Gelinlik sorunu bakar misiniz ?

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
478
23
34
Hanımlar merhaba..
Nisanlim, hastalık derecesinde kıskanç.
Şimdi gelinlik bakmaya başladık.
Bende asil, sade benim önüme geçmeyecek bir gelinlik istiyorum.
Bu gecenin benim için çok özel olduğunu biraz idare etmesini rica ettim.
Israrla olmaz diyor ..
Ya benim istediğim gibi olur yada olmaz dedim..
Öyle deyince geri adım attı..
Bu kiskancligi gün geçtikçe artıyor..
Neredeyse tirnagimi göstermek istemiyor..
Gelinliklerin gorsellerini paylaşıyorum..
Bir fikir verin kizlar.
Lütfen.

Eklentiler

• FB_IMG_1499806083858.webp
    FB_IMG_1499806083858.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 1.557
  • FB_IMG_1499806128512.webp
    FB_IMG_1499806128512.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 1.542
İkisini de cok beğendim.ilk gelinlik çok güzel duruyor .Allah yardimcin olsun bu adam yakında seni eve de kapatır bu gidişle.. belki evlenince zamanla bu huyumdan vazgeçer. Beli olmaz tecrübeli ablalar yazarsa daha iyi olur.

İkisini de cok beğendim.ilk gelinlik çok güzel duruyor .Allah yardimcin olsun bu adam yakında seni eve de kapatır bu gidişle.. belki evlenince zamanla bu huyumdan vazgeçer. Beli olmaz tecrübeli ablalar yazarsa daha iyi olur.
Kilo aldım.
Sadece bu gelinligi giyebilmek için perhiz yapıyorum .
Çok önemsiyorum.
Biraz anlayışlı olmasını istiyorum.
En azından bir gece ..
Bende aynı şeyi söyledim.
Yakında beni eve de kapatırsin dedim..
Giderek artıyor.
Bu arada begenmenize çok sevindim.

yaaa canım bu yazdıkların şimdi hoşuna gidiyor benı seviyor diyorsun ama ileride çok bunalacaksın , bu kıkançlıgı durdurmaya çalış ,

gelinlıge gelince ikiside çok guzel boyun kilon bu resimdekiler gibiyse çok duracaktır. hayırlı olsun iyi düşün.
Inanin hoşuma gitmiyor ..
Oturuyorum, konuşuyorum .
Anlatıyorum.
Sıkıntıdan kilo aldım.
Şimdi perhizdeyim.
Bu gelinlik için.
Çok önemsiyorum.
Ama anlayış yok.
Terapiye gitmek istedim evlilik öncesi bakalım kabul edicek mi .

İkisi de muhteşem ama aşırı kıskanç biriyle nişanlıydım eskiden. Neler çektiğinizi ve hissetitğinizi biliyorum. Peki siz emin misiniz bu yola çıkmak istediğinizden?

Benimki çok anlayışlıydı,giydiğim mini elbiselere çok yakışmış derdi,
Şimdi bu sıcakta utanmasa evde bile kapalı eşofman giy diyecek,
Ben çok sallamıyorum ama bozulduğu belli.
Sizin Allah yardımcınız olsun,
İki gelinlik de çok zarif bu arada.

İkisi de muhteşem ama aşırı kıskanç biriyle nişanlıydım eskiden. Neler çektiğinizi ve hissetitğinizi biliyorum. Peki siz emin misiniz bu yola çıkmak istediğinizden?
Kıskançlık konusunda aklım çok karışık.
Inanılmaz seviyorum onu.
Bir dediğimi iki etmez .
Ne istersem yapmaya çalışır.
Ama kıskançlığı, giderek artmaya başladı.
Terapiye gitmek istiyorum.

Bu kadar kıskanç bi adamla evlenmeyi bi kez daha düşünün derim. Bu idare edilcek bi durun değil degisecek bi durum da değil.Hayatınız boyunca bu kısıtlamalarla yaşayabilecekseniz evlenin.

Gelinlikler içinde şey demek istiyorum cok hoslar evet ama 175 üstü değilseniz böyle güzel durmuyorlar insanın üstünde.Kilodan hiç söz etmiyorum zaten verecekmissiniz de.Modelden ziyada size yakışıp yakışmamasına dikkat edin isterseniz genel de gelinler bunu pek önemsemiyolar çünkü malum.

Mutluluklar

Kıskançlık konusunda aklım çok karışık.
Inanılmaz seviyorum onu.
Bir dediğimi iki etmez .
Ne istersem yapmaya çalışır.
Ama kıskançlığı, giderek artmaya başladı.
Terapiye gitmek istiyorum.

Biliyorum. Genellikle çok severler zaten, üstüne titrerler vs vs. Benim nişanlım ben denize girmek istedim diye denize girip g... başını el aleme gösterenden bana eş, çocuklarıma da ana olmaz demişti. Ayrıldık, yalvaran kendisi oldu ama affetmedim. Sisyphe Sisyphe Astoria Astoria arkadaşlarımız psikolog. Onlar daha iyi bilirler ama bence bir sorunu ortadan kaldırmadan terapinin pek bir şey değiştireceğini düşünmüyorum.

Eğer boy uzun ve fit bir vücut varsa gelinlikler şahane.
Aksi durumda hepsi korkunç olacaktır.
En güzel moda kendine en çok yakışan modadir diyerek mutluluklar dilerim.
Kıskançlık abartiysa Eyvah. .
Şiddeti artacaktır göze alın ve önüne geçin derim.

Bu kadar kıskanç bi adamla evlenmeyi bi kez daha düşünün derim. Bu idare edilcek bi durun değil degisecek bi durum da değil.Hayatınız boyunca bu kısıtlamalarla yaşayabilecekseniz evlenin.

Gelinlikler içinde şey demek istiyorum cok hoslar evet ama 175 üstü değilseniz böyle güzel durmuyorlar insanın üstünde.Kilodan hiç söz etmiyorum zaten verecekmissiniz de.Modelden ziyada size yakışıp yakışmamasına dikkat edin isterseniz genel de gelinler bunu pek önemsemiyolar çünkü malum.

Mutluluklar
Teşekkür ederim ..
Ben yakisani tercih ediyorum.
Istediğimi değil.
Denedim çok hoş oldu.
Ama yine de perhiz yapıyorum.
Ama kıskanç bir erkekle yaşamak inanılmaz zor.
Dışarı çıkmak kabus gibi...
Onu giydin, bu sana bakti.
O oldu bu oldu gibi .
Kavga edip dönüyoruz.

2.gelinliği daha çok beğendim.
Ömür boyu bu adamla kıskançlıklarıyla yaşayabilecek misin ,son kararın mı ?

Biliyorum. Genellikle çok severler zaten, üstüne titrerler vs vs. Benim nişanlım ben denize girmek istedim diye denize girip g... başını el aleme gösterenden bana eş, çocuklarıma da ana olmaz demişti. Ayrıldık, yalvaran kendisi oldu ama affetmedim. Sisyphe Sisyphe Astoria Astoria arkadaşlarımız psikolog. Onlar daha iyi bilirler ama bence bir sorunu ortadan kaldırmadan terapinin pek bir şey değiştireceğini düşünmüyorum.
O tarz laflar eden bir adamla ayrılmaniz isabet olmuş.
Benim ki etrafına karşı inanılmaz modern.
Ailesi çok rahat .
Önceden oda öyleydi ama şimdi çok kıskanç deli gibi..

benim eşimde öyleydi. hatta fotoğraf çekimlerinde fotoğraçı bizi yönlendiriyordu dokunma diye adamla kavga etti. sonra mı?? 5 yıllık evliyim bugün eve gelmiyorum desem nereye gidicen demez :D sanırım güven kısmı zirveye oturdu.
gelinliklere gelince aslında ikisi de çok güzel. göğüs kısmını biraz kapatmayı başarırsanız ona da bir şey demez bence.

Back
X