Uykusundan uyandirmak mesele gazi cok olunca hic yemiyor moralim bozuluyr... cok uzuluyorum..3 saatte bir besliyorduk.gece uykusunda uyandikca verirdim kendim hic uayndirmadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykusundan uyandirmak mesele gazi cok olunca hic yemiyor moralim bozuluyr... cok uzuluyorum..3 saatte bir besliyorduk.gece uykusunda uyandikca verirdim kendim hic uayndirmadim.
Yemesi nasildi peki kac ogun besliyrdunuzTabi vardı ama geçti kendi
İlk hastaneden çıktığında iki saatte bir birkaç ay sonra üç saate cikmistiYemesi nasildi peki kac ogun besliyrdunuz
Ayaklarinin altini minicik sık uyanmasina yardimci oluyirUykusundan uyandirmak mesele gazi cok olunca hic yemiyor moralim bozuluyr... cok uzuluyorum..
Yapmadigim kalmadi aslinda uyaniyr birzcik beslenip geri uyuyr.... cok yemiyr yani bugun doktora gittik sadece 20 gr almis cok uzuldum yineAyaklarinin altini minicik sık uyanmasina yardimci oluyir
Iki satatte uyanmiyr bebegim maalesef.. uyanmadigi zamanda emmiyr sizinde oylemi uykuda emiyrmu bebislerinizİlk hastaneden çıktığında iki saatte bir birkaç ay sonra üç saate cikmisti
Ilk gunler uyandirmak zor olur.cunku kuvez ortamindan cikti evine kavustu giysiler giydi rahat mutlu huzurlu ortama gelmenin keyfi var guven icinde emin ellerde oldugunu bildiginden cocuk rahatladi suan o yzuden bi kac gun cok uyur.benim kizimda boyleydi hele ilk gece hic uyamdiramadim beslemek icin.kortum doktoruyla gorustum normal dedi.Yapmadigim kalmadi aslinda uyaniyr birzcik beslenip geri uyuyr.... cok yemiyr yani bugun doktora gittik sadece 20 gr almis cok uzuldum yine
Emmedi malesef iki ay sağarak emzirebildimBizde taburcu oluyrz bugun insallah ama bebegim emmiyor sizin bebeginizde emmedimi... ya korkuyrm emmeyecek diye
Bize 6. Ayda goturun dedi... ama gozu ihmal etmeyin dedi...Cnm bzm 3aylıkkn istendi
Ben isitme testine gotrdum sorun yoktu.. tekratmi gotureyim... birde sizdede rop varmiydiBize göz için yazı almışlardı götürüleceğine,bi sorun olursa bilgi aldm sorumluluk bna aittr die.ben 2keredir götrdm nörolojıye reflekslerıne bakıolar rutın kontrol ıcın 6.ayda bidaha görückler.kalp işitme göz hep tekrar 6.ayda bakıcklar
Yok işitmeye gerek yok,ama göz kalp norolojı takıp istiolarmş rutın olarak.bzm gözde bi sorun yok ama arkadşmn ıkızlerınin birinde rop 1vardı kndılığınden gecmş korkma yani,eğer aklına takılırsa ist.da cok ıı bu konuda bi dr.varmış istersn bi o dr.u arayıp danışabılırsnBen isitme testine gotrdum sorun yoktu.. tekratmi gotureyim... birde sizdede rop varmiydi
Yasadigim yer doktr acisindan cok sikintili iyi bir doktr bulmak cok zor gercekten ne yapicam bilmiyrm...norolojide nelere bakiyrlar refleks derken moro refleksleremi bakliyrYok işitmeye gerek yok,ama göz kalp norolojı takıp istiolarmş rutın olarak.bzm gözde bi sorun yok ama arkadşmn ıkızlerınin birinde rop 1vardı kndılığınden gecmş korkma yani,eğer aklına takılırsa ist.da cok ıı bu konuda bi dr.varmış istersn bi o dr.u arayıp danışabılırsn
Aynen kaslarına bakıolar,değişik hareketler yaptırıolar 6.ayda kontrol dıolar.ama bn dha snr eeg ve tekrar usg çektrdmYasadigim yer doktr acisindan cok sikintili iyi bir doktr bulmak cok zor gercekten ne yapicam bilmiyrm...norolojide nelere bakiyrlar refleks derken moro refleksleremi bakliyr
Cnm o iş kesınlıkle karışık,mesala biz normalde 4e yaklaşıorz,ıkı ay erken geldı dr.mz 14nisana göre hesap yapıcz dedi bn diğer bebeklere bakıormda kronolojk bebeklerden geride düzeltilmşe göre önde..tabi bzm şuan hareketlerımz kısıtlı nezmn oturma emekleme olur ozmn dha net cevap verebilirmMerhaba anneler bebegim kuvozden cikali 2 hafta oldu... simdilik sukur iyi gidiyr... ve duzeltilmis yasimiz 1 gunluk bebegim.... peki biz gelisimi duzeltlmis yasa goremo kronoojik yasa goremi takip edecegiz...
Buarada bişe sormak istiodm bebeğin diğer bebeklere göre daha az mı ağlıoMerhaba anneler bebegim kuvozden cikali 2 hafta oldu... simdilik sukur iyi gidiyr... ve duzeltilmis yasimiz 1 gunluk bebegim.... peki biz gelisimi duzeltlmis yasa goremo kronoojik yasa goremi takip edecegiz...