Selam kızlar ...
Bende bugün bir derdimi paylaşmak istiyorum ...
2 sene önce problemli olarak evlilik yaptık . Ailesi ilk başlarda beni isterken daha sonra istememeye başladı . Eşim askerdeydi. Birbirimizi çok seviyorduk . İzne geldi ve biz evlendik ( Özet geçiyorum ) . Kendi kendimize nikah yaptık. Nikahımızın şahidini bile tanımıyordum. Şu anda isimlerini bile bilmiyorum . Tek bir arkadaşımız bile yanımızda yoktu. Birtek onun ailesi ve benim ailem öğrendi.Benim ailem problemleri bildikleri için çok fazla üstümüze gelmediler. Aşkımızın farkındaydılar.
Gel zaman git zaman herkes kabullendi. Ama düğünüm olmadı . Gelinlik giyemedim .
Şimdi bir düğün oldumu önden koşuyorum resmen . Gelinliklerine bakmak düğünde oynamak beni çok üzsede sürekli bunu yapıyorum .
2 sene oldu. Maşallaharamız iyi. Şükürler olsun 2 sene su gibii berrak geçti. Çocuk düşünüyoruz şimdi.
Ama gelinlik giymemenin burukluğu hiç gitmiyor içimden .
Paylaşmak istedim sizlerle ...
Bazı şeyler hepimizin içinde kalabiliyo bazen. Çoğu zaman burukluğunuda yaşıyoruz :) 5. yılınızı yada 10. yılınızı ne biliyim öyle bi yıldönümünüzde nikah tazeleme amaçlı bi eğlence yapabilirsiniz düğün gibi . Gelinlik giyebilirsin orda. Çok tanıdığım var bu sekilde eğlence tarzında yapanlar :)
Bende gelinlik giymedim...
Öyle pat diye gittik nikahımızı kıydık geldik..
Mutluyum diyorsun ya...
Gerisini boşver...
Şöyle yapabilirsin çok takıyorsan kafana...
Gidin bi gelinlikçiye..
Kiralayın...
Kuaföre gidersin vs..
Foto çektirirsiniz yada kendiniz çekersiniz..
Zor şeyler değil...
İnşallah sağlıklı,hayırlı bir evlat sahibi olursunuz(amin).
bacım sen gelinlikle damatlığı ayarla fotoğrafların benden (istanbuldaysan tabi :) )
Kocaeli gebze cnm . Ama istanbula gelebiliriz. Ay ciddimisin
Eger ızmırde yasıyosanız benım actıgım konularda resımlerı var gelınlıgımı kıralıcaktım ama vazgectım sonra denk gelırse gelınlıgıde esımın damatlıgınıda fotograf cektırmenız ıcın seve seve verırım begenırsenız tabı fotograf okadar fazla tutmaz dıs cekım olsun dersenız bılemem ama bız 450 ye yaptırmıstık albumu
bacım sen gelinlikle damatlığı ayarla fotoğrafların benden (istanbuldaysan tabi :) )
Evlendikya masraflar arttı artık öyle şeyler yapmak bize zor gelir. Bir fotoğrafçı en az 1000 tl istiyor. Teşekkür ederim
Ne güzel insanlarsınız siz.
Allah sizin de işlerinizi rast getirsin,gönlünüze göre versin inşallah.
Sevgili konu sahibi,daha yeni evli sayılırsın.
Bence hiç zaman kaybetmeden hayalini gerçekleştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?