• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik sorunu bakar misiniz ?

İlk gelinligi begendim ama ikisininde gogus kisimlari biraz fazla dusuk. Onlari tadilatla yukari cektirte bilirsin. Nisanlin diyor diyr degil tecrubelerime dayanarak soyluyorum o dekolteler basina bela olur dugunde. Surekli kontrol altinda tutmak zorunda kalirsin. O yuzden catalin girisinde bitir dekolteyi cok asagida olmazsin.

Evlenmeden once bu kiskancligi halledin. Bu forumda pencereye cikmasi, markete gitmesi kocasi tarafindan yasaklanmis, psikolojisi bozulmus, ozguveni kaybolmus bir cok uye gördüm.

İki gelinliğe de bayıldım ama bence göğüs dekoltesini kapattır birqz.. gelinlikte göğüs dekoltesi güzel durmuyor. . Omuzlar yeterli.. bu arada kıskançlık çok kötü.. şimdi böyleyse ilerde düşünemiyorum. ..

giyeceğim gelinliğe karışacak adamla evlenmezdim,
dünyanın en güzel gelinliğini giyseniz ne yazar ki yanınızda sizin kararlarııza ve fikirlerinize saygı duyan bir adam olmadıktan sonra...

Hanımlar merhaba..
Nisanlim, hastalık derecesinde kıskanç.
Şimdi gelinlik bakmaya başladık.
Bende asil, sade benim önüme geçmeyecek bir gelinlik istiyorum.
Bu gecenin benim için çok özel olduğunu biraz idare etmesini rica ettim.
Israrla olmaz diyor ..
Ya benim istediğim gibi olur yada olmaz dedim..
Öyle deyince geri adım attı..
Bu kiskancligi gün geçtikçe artıyor..
Neredeyse tirnagimi göstermek istemiyor..
Gelinliklerin gorsellerini paylaşıyorum..
Bir fikir verin kizlar.
Lütfen.
Ben iki gelinliğe de bayıldım zevkiniz güzelmiş. Hayırlısı olsun. Kıskançlık konusuna gelince biraz baskın olmakta fayda var bu konuda da gördüğünüz gibi. Benim de eşim bazı ufak tefek şeylere karışıyordu kıyafet olarak. Şimdi giyiyorum. O ne kadar baskı sen o kadar baskı :)

İki gelinlik de çok güzel fakat gelinlikten çok daha büyük problemin var bence farkına varmalısın...

Inanin hoşuma gitmiyor ..
Oturuyorum, konuşuyorum .
Anlatıyorum.
Sıkıntıdan kilo aldım.
Şimdi perhizdeyim.
Bu gelinlik için.
Çok önemsiyorum.
Ama anlayış yok.
Terapiye gitmek istedim evlilik öncesi bakalım kabul edicek mi .

Eee sen bu durumdan memnun da değilsin ki ne diye kendine bu eziyet??
Şimdi düğünde belki iltimas sağlasa emin ol evlendikten sonra elbet bunalacaksın, en kötüsü bu konuda sürekli ezecek...

Psikolojik şiddet fiziksel şiddetten çok daha beter. Bence biraz daha düşün...

Aşırı kıskanç biri evlenince çok çekilmez olabilir. Gelinlikler çok güzel ama rahat edebilecek misin?

adam seni kıskanıyor..sizin beğendinigiz gelinliklere bakın...gelinlikler nefisssssss..ama giydirirmi bunu size

Gelinlikle iş bitmiyor ki.. Düğünden sonra gardrobunu elden geçirirse şaşırma.

Hanımlar merhaba..
Nisanlim, hastalık derecesinde kıskanç.
Şimdi gelinlik bakmaya başladık.
Bende asil, sade benim önüme geçmeyecek bir gelinlik istiyorum.
Bu gecenin benim için çok özel olduğunu biraz idare etmesini rica ettim.
Israrla olmaz diyor ..
Ya benim istediğim gibi olur yada olmaz dedim..
Öyle deyince geri adım attı..
Bu kiskancligi gün geçtikçe artıyor..
Neredeyse tirnagimi göstermek istemiyor..
Gelinliklerin gorsellerini paylaşıyorum..
Bir fikir verin kizlar.
Lütfen.
ikisi de güzel. omuzlari birazcik daha yukardan yaptirsaniz daha kapali havasi verir nisanliniz sorun etmez orta yolu bulmus olursunuz ;) benim esim de nisanliyken cok kiskancti evlenince biraz rahatladi.. ama bende biraz esime göre sekil aldim orta yolu bulduk diyeyim... sende biraz uyumlu ol ama aşırı da taviz verme yoksa sende bunalirsin ilerde

Ay bence cok guzeller ya abarti bi tarafi da yok yani. tumu kapali mecbur dekoltesi olacak :D nisanlinda kabul eder ins canim :)

Düğünün nerede olacak oda önemli tabi seçimler için . Ama ilki daha güzel . Ki çok açık modellerde değil. Konuş bence iyice

Back
X