canım rabbım sıfa versın ınş ......dr ne dıyo acaba buır rehabılıtasyon merkezınde duzenlı egzersız masajla duzelebılırmı cunku bu tur rahatsızlıklar baya duzelıyo bası tutuyo zamanla ve ayaga kalkabılıyo benımde uçuz kızlarım var bırınde bacaklarında hafıf sp var yanı tam basamıyo kaslarının ghuclenmesı gerek o yuzden rehabılıtasyon merkezıne gıdıyoruz evde hep masaj yapmaya calısıyorum baska sıkıntımız yok ama anne olunca ınsan herseye uzuluyo ıns acıl sıfa tıum bebeklere canım
genetik oldugu icin iyileşirmi iyileşmezmi birşey söylemiyorlar bende fizik tedaviye götürecegim inş Rabbimin izniyle iyileşecek kızım.bende bütün bebeklere ve hastalara şifalar diliyorum
selam arkadaşlar 7 aylık bir kızımvar oturamıyor,basmıyor başını tutamıyor ne yapacagımı şaşırdım nöroloji uzmanı ön tanı olarak gelişim geriligi dedi.
emar cektirdik tehşisini koyamadıgı bir beyin hastalıgımış.sizden dua istiyorum ALLAH RIZASI icin dua edin melegime.
merhabalar benimde 6 aylık oğlum var doğduğunda45 gün küvezde kaldı emmesi ve yutması yok bir sürü test yapıldı hala sonuç yok ankarada bir profösör bulduk alanında çok iyiymiş bize prader willi olabilir dedi ama biz otesti yaptırdık çıkmadı bu testin başka biryöntemle yapılacağını söyledi pazartesi genetiğe kan yollıcaz inşallah çıkmaz bişey ama hala başını ve gövdesini tutamıyor beslenmesi çok zor hep kaşıkla azar azar deniyorum ALLAH HEPİMİZİN EVLADINA ŞİFA VERSİN
selamlar oncelikle cok gecmis olsun benimde oglum 7.5 aylik ve prader willi sendromlu beslenme problemiyle ve halsizlik en buyuk belirtiler zaten bebek dogdugunda aglamamasi surekli uyumasi vucudunu kontrol edememesi biz 3 haftalikti oglum test yaptirmistik ve 2 aylikken geldi sonuclar prader willi ama dunyanin sonu degil allah daha kotulerinden korusun 3 aylikti alper buyume hormonuna basladik hergun evde igne yapiyoruz yani 15 16 yasina kadar olmasi lazim oglum cok hareketli ki bu hormonda cok yardim etti zaten oturabiliyor surekli sesler cikariyor agzi kapanmiyo zaten gulmekten ilgi istiyo surekli sanki konusmaya cabalar gibi egitim fizik terapi erken baslamali test sonuclarin ciksin ben sana cok fazla bilgi ve yardim edebilirim bu konuda.bu arada ben ingilterede yasiyorum ve 8 10 tane doktor ve terapisti var oglumla ilgilenen ve burda dernek ve ayni rahatsizligi yasayan ailelerin olusturdugu gruplar var gecen hafta katildik ve gorme sansim oldu diger bebekleri yazarsan bana daha cok bilgi verebilirim yada kimin ihtiyaci varsa allah herkesin evladina saglik versin.
bebeğim pazartesi sünnet olucak inşallah herşey yolunda gider kas biyobsisimizle birlikte yapılacak umarım hiçbirşey çıkmaz çok korkuyorum sonuçtan tabiki genetiğimizi 2 ay sonra alıcaz ALLAHIM güzel haberler gelir bütün sonuçlardan inşallah bebeğimde birşeyler var ama iyileşen birşey olur umarım dua edin lütfen ALLAH bütün bebişlerimizi korusun
bu arada sormayi unuttum bebeginde inmemis testis ve kucuk cinsel organ varmi buda bi belirti cunku !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?