Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi- ACİL Yardım Lütfen!!!

Bunlar da cok tercih etmediğim, biraz daha kabarık modeller, az kalsın bugün annem ve nişanlımın ısrarı üzerine sonuncuyu satın alıyorduk,(son iki resim aynı gelinlik) iyi ki almamışım, beni sanki diğer gelinliklere göre daha basık, kısa boylu gösterdi, yada resimde öyle çıkmış, bilemedim, Eki Görüntüle 454422 Eki Görüntüle 454423 Eki Görüntüle 454424 Eki Görüntüle 454425 Eki Görüntüle 454426 Eki Görüntüle 454427 Eki Görüntüle 454428 Eki Görüntüle 454429 siz ne dersiniz?
Böyle modellerden mi alayım yoksa ilk yüklediğim resimlerden 3. veya 4. mü? Benim içime onlar daha yatmıştı..

İkinciye bayıldım !! Su gibi kuğu gibi olmuşsun !!
Sonuncuyu da iyi ki almamışsın :17:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Gelinlik siparişimi sonunda verdim. İlk yüklediğim resimlerden balık gibi olan, 4. modeli alıyorum.

Teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar,

Hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Gelinlik siparişimi sonunda verdim. İlk yüklediğim resimlerden balık gibi olan, 4. modeli alıyorum.

Teşekkürler...

Hayırlı olsun, en doğru seçimi yapmışsınız. Orijinal alıyorsanız o markaların canlı bir ikinci el pazarı olduğunu ve 2000-2500 civarına rahatça satabileceğinizi de şimdiden belirteyim. Mutluluklar dilerim...

4 diyorum kesinlikle 4. Ben olsam 4ü seçerdim çünkü gerçekten gelinliğin bi tarzı var çok şık duruyor. Belinde ince kemer gibi bişi var sanırım onun dışında herşey harika bence.

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler...
Hah yorumumdan sonrasını gördüm 4 alıyormussunuz iyi karar tebrikler :1: Vee mutluluklar :nazar:

3 çok güzel olmuş, 5 numara da kırık beyaz veya ekru olaymış o da çok güzemiş ama gri beyaz rengi hiç sevmiyorum mutluluklar :)

yorum yazacaktım ki 4.yü aldığını okudum ben de 4. diyecektim güzel bir seçim, çok güzel taşıyor fiziğin, hayırlı olsun

Kararınızı vermissiniz, sectiginiz model cok güzel, fiziginize de cok uygun yalnız ben sonradan tercih etmediginiz modeller arasında koydugunuz 2. modele bittim diyebilirim, cok begendim tam hayallerimdeki gibi..
Tekrar mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
ilk fotolardan bende 3 ve 4 ü beğendim.fiziğin çok güzel taşıyosun hepsini gayet iyi.. bence bu ikisinden en çok içine sineni seç:) ben sana 4ü daha çok yakıştırdım ama:)

Tam benim zevkime göre :) Bende 3. gelinlik cok güze...ikinci tercihimde 1. gelinlik.
Icine hangisi siniyorsa onu al...kimsenin dedigine bakma :)

bence 1.gelinklik daha güzl.benimde eylülde düğünüm.bende şimdiden hazır satın aldm gelinliğimi ama şimdi üzerime olmuo.kafayı yicem.fermuar kısmı kapanmıo.napçam bilmiorm:(((

minecim günaydın:) benım boyum 1.59 ve kıloluyum bıraz :(( senden bi konuda yardım istiyorum pronovias ın alce modeli mi yoksa Dango modeli mi daha dogru secım olur? boyum kısa oldugu ıcın herkes dango dıyor ama ben alca yı cok begenıyorum:( ama tabıı dangonun belınde kemer olmıcak ve kol ayrıntısı yaptırcam. ve ıthal fransuz danteli ile yapılacak gelinlik.

bencede 1 ve 2 facia
4 aralarından en ıyısı
ama bencede kabarık olsun bu tarz gelınlıgı balık modelı yanı tualettede gıyersın bısver bı kere de prenses gibi ol

Back
X