Allah kolaylik versin. Bende zamaninda coook gezmistim. Cok zor bir is istedigin gelinligi bulmak.

canım o gelinlikçilerin işgüzarlığı.. bir an önce panik yapıp alasın diye söylüyolar hiç gaza gelme geç değil.. benim düğünüm de temmuzda ama allahın izniyle hallederiz.38 beden giydiğim için gelinlik diktirmiycem alıcam.mutlaka kafama göre bişey bulurum ama kiralamak-almak konusunda çokk kararsızım

Benim dugunum 18 haziranda olucak Ins. Gelinligimi daha bu hafta aldim, 1 günde sectim ertesi günü teslim aldim.. :69: .. Aklinda bi tarz olunca zaten secmesi cok zor olmuyor

Bende kemeraltı ve çankayada dolanırken herkes çok geç kalmışın deyince panik olup moralim bozulmuştu haziran düğünüm nisan sonu geziyordum :))) sonunda sistersten diktirmeye karar verdim saolsunlar hiç canımı sıkmadılar boş şeylerle haftaya teslim alıcam iyice dolaşın netten araştırın bol bol deneyin ve iyi pazrlık edip karar verin derim benim aklımda model vardı o modele en yakın bulduğum yerde diktiriyorum.

Back
X