- 21 Kasım 2024
- 164
- 38
- 13
- 26
- Konu Sahibi Sister_123
Kızlar Selamlar . 2'nci gebeliğim rabbim nasip ederse 30+1 haftalık hamileyim. 26 haftada ortalama 6 günlük bir gelişim geriliği çıktı , Sonrasında bebeğin suyunun sınırda olduğu ve bebekten rahime giden damarlarda direnç olduğunu ve böyle bir durumda da bebeğin yeterli beslenemediğini söyledi.. 
Bi sonra ki kontrolde suyunun yeterli duruma geldiğini ama kg sınırda olduğunu doktorun Kg bi çocuk olmayacagını söyledi ha bu arada halen daha 6 günlük bir gerilik mevcut.
Sürecim nasıl devam eder bir fikrim yok.
İlk çocuğumda da gelişim geriliği olmuştu 32 haftamda suyum sınırda idi ve 37+0'da doğum olmuştu.
Bunda ise 26 haftada bu problemler başladı böyle devam ederse muhtemelen 36 haftada doğum olur diye düşünüyorum.
Fakat bu gerilik kapanmadı perinatolojiye de gittim çünkü.

Bi sonra ki kontrolde suyunun yeterli duruma geldiğini ama kg sınırda olduğunu doktorun Kg bi çocuk olmayacagını söyledi ha bu arada halen daha 6 günlük bir gerilik mevcut.
Sürecim nasıl devam eder bir fikrim yok.
İlk çocuğumda da gelişim geriliği olmuştu 32 haftamda suyum sınırda idi ve 37+0'da doğum olmuştu.
Bunda ise 26 haftada bu problemler başladı böyle devam ederse muhtemelen 36 haftada doğum olur diye düşünüyorum.
Fakat bu gerilik kapanmadı perinatolojiye de gittim çünkü.