- Konu Sahibi pembemaviii
-
Şu gelinliklere bakarken içim kıpır kıpır oluyor yahu
Çok teşekkür ederim yaa,resimde koymuşsun. Öpüyorum kocaman
Çok zarif gelinlikler. Çok beğendim,acaba resim göstersem aynısını dikebilirler mi?
insallah dikerler bu düsesin gelinligi Elie Saab tasarlamis
gümüs sanirim o islemleri benim cok hosuma gitti,zaten kraliyet ailelerinin dügünlerinde
böyle asil oluyor gelinlikler tam yerinde cok acik cok safsata yok ama zerafet oluyor..
ben kapaliyim sahsen dikebilirlerse bu sekilde bir gelinlik istiyorum simdilik:)
bu arada gelinlik icin dügünden kac ay önce baslanmali fikrin var mi? ya da kac prova filan
Bende çok beğendim şahsen. Gerçekten asil:)
Ya valla ben çok geç kaldım gelinlik için:85:
Benim ablam düğüne 3 ay kala gelinlik hazırlıklarına başlamıştı,provalar falan. Sen ne zaman evleniyorsun? Ve düğün nasıl olacak merak ettim
benim de aynı canım ben de 12 kişilik yemek takımından başka bişey almadım hem zaman hemen gelsin istiyorum hem de bu hazırlıklara daha başlamadık bileyurt disindayiz ya,o yüzden biz tarih verecez tarih filan veremedik daha mayis gibi düsünüyoruz ama kesin tarih benim sinavlara bagli bekliyorum aciklanmadi tarihler..
ya ben kapaliyim o yüzden ne olacak bilmiyorum gelinlik ya hazir ya dikim hazir istemiyorum ama bakalim..dügün tarihi kesinlessin artik giderim bir ara
dügünde farkli yerdeniz kina biizm orada olacak ama oda ikimizin kinasida sizin orada olsun dedi daha ailelerle konusmadik bir gün bos olsun sonra onlarin memleketinde salon
3 saat var aramizda bakalim suanda eksik gedik alisverisle ugrasiyorum,o kadar zor ki yemek takimini aldim ama kahvalti takimi,cay takimi,sürahi takimi filan
begendim ablam alacak türkiyeden ay cok zor isler bide benim gibi uzak biryerden isleri halletmeye calisilsin..
nisanimda cok acele oldu( 22.eylülde 1 ay olmus)
vay elbise ne oldu ne olacak derken dikimdi hazirdi filan türkiyeye gitmeden begendim aldik. 1 haftada oldu nisan,bir hafta sonu onlar geldi tanismaya,hafta ici biz gittik oraya
hafta sonuda isteme + nisan oldu..bakalim aritk dügüne nasil olacak
kızlar benim de nisanda inş düğünüm var ve ben de gelinliği daha doğru düzgün düşünemedim hepimiz resimler paylaşalım hem fikir olur
yurt disindayiz ya,o yüzden biz tarih verecez tarih filan veremedik daha mayis gibi düsünüyoruz ama kesin tarih benim sinavlara bagli bekliyorum aciklanmadi tarihler..
ya ben kapaliyim o yüzden ne olacak bilmiyorum gelinlik ya hazir ya dikim hazir istemiyorum ama bakalim..dügün tarihi kesinlessin artik giderim bir ara
dügünde farkli yerdeniz kina biizm orada olacak ama oda ikimizin kinasida sizin orada olsun dedi daha ailelerle konusmadik bir gün bos olsun sonra onlarin memleketinde salon
3 saat var aramizda bakalim suanda eksik gedik alisverisle ugrasiyorum,o kadar zor ki yemek takimini aldim ama kahvalti takimi,cay takimi,sürahi takimi filan
begendim ablam alacak türkiyeden ay cok zor isler bide benim gibi uzak biryerden isleri halletmeye calisilsin..
nisanimda cok acele oldu( 22.eylülde 1 ay olmus)
vay elbise ne oldu ne olacak derken dikimdi hazirdi filan türkiyeye gitmeden begendim aldik. 1 haftada oldu nisan,bir hafta sonu onlar geldi tanismaya,hafta ici biz gittik oraya
hafta sonuda isteme + nisan oldu..bakalim aritk dügüne nasil olacak
kızlar benim de nisanda inş düğünüm var ve ben de gelinliği daha doğru düzgün düşünemedim hepimiz resimler paylaşalım hem fikir olur
Gerçekten baya karmaşa oluyor ya.
Bende günlerdir hatta haftalardır uykusuzum. Izmirde ev tuttuk,gidip gelmek beni çok yordu bir de alışveriş stresi derken. Baya sıkıntıdayım bu aralar.
Bakalım ya, hayırlısı olsun hakkımızda inşallahnişanın acele olmuş ama olsun.
Nişanlım benim ilk çocukluk aşkım,ilk sevgilim. Onunda öyle umarım evliligimiz mutku gider:) Bizde kır düğünü yapacağız. Doya doya oynamak tepinmek istiyorum yaaBir de şu gelinliği halledebilsem..
Umarım senin işlerinde yolunda gider
canimm aralikta kir dügünü nasil olacak :) gelinlik batmasin kar dügünü olmasin sonra hehe
benim cocukluk askim erol evgindi :) saka saka cocukluk askim olmasada 8 senemin sahibi :)
bende 19.5-20 yasinda cocuk sayilirm demi :) benimde cocukluk askim olsun
Canım buraya nasıl resim koyabilirim? Yeni üyeyimde bilmiyorum.
Valla ne yapsak,kafamda hayal ettiğim benim de şık fazla abartı olmayan bir gelinlik..
Canım buraya nasıl resim koyabilirim? Yeni üyeyimde bilmiyorum.
Valla ne yapsak,kafamda hayal ettiğim benim de şık fazla abartı olmayan bir gelinlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?