Evet haklısınız. Hiç gelinlik denemeden direkt dikime gittimHayalimdeki gelinliğin duruşunu üstüme giyince ben de kendime yakıştırmamıştım. Kendime yakışan başka bir model gelinlik almıştım. Belki benzer bir gelinliği daha önce denemiş olsaydınız sizin de fikriniz değişebilirdi.
Ama makyaj ve saçın etkisi de olabilir. Bilemiyorum...
Ohhh yaa süpersiniz cidden biraz moralim yükseldiAyni durumu yasadim. Gelinligi begendim, ama moda evinin cektigi fotografta kendimi taniyamamistim. Neyseki sorun provayi alanin fotograf cekmeyi bilmemesi cikti.
Kuafor sonrasi her sey guzel olacak. Mutluluklar.
Sadece kilo olcu degil, vucut tipinize gore olmasi baska bir sey.Boyum 162 kilom 54.mankenin boyu uzundue muhakkak. Öyle kilolu biri değilim iyi taşırım sanmıştım
Rica ederim bir de ben normalde de fondöten rimel allık ruj kullanıyorum ona rağmen yüzümde hiç makyaj yok gibi durmuştu çok şaşırmıştım. Gelinlikten dolayı makyajsız gibi duruyor yüz öne çıkmıyor. Kuaförden sonra saç ve makyajla gelinlik tamamen bütünleşiyor. Sana tavsiyem kuaföre gelinliği de götür orda git. Gögüs bölgesine de boynuna da makyaj yapıyorlar daha hoş duruyorNasıl rahatladım sağolun ☺
Evet evet öyle yapıcam gelinliğin göğüs arası açık bikini beyazlığı var onu kapatmaları lazım zatenRica ederim bir de ben normalde de fondöten rimel allık ruj kullanıyorum ona rağmen yüzümde hiç makyaj yok gibi durmuştu çok şaşırmıştım. Gelinlikten dolayı makyajsız gibi duruyor yüz öne çıkmıyor. Kuaförden sonra saç ve makyajla gelinlik tamamen bütünleşiyor. Sana tavsiyem kuaföre gelinliği de götür orda git. Gögüs bölgesine de boynuna da makyaj yapıyorlar daha hoş duruyor
Yapmayın yaaAmaaan bende beğenmiyorum gelinliğimi şimdi düşündükçe. Hiç yakışmadı o kadar özendim oysa
Keşke sizinkini gorebilseeydikYapmayın yaa
Atmak istemiyorum buraya yıllarca dursun istemiyorum burda. Ki sosyal medyaya bile çok sık foto atan biri değilimKeşke sizinkini gorebilseeydik
Atmak istemiyorum buraya yıllarca dursun istemiyorum burda. Ki sosyal medyaya bile çok sık foto atan biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?