- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Bende şunu anlamıyorum '' pahalı bir yer ama kampanya var şu an 1600 tl ye bindallı ve gelinlik içinde kiralık'' yok ya, pahalı yer her daim pahalıdır. Bu devirde 1600 tl hem gelinlik içinde bindallı, öyle çokta kaliteli falan olacağını düşünmüyorum. Aslında pahalıyız yani kaliteliyiz ama şuan indirim olduğu için böyle ucuz imajı vermeye çalışıyorlar bu bir.
İkincisi ölçüye göre getirtmeyin ölçü ne olursa olsun, kalıba göre farklılık gösterebilir. Kendimden örnek vereyim ben gelinliğimide tuvaletimide üzerime göre diktirdim. Bizzat provalara giderek, ikiside straptezdi. Tuvaletimi öyle bir dikmişler ki koltuk altlarım pırtlıyor sırtım pırtlıyor hiç hoş bi görüntü değildi. Ucuzluk pahalılık görecelidir ben 2000 liraya diktirmiştim yani bence pahalıydı ve öyle bi hatası vardı kalıp hatası.
Ama gelinliğimi farklı biyerde diktirdim, öyle bir kalıp yapmışki kadın 1 gram etim taşmadı, ve çok güzel oturdu üzerime. Bunlar çok ince detaylardır ama önemlidir.
Etek uçlarında dantel istiyormuşsunuz, öyle olmaz böyle yapalım falan diyorlarmış. Çokta samimi bulmuyorum ben açıkçası, işlerine gelmediği içinde öyle diyor olabilirler.
Ne yorum yaptım ama beeee
Aaaa bursadamısınız. Eğer 3000-4000 ler pahalı gelmeyecekse sizi benim gelinlikçime yönlendirebilirim. Ben çok memnun kalmıştım.
bursada değilim canım oraya gelin gidicem geçen gün gezmeye gittim 5-6 gelinlikçi gezdim o kadar yani.. ama gidip gelmesi var diye ben kendi yaşadığım yerden almayı tercih ettim böyle yapmamalımıyım acaba bursaya zaten nikah için eşyalar için gidicem ordanmı alsamki :26:kayınpederimede söyledik burdan alıyoruz diye off

bana da bazı olmaz dedikleri şey işlerine gelmiyomuş gibi geliyo ne yalan söylim