Gelin İç Giyim gelinlikte göğüsü nasıl küçük gösterebilirim??

myhopehul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
16
4
35
selam kızlar. bu yaza düğünüm var ve geçenlerde bi kaç model gelinlik denedim. ama sonuç hüsran :KK43: ben ince bi yapıya sahibim sırtım ve belim çok ince omuzlarım dar ama göğüslerim bedenime oranla büyükler :KK43: denediğim ve beğendiğim modellerde de göğüsüm yukardan taşma yaptı ve hiç hoşlanmadığım bi görüntü :KK43: büyük beden gelinliklerde bile yaşadım bu problemi :KK43: gerçi denerken içime sütyen giymeden denedim. bi akıl verin bana bu meretleri nasıl küçük göstericem ben :KK43:

Merhaba evet buyuk gogus gelınlık secımınde sorun yaratabılıyor maalesef.Oncelıkle benım bıldıgım kadarı ıle gogusler ırı ve dıkkat cekıcı oldugu ıcın dıkkatı baska yerlere cekmek gerekıyor.Sırt dekoltesıne ,saça,gelinliğin alt kısımlarına.Gogus toparlayıcı sutyen asla takmayın.Sonra sızın ıcın askısız gelınlıkler uygun olmaz.V yaka ,bısiklet yaka ,kalp yakalar tercıh edın.Gogus kısmı olabıldıgınce sade olsun.Fıkır olması acısından bırkac ornek yayınlayayım...

Gelınlıgın altıda belden baslayıp kat kat kabarık olmasındansa kalcaya kadar ınıp kalcadan ıtıbaren genısleyen tarzda olsun.Ust olabıldıgınce sade alt dıkkat cekıcı ve bel kıvrımınız tamamı ıle ortaya cıkarın...Sıze bazı ornekler sectım bır bakın

BIA_D.jpg BLITHE_D.jpg BOHEMIO_D.jpg LAMBINA_B.jpg MANAMI_B.jpg MANDALA_B.jpg MARLA_B.jpg MARYLAND_B.jpg MASADA_D.jpg MEL_D.jpg

:) teşekkür ederim fotolar için. ya ben prenses model ve kalp yaka bi model denedim çokta hoşuma gitti çokta derin değildi dekoltesi ama benimkiler yinede fışkırdı :KK43: küçük göstermek için içine giyebileceğim bişey varmıdır acaba bu aslında merak ettiğim şey?

canım ben berlei marka styen kullaninca kapanamayan dugmeler bile kapanıyor. eğer kullanmadiysan hiç kesinlikle tavsiye ederim. ..

:) teşekkür ederim fotolar için. ya ben prenses model ve kalp yaka bi model denedim çokta hoşuma gitti çokta derin değildi dekoltesi ama benimkiler yinede fışkırdı :KK43: küçük göstermek için içine giyebileceğim bişey varmıdır acaba bu aslında merak ettiğim şey?

Anladım ben yanlıs anlamısım :KK23::KK23::KK23:O zaman bazı markaların kucuk gosteren balensız sutyenlerı var onları kullanacaksınız.Kom da falan var.Su sekılde

kom-minimizer-sutyen-martina-600x750.jpg

rica ederiz . ama berlei üstüne tanimam . aldığım günden beri benim kurtaricim oldu. biraz pahalı ama 80 lira sanırım . 4-5 yıldır kullanıyorum :) işini görür .

rica ederiz . ama berlei üstüne tanimam . aldığım günden beri benim kurtaricim oldu. biraz pahalı ama 80 lira sanırım . 4-5 yıldır kullanıyorum :) işini görür .
fiyatı hiç önemli değil tatlımm en özel gün sonuçta işe yarasında yeter :) ama acaba görünürmü gelinliğin içinden görünürse fena :KK57::KK57:

Ben gögsümün tasan yerlerine tülle kapatmistim, evet kapali bir görüntü oldu ama baska carem yoktu. Görünmesini de istemiyordum. Omuzlardan kalin tül askim vardi be kalp seklindeki gögüs yerinin üzrine tül diktirdim düz bir sekilde fazla dikkat cekmedi ve fazlaliklar örtülmüs oldu =)

istersen satan yer bul bi dene . ben gömlekle gitmstim tabi düğmeler zor birlesiyordu. denedim. calisan kız kıyafetinin de giyin farkı görün demişti hakikaten dugmelerim normal göğüslü insanlarinki gibi kapanmisti.çok güzel topluyor :)

sorması ayıp kac kullanıyorsun ?

Ben gögsümün tasan yerlerine tülle kapatmistim, evet kapali bir görüntü oldu ama baska carem yoktu. Görünmesini de istemiyordum. Omuzlardan kalin tül askim vardi be kalp seklindeki gögüs yerinin üzrine tül diktirdim düz bir sekilde fazla dikkat cekmedi ve fazlaliklar örtülmüs oldu =)
canım olamadı bende öyle yaptırayım ya. merak ettim bak şimdi gelinliğinin üstünü. fotosu varsa atarmısın bi fikir edinmiş olurum:oops:

istersen satan yer bul bi dene . ben gömlekle gitmstim tabi düğmeler zor birlesiyordu. denedim. calisan kız kıyafetinin de giyin farkı görün demişti hakikaten dugmelerim normal göğüslü insanlarinki gibi kapanmisti.çok güzel topluyor :)

sorması ayıp kac kullanıyorsun ?
tamam canım deniycem mutlaka. tatlım sütyen konusunda okadar sıkıntı çekiyorum ki normal hayatta da. cup kısmına 85 beden sütyen oluyo ama bu sefer de sırt kısmı büyük geliyo.sırt kısmımada 75 beden sütyen tam oluyo bu seferde göğüs ucum anca kapanıyo :KK70: bende bi çamaşırcı buldum sütyenin arkası lastikli bildiğimiz sütyen arkaları gibi değil.o çamaşırcı rahata erdirdi beni sağolsun :)

tamam canım deniycem mutlaka. tatlım sütyen konusunda okadar sıkıntı çekiyorum ki normal hayatta da. cup kısmına 85 beden sütyen oluyo ama bu sefer de sırt kısmı büyük geliyo.sırt kısmımada 75 beden sütyen tam oluyo bu seferde göğüs ucum anca kapanıyo :KK70: bende bi çamaşırcı buldum sütyenin arkası lastikli bildiğimiz sütyen arkaları gibi değil.o çamaşırcı rahata erdirdi beni sağolsun :)
75 beden D ya da C cup olur sana. HM de bu bedende sütyen bulabilirsin. Marks and spencerda da bulabilmistim ben. Biraz pahali ama rahata erdiriyor =)

tamam 75 D ya da 75DD .. sin
ben de oyleydim :KK43:

Benim de goguslerim iri 90 beden :) ama dogru gelinlik yakasi secimiyle normal gorunduler. Konu acmistim bir bakin isterseniz fikir olur.

X