Premature Bebekler Gelisim geriligi ve erken dogum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Eğer solu hiç hareket ettrmeseydi korkmana gerek var derdm ama bazı bebekler bi yerını dha aktıf kullanıolar.bnmkıde bi ara hep sol tarafa bakmak istiodu zmnla bırakıolar huyunh

Evet suan hep saga bakmak istyr... unuttrmaya calisyrm.. ya sanirim nasil rahatlarsa oylenuyumak istyrlar
Cnm tabı yatırırken bi sağa bi sola bi düz yatrkı kafası yamuk olmasn,ama zmnla bırakıolar genelde anne karnındakı pozisyndan kaynaklanıomş.şuan cok bişeye zorlama yedir içir uyusun bu bi aya kadr

Valla sagma makinemde var sagiyrm ama surekli yetispte sagamiyrm... bazen emiyr ama cogu kezde emmiyr
Bebeğine fırsat ver enaz 2ay olsun çnkü anne sütün çekilmesn boş anın oldukca sağarsan cok iyi olur,her biberondan önce memeyi teklıf et prematrelerde anne sütü cok önemlıymş.bi prematre annesi konştm maşallah ne güzel büyümş dedm(24 haftalık)anne sütüyle başardm demşti

Nasil gidiyor sagim islemi emiyormu ya da .
Canim mrh kusura bakma bebektn firsat bulup yazamadim... sutum cok cok azaldi mamaya basladim ama maalesef oda hazimszlik yapiyr surekli kusuyr bebegim ne yapacagimi sasirdim.. 3 kg oldu ama doktrmz 3.5 kilo olursa normal mamaya gec dedi

Back
X