gelip gitmek bilmeyen misafir

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir abla var ürün satan. Birkaç bir şey almıştım ablamdaydım bugün oraya gelip bırakacağını söyledi. Geldi oturduk hoş sohbet daha önceden ablamı da birkaç kez görmüştü. Eniştem bugün işten izinliydi. Uğrayıp gideceğim deyince kabul ettik. Kadın Saat 1 gibi geldi ve akşam 8de zor gitti. Bundan sonra gelirim uğrarım böyle diyor. Adam odadan çıkmadı haliyle, acıktı akşam yemeği de yoktu. Ben ablama karşı cok mahcup oldum. Ve beni ürün almaya zorluyor sürekli, ağzı güzel laf yapıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum hayır diyemiyorum :KK43:
Hayır bir daha almayacağım diyemezsen bi dahakine yatıya alırsın kadını

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir abla var ürün satan. Birkaç bir şey almıştım ablamdaydım bugün oraya gelip bırakacağını söyledi. Geldi oturduk hoş sohbet daha önceden ablamı da birkaç kez görmüştü. Eniştem bugün işten izinliydi. Uğrayıp gideceğim deyince kabul ettik. Kadın Saat 1 gibi geldi ve akşam 8de zor gitti. Bundan sonra gelirim uğrarım böyle diyor. Adam odadan çıkmadı haliyle, acıktı akşam yemeği de yoktu. Ben ablama karşı cok mahcup oldum. Ve beni ürün almaya zorluyor sürekli, ağzı güzel laf yapıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum hayır diyemiyorum :KK43:
Hayr diyemiyosan ne yapmayi dusunuyosun. Bidaha gelme gorusmek istemyrm de bitsin gitsin. Bazen acik sozlu olmak lazim

Ya bu yakaya yapışmak ne oluyor.Millet yıldı ya.Sokakda çeviriyorlar bazen.Herkez gidip ihtiyacını bir alay mağaza var alıyor zaten

Ha birde marketlerde türediler.Deterjan alıcam mesela:İlla bizimkini al diye markette ürün için yapışıyorlar.

Konu sahibi arkadasim bu kadın sizin hayır demeyi öğrenmeniz açısından sizin sinawiniz olmuş.bu yasadiklariniz kötü görünse de neticesi Güzel olucak ins. şunu belirtmek isterimki daha önce dostluğumuz var demişsiniz.kadin önceki samimiyetinizi yakınlık kurmanizi kullanıyor.bu dostluk değil.ben dostlarım zor duruma düşsün asla istemem gerekirse onlara hediye ederdim.sizden ricam yüz vermeyin.ablaniza çok ayıp olmuş.8 saat oturuyor siz hala ay ayıp olur die dusunuyor bişey diyemiyorsunuz.kadinin size yapmis olduğu ayıp çok büyük.ewin erkeği evdeyken içeri girmesi çok saçma hadi girdin diyelim nasıl oturur 8 saat.hicmi çekinmez.lutfen kendinizi bu tarz insanlara karşı nasıl davranış sergilemek gerekli die geliştirin.urun almayın.kirilirsada takmayin.daha iyi lazım değil.full kendi menfaatini düşünüyor.

Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(

Aynen öyle diyecektiniz. Kadın da kendi ekmek parası derdinde hem sana hem ablana satış yapmaya çalışıyor. Onun da vaktini boşa harcamissiniz. İşimiz var bu aldıklarım da yeter ihtiyacım olunca seni ararım hafi güle güle

Çok oturduğunu görünce , ‘ben kalkayım abla evde işim var’

o kadına da ‘ ürünleri aldım zaten, eniştem de izinli bugün biz kalkalım ‘diyebilirdiniz

SOYLE SENİ DE UYE YAPSİN
BEN KENDİM SİPARİS GECERİM, ABLAMA TEYZEME BEN SATİYORUM DER CEVRENDEN UZAK TUTARSİN.

NOT KUSURA BAKMAYİN BUYUK HARF TAKİLDİ

Benim esim olsa ya salona gecer otururdu
Yada hadi herkes evine dinlenicem derdi
Eniste bey iyi sabretmis
Bende gecen gun kizima hayir demenin ayip olmadigini
Hatta bir gereklilik oldugunu
Istemedigi birseyi karsisindaki kirilacak diye yapmamasi gerektigini anlatiyordum

Benim de böyle bi arkadaşım var bi şeyler yapıp satıyor köyden ürünler getirip satıyor falan bi iki bi şey aldım sonra aynın senin hesap ısrar ıasrar üstüne sonra mesela köyden bi şey getirmiş sana da ayırdım diyor ama alamıyorum çünkü satacak mı hediye mi anlamıyor insan bi anda katakulliye getiriyor derken bi gün yine ısrarcı ben dedim canım benim ihtiyacım yok bi şeye ihtiyacım olursa ben sana söylerim böyle birbirimizi yormayalım sürekli oymuş çok şükür bıraktı bana bi şey satmaya çalışmayı artık iyi anlaşıyoruz

Gelmek istediginde (ki bundan sonra habersiz gelir)kapida görür gormez; "Abla hiç müsait degilim disarda islerim var."her geldiginde bir bahane bul ayağını keser. İnsanlara hayır demeyi öğrenmelisin.Yoksa yatıya da kalır bu yakinda.

Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(

Ablanız haklı. Kadın 7 saat oturuyor ve siz git diyemiyorsunuz. Birkaç gündür tanıdığınız, aranızda alışveriş ilişkisi olan biri için ablanıza ve eniştenize çok ayıp etmişsiniz. Adamın izin günü mahvolmuş.

1-2 saat geçince, git demeniz gerekirdi. Böyle dümdüz olmasa da “X abla, sen bugün geleyim deyince kısa sürer diye tamam demiştim. Çünkü bugün eniştemin izin günü. Biz en iyisi bugün kısa keselim, başka zaman daha uzun görüşürüz” deseydiniz.

En olmadı siz de onunla çıkıp dışarıda görüşmeye devam etseydiniz.

İnsan gerektiği yerde de hayır diyebilmeli ya gerçekten çözemiyorum hayır diyemeyen insanları ben biseyden hoşlanmıyorsam rahatsizsam, niye cekicemki kapıyı göster bidakine geldiğinde canım hadi canım hadi diyerekten :ukala:

O gün 8 saat oturdun. Ablam senin yüzünden bana küstü. O benimle barisana kadar gelme de.

İşi zorlaştıran sizsiniz konu sahibi baktın otururken iki saati geçirdi ben de kalkacaktım hadi beraber çıkalım deyip alıp kadını gidecektin. Sonra arkadaşın olsa seni zor durumda bırakmaz satış yaptığı herkese öyle iyi gibi davranıyordur o ağzı da iyi laf yapıyormuş ya diğerlerinden bi farkın yoktur yani sen de onun için müşterisin. Hayır demek veya almamak bence en kolayı ama diyemiyor musun parasını verme dört beş kere istesin senden bak bi daha sana ürün al diyor mu.
Bu arada bu herkesin memnun olduğu marka neymiş merak ettim

İşi zorlaştıran sizsiniz konu sahibi baktın otururken iki saati geçirdi ben de kalkacaktım hadi beraber çıkalım deyip alıp kadını gidecektin. Sonra arkadaşın olsa seni zor durumda bırakmaz satış yaptığı herkese öyle iyi gibi davranıyordur o ağzı da iyi laf yapıyormuş ya diğerlerinden bi farkın yoktur yani sen de onun için müşterisin. Hayır demek veya almamak bence en kolayı ama diyemiyor musun parasını verme dört beş kere istesin senden bak bi daha sana ürün al diyor mu.
Bu arada bu herkesin memnun olduğu marka neymiş merak ettim
Yorumunuz için teşekkürler. Marka farmasi :)

Back
X