Gelirken ne getirmeli ?

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Merhabalar.
O kadar heyecanlıyım ki ne yazdım , nasıl yazdım bilmiyorum.
Bugün sevgilim babamla nişan hakkında konuşmaya ve iade-i ziyaret yapmaya gelecek.
O da çok heyecanlı . Sorum şu ki babamın kendi işi var ve oraya gidecek . Giderken sizce ne götürmeli ?
Tatlı yaptıracağım dedi ama ben yanına bir orkide de almalısın bence dedim. Ofis hediyesi olarak. Sizce ne götürmeli ?

Merhabalar.
Bugün sevgilim babamla nişan hakkında konuşmaya ve iade-i ziyaret yapmaya gelecek.
O da çok heyecanlı . Sorum şu ki babamın kendi işi var ve oraya gidecek . Giderken sizce ne götürmeli ?
Tatlı yaptıracağım dedi ama ben yanına bir orkide de almalısın bence dedim. Ofis hediyesi olarak. Sizce ne götürmeli ?
Güzel fikir bence... Ben de erkek arkadaşımın annesine tanışmaya gittiğim zaman çiçek ve tatlı almıştım. Çok mutlu olmuştu. Özellikle çiçek için, o da bize geldiği zaman çiçek ve tatlı almıştı. :KK53:

nişanlımın babama orkide aldığını düşünemedim ya. orkide kadından kadına ya da erkekten kadına olur sanki. hani babanız çiçeklerden çok hoşlanan biri ise bilemem ama. tatlı kafi.
Evet babam orkide çok seviyor. Bende ona giderken orkide alıp gidiyorum bazen. Bilemedim ya .o_O

Merhabalar.
Bence sadece tatlı uygundur orkide bizim için zariflik taşıyan bi çiçek ama babanız onu sadece çiçek olarak görecek ama tatlı tatlıdır . Ayrıca nişan işleri ofiste konuşulmamali bence

Merhabalar.
çiçek çok saçma olur
babana neden çiçek alsın ki?
tatlı uygundur.

nişanı niye sadece ikisi konuşuyor. ailesi yok mu? yoksa da .siz niye yoksunuz o konuşmada. babanız orkide seviyorsa tek orkide yeterli bence.ofis olduğu için. ev olsaydı tatlı da olabilirdi .bence evde konuşulmalı bu işler.

Merhabalar.
tatlı ya da lokum olabilir

Ya evet ama şey hani ofise hediye olarak orkide getirse diye düşündüm. Babam çok sever orkideyi.
Yani erkekten erkeğe orkide...ofis için...dekoratif satranç ya da tavla takımları var..cam ya da ahsapp...bence daha hoş olur illa bişey alacaksa..tatlı yeter aslında.cicekpek benimseyedim

Sevgilinizin ailesi yok mu? Niye tek başına gidiyor? Siz bu konuşmaya neden dahil değilsiniz? Bana garip geldi.

nişanı niye sadece ikisi konuşuyor. ailesi yok mu? yoksa da .siz niye yoksunuz o konuşmada. babanız orkide seviyorsa tek orkide yeterli bence.ofis olduğu için. ev olsaydı tatlı da olabilirdi .bence evde konuşulmalı bu işler.

Nişan için babam evde olsun istiyor. Zaten babamla daha evvelde bu konuyu konuştuk. Oda karşı tarafı da dinleyelim diyince bende ses etmedim.Daha çok kaynaşsınlar diye.
Ayrıca erkek kardeşi ile geldiler.
Yani sandığınız gibi bir gariplik yok.

Back
X