Gelinlik Takıntım Oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beden uymadı 42 bedenim benm . Gelinliğin şekli bile önemli değil aslnda ama gelinlik arıyorum diye konu açmayada çekiniyorum

Ne güzel insanlarsınız siz.
Allah sizin de işlerinizi rast getirsin,gönlünüze göre versin inşallah.

Sevgili konu sahibi,daha yeni evli sayılırsın.
Bence hiç zaman kaybetmeden hayalini gerçekleştir.

amin allah razı olsun allah hepimizin işini rast getirsin...

Ben giydim ama buyuk bisey yapmadik,simdi 10.yilimizda nikah tazelicez sende oyle yapabilirsin.benim zaten kabarik gelinlik benim tarzim degil o yuzden daha sade elbise tarzi bi model dusunuyorum bu kez gelinlik olarak.

Selam,ben gelinlik giydim ama gidipte soyle guzel resimler cekinemedik,yapmadilar maalesef,bende Boyle guzel resimler gorunce uzulurum.dugunde cekilen resimlerde hep bireri oldugu icin...ama ben bir ara gelinligi aratmayan guzel bir besah kiyafet alip oyle Resim cektirmek istiyom,insallah bebegimizle beraber dedigim gibi oyle guzel besah elbiseler varki,birde uygun fiyata bulursaniz daha iyi olur,yada birinden odunc alin,resimleri cektirdikten sonra ya guzel bir demek yeyin basbasa,yada iki gunluk bir haftasonu balayi yapin.giden para olsun,o gelir bir sekilde yerine,hayallerinizi gerceklestirmeniz dilegiyle:)

Evlendikya masraflar arttı artık öyle şeyler yapmak bize zor gelir. Bir fotoğrafçı en az 1000 tl istiyor. Teşekkür ederim

yok canım ne 1000 lirası her bütçeye göre var kaç foto çekeceğine göre değişir fiyat açık hava olmasıda şart değilki ben koca panoromik albümü 300 tl ye yaptırdım bikaç foto çekilebilir bi yakınının gelinşliğini giyersin kuaförede gelin başı demezsin düğüne gidicem dersin özenirler çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…