Gelinlik sorunu

Hayalimdeki gelinliğin duruşunu üstüme giyince ben de kendime yakıştırmamıştım. Kendime yakışan başka bir model gelinlik almıştım. Belki benzer bir gelinliği daha önce denemiş olsaydınız sizin de fikriniz değişebilirdi.
Ama makyaj ve saçın etkisi de olabilir. Bilemiyorum...

Evet haklısınız. Hiç gelinlik denemeden direkt dikime gittim

Ayni durumu yasadim. Gelinligi begendim, ama moda evinin cektigi fotografta kendimi taniyamamistim. Neyseki sorun provayi alanin fotograf cekmeyi bilmemesi cikti.

Kuafor sonrasi her sey guzel olacak. Mutluluklar.
Ohhh yaa süpersiniz cidden biraz moralim yükseldi

Boyum 162 kilom 54.mankenin boyu uzundue muhakkak. Öyle kilolu biri değilim iyi taşırım sanmıştım
Sadece kilo olcu degil, vucut tipinize gore olmasi baska bir sey.
Ornegin balik model, fazla zayiflarda yada kilolularda cirkin duruyor.
Yada straplez herkese yakışmıyor
Bacak-govde boyuna gore belin yeri her kiyafete gitmiyor.. gibi.
Yuzunuzu kapatıp paylasin isterseniz, belki terzi dikisinden kotu gelmistir gozunuze?

Ben de beğendiğim bir modeli diktirmiştim. Asla aynısı olmamıştı. Biraz dekoltesini kapattırmıştım o yüzden olabilir. Benim de hiç hayalim gibi olmamıştı ve içime sinmemişti öncesinde ama düğün günü kendini çok iyi hissediyorsun ne olursa olsun:)

Nasıl rahatladım sağolun ☺
Rica ederim bir de ben normalde de fondöten rimel allık ruj kullanıyorum ona rağmen yüzümde hiç makyaj yok gibi durmuştu çok şaşırmıştım. Gelinlikten dolayı makyajsız gibi duruyor yüz öne çıkmıyor. Kuaförden sonra saç ve makyajla gelinlik tamamen bütünleşiyor. Sana tavsiyem kuaföre gelinliği de götür orda git. Gögüs bölgesine de boynuna da makyaj yapıyorlar daha hoş duruyor

Amaaan bende beğenmiyorum gelinliğimi şimdi düşündükçe. Hiç yakışmadı o kadar özendim oysa

Evet evet öyle yapıcam gelinliğin göğüs arası açık bikini beyazlığı var onu kapatmaları lazım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…