- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Kesinlikle istediğinde diret ve devamlı kontrol et. Ellerinde olan bir gelinliği sana kakalamasınlar.
elinde olanı kakalamaz heralde sonuçta üstüme göre dikicek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle istediğinde diret ve devamlı kontrol et. Ellerinde olan bir gelinliği sana kakalamasınlar.
selam kızlar buraya açılcak konu değil ama şimdilik bana göre dert sayılır :26:
ben gelinlik konusunda fikrinizi almak istiyorum dün bi moda evine gittim
yaşadığım yer küçük bi yer olduğu için gelinlikleri ölçülere göre izmirden getirten çok yer var sizce bu mantıklımı yoksa değilmi?
dün gittiğim moda evi açılalı 3 sene oldu modeller çok hoş normalde bi gelinlikçide gördüğüm modellerin dışında modeller var fakat ben emin olamıyorum görmeye alışkın olduğum modeller dışında bişeyler görmeye:26: onlar kendilerinden çok emin 25 senelik bir modacıyla çalışıyorlar ve banada şu güzel olur bu güzel olur diye fikir verdi modacı sizce onun dediklerine uymalımıyım yoksa istedigimde diretmelimiyim bilemiyorum???
bide normalde pahalı bi yer kampanya var şu an 1600 tl ye bindallı ve gelinlik içinde kiralık anlaştık. diğer yerlerde 1850 den falan başlıyo...ve kampanya dahilinde parayı peşin alıyolardı bende hemen veremeyiz dedim görüşelim sizi arayalım dediler akşam bana geri dönüş yaptılar ve görüşmeye gittim bana önden kapora verip teslimde kalanı vermemi kabul ettiler sağolsunlar. ama ben bu kararsızlğımı anlayamıyorummesela ben etek ucu dantelini çok istiyorum ama onlar şu olursa o olmaz bu olursa bu olmaz diyolar.bide kaliteli bi yer yani bulundugum yerde en kaliteli moda evi dikimlerinide kendileri yapıyorlar. korkuyorum ya istedigim gibi olmazsa etmezse diye bu kararsızlığımdan nasıl kurtulabilirim.
![]()
benim gelinliğimi diken bayan 30 yıldır bu işi yapıyorum bana güven dedi ..
güvendim de .. harika bir gelinlik meydana geldi tatlım tercih senin begendigini yaptır.
içinde uhde kalmasın![]()
elinde olanı kakalamaz heralde sonuçta üstüme göre dikicekmodel değişikliği yapıcak
![]()
modacıyamı bırak diyosun yani sen ona bıraktın sanırım :26:
ben hayalimdeki gelinliği anlattım ...
o da dikti ... provalarda zaten fikrini sölüyosun ..
olabilecekleri o da sana söylüyor .. en son tamam
tam bir melek olacaksın iyi düşün iyi olsun![]()
en iyisi akşam geçerken uğramak ve aklımdaki modeli anlatmak duruma göre tekrar değerlendirriim :26:
Farklı model diktirirsen tamam ama ellerindeki modellerden birini beğenirsen güvenme derim.
Halaa düğün resimlerine bakmakdan kaçınan biri olarak...canım seni çok iyi anlıyorum....gelinliğim hayalimdeki gibi olmamıştı...her kafadan ses çıkmıştı....gelinlikçim kendine çok güveniyordu...ama yanımdakiler sürekli şurası şöyle olsun şurası böyle olsun diye yardım edeyim derken , çokta pahalıya kaçılmasında denildiği için benimde kafam hepten karışınca....ortaya kabus gibi bir gelinlik çıkmıştı
Sessiz yapılı biride olduğumdan beğenmedim diyememiştim.....keşke şimdiki aklım olsaydı asla susmaz kendi istediğimde direnirdim...inan gelinlik resimlerime bakmak içimden gelmiyor...16 yıl geçti üzerinden ama içimde uhte kaldı![]()
kıyamammmmmne diyeceğimi bilemedim. bende acele etmek istemiyorum kafam karışsın istemiyorum. istedigim modele modacı karşı çıktı olmaz daha kısa gözükürsün kilolu gözükürsün vs diye bişey diyemedim haklıdır diye çünkü bu işten anlamıyorum :26: modacı deneyimli herşeyi bilen biri sonuçta diyorum kendi kendime bana etek tülünün içine simli tül koymayı teklif etti sen çok canlı bi kişiliksin cıvıl cıvılsın çok güzel olur dedi mesela ondada kararsızım. renkte bile arada kaldım düşün bi krem giydim bi kırık beyaz kremin modeli o kadar güzeldikii ama krem sana yaşına gitmez dedi koyu duruyodu kırık beyaz seç dedi bu tavsiyelerine uymalıyım sanırım modacının kremin modelini kırık beyazdamı istemeliyim :26:
Elbette işi bilen insanlardan tavsiye almak lazımda, her dediklerini de dinlerseniz gelinlik bitince ellerini eteklerini çekecekler milletin beğendiği bir gelinlikle ortada kalacaksınız.
Bence kafanızda bi kaç model oturtun, o modellere 3 aşağı 5 yukarı uyan modelleri başka bir gelinlikçide deneyin. Mesela çok kabarık kilolu mu gösterir dediler? Gidin bir tane deneyin, eger kilolu göstermediğini düşünüyorsanız onlar ne derse desin diretin.
selam kızlar buraya açılcak konu değil ama şimdilik bana göre dert sayılır :26:
ben gelinlik konusunda fikrinizi almak istiyorum dün bi moda evine gittim
yaşadığım yer küçük bi yer olduğu için gelinlikleri ölçülere göre izmirden getirten çok yer var sizce bu mantıklımı yoksa değilmi?
dün gittiğim moda evi açılalı 3 sene oldu modeller çok hoş normalde bi gelinlikçide gördüğüm modellerin dışında modeller var fakat ben emin olamıyorum görmeye alışkın olduğum modeller dışında bişeyler görmeye:26: onlar kendilerinden çok emin 25 senelik bir modacıyla çalışıyorlar ve banada şu güzel olur bu güzel olur diye fikir verdi modacı sizce onun dediklerine uymalımıyım yoksa istedigimde diretmelimiyim bilemiyorum???
bide normalde pahalı bi yer kampanya var şu an 1600 tl ye bindallı ve gelinlik içinde kiralık anlaştık. diğer yerlerde 1850 den falan başlıyo...ve kampanya dahilinde parayı peşin alıyolardı bende hemen veremeyiz dedim görüşelim sizi arayalım dediler akşam bana geri dönüş yaptılar ve görüşmeye gittim bana önden kapora verip teslimde kalanı vermemi kabul ettiler sağolsunlar. ama ben bu kararsızlğımı anlayamıyorummesela ben etek ucu dantelini çok istiyorum ama onlar şu olursa o olmaz bu olursa bu olmaz diyolar.bide kaliteli bi yer yani bulundugum yerde en kaliteli moda evi dikimlerinide kendileri yapıyorlar. korkuyorum ya istedigim gibi olmazsa etmezse diye bu kararsızlığımdan nasıl kurtulabilirim.
![]()
Elbette işi bilen insanlardan tavsiye almak lazımda, her dediklerini de dinlerseniz gelinlik bitince ellerini eteklerini çekecekler milletin beğendiği bir gelinlikle ortada kalacaksınız.
Bence kafanızda bi kaç model oturtun, o modellere 3 aşağı 5 yukarı uyan modelleri başka bir gelinlikçide deneyin. Mesela çok kabarık kilolu mu gösterir dediler? Gidin bir tane deneyin, eger kilolu göstermediğini düşünüyorsanız onlar ne derse desin diretin.
Canım kremin bir çok tonu var....bir arkadaşın düğününe gitmiştim....gelin çok güzel bir kızdı siyah saçlı....kırık beyaz yada açık krem tonunda bir gelinliği vardı maşşallah gözlerimiz kamaşmıştı...gelinliğin üst tarafı fiziğine tamamen oturmuştu... Alt tarafın tülleri öyle kabarık öyle zarfti ki...herkez hayran kalmıştı![]()
Kesinlikle katılıyorum sana canım.....önce sen beğen başkalarının etkisinde kalma..bol bol katolog araştır...internet zaten bir deryaa ..örnekleri eleye eleye en doğrusunu kendin bulAllah yardımcın olsun tatlım eminim çook güzel bir gelin olacaksın
![]()
gelinliğin senin hayatında bir kez giyebileceğin en özel kıyafetin.. bir yere gittiğinde burunlarının büyüklüğünden sana şu ona olmaz bu ona olmaz diyorlarsa oradan direk uzaklaş derim.. ben de gelinliğimi yaptırdığım yerde 3 modeli birleştirtip üzerine de kendimden birşeyler eklettirdim.. hiçbirşeyime de bunu yapamayız demediler.. ne dediysem yapıldı.. çünkü ben o şekilde istiyordum ve kendi istediğim gelinliği giymek hayalimdi, her bayanın öyledir.. başkasının fikri kendimizinkinden daha da güzel olsa bile kendi hayalimizdekini elde etmek sonrasında içimizde ukte kalacak bazı şeylere engel olur.. öncesinde gittiğim yerlerde istediğim model gelinliği anlattığım zaman ona bu olmaz bu böyle olmaz gibi bahanelerle geldiler hep.. sen istediğin ayrıntıları uygulayabilecek bir yer araştır benim tavsiyem.. sonradan pişman olmak kötü olur :)
Gelinlik çok önemli bence de. Eşim mesela her erkek gibi tülden kumaştan şundan bundan anlamaz. Ama kaç kez demiştir senin gelinliğinin eteği ne kadar güzeldi diye. Üstelik ben gelinliğimi iki saat içinde aldım. Hem de sadece alış kısmı iki saat değil. İşten üçte çıktım, bir taksiye binip beni gelinlikçilerin olduğu bir çarşı varmış oraya götürür müsünüz dedim. Adam neyse ki biliyormuşBir kaç yere girdim o çarşıda. Beğenmedim, hep dikmekten falan bahsediyolardı ya da çok pahalıydı. En son küçük bir dükkan gördüm. Gelinlikler asılı duruyordu, bunlar bedeni tek kalanlar dedi. Benim bedenim bir kaç tane varmış. O da benim bedenim değil de bana göre daralttılar. Giydim. Fotoğrafını çekip eşime gönderdim, güzel dedi o da. Fotoğraftan ne anladıysa
İki parçaydı, ben tek parça istiyorum dedim, bir kaç yerini daha değiştirttim. Yarım saat içinde kutulayıp verdiler. Sonra aynı çarşı içinde bir ayakkabıcı önerdi gelinlikçi. Ona gittim, ayakkabımı, çantamı, kınada giyeceğim terlikleri aldım, eve gittim taksiyle. Saat beşti ve elimde bir sürü kutular vardı. Düğünümle ilgili en sevdiğim şeyler kimsenin karışmadığı, tek başıma hallettiğim gelinliğim ve ayakkabılarım oldu :) Üstelik çok çok ucuzdular. Gerçek dantel bile yoktu, ara ara güpür vardı sadece. Ama içinde çok güzel görünüyordum. Sonradan herkes birşeyler söylemeye kalktı, yok parasını da mı sen verdin, gelinlik öyle alınmaz falan filan. Hiiiç duymadım bile.
Yani demek istediğim, o gelinliği senin için güzel yapan şey simleri, dantelleri falan olmayacak. Olabildiğince içine sinsin. Rahat olsun. Hareket de etmen gerektiğini onun içinde unutma. Bence ne model istiyorsan kendisini olmasa da bir benzerini giy bak mutlaka oluyor mu diye. Sıfırdan diktirdiğinde çok saçma şeyler çıkabilir ortaya geri de alamazsın.
Ne güzel ne kadar şanslısınız ben istedigim modelle gitmiş olsam bana kesin yine sana bu olmaz bu olmaz dicekler ama emin olun bulundugum yerdeki en profesyonel gelinlikçi orası bursaya gelin gidicem ordan baktım gelinlik çok güzel modeller vardı burdakinde hiç olmayan modeli yaptırsam nolur acaba modellerle bile kafam o kadar karışıyorki aff Allah ımm afffnapıcam ben yaa