Aciktiginda agliyr gazi falan oldugunda agliyr yani ilk cocugum oldugu icin kiyaslama yapamiyrm... ama masallah algilari acik bir bebekBuarada bişe sormak istiodm bebeğin diğer bebeklere göre daha az mı ağlıo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aciktiginda agliyr gazi falan oldugunda agliyr yani ilk cocugum oldugu icin kiyaslama yapamiyrm... ama masallah algilari acik bir bebekBuarada bişe sormak istiodm bebeğin diğer bebeklere göre daha az mı ağlıo
Anladm cnm,kolay gelsn sanaAciktiginda agliyr gazi falan oldugunda agliyr yani ilk cocugum oldugu icin kiyaslama yapamiyrm... ama masallah algilari acik bir bebek
Nicin sordun canim onemli bir durummu acabaAnladm cnm,kolay gelsn sana
Yok cnm bnm bebeğimde oyle cok ağlayan bi bebek değildi geldığinde onun için sordm.Nicin sordun canim onemli bir durummu acaba
Anladim canim peki senin bebis kac aylik oldu simdiYok cnm bnm bebeğimde oyle cok ağlayan bi bebek değildi geldığinde onun için sordm.
3buçuku bitrdk cok şükür.ama düzeltilmşi 2Anladim canim peki senin bebis kac aylik oldu simdi
benim bebegim sanki sag kolunu daha cok hareket ettiryr... sol kolunuda hareket ettryr ama sanki sag kolu daha cok oynuyr... korkuyrm evhammi yapiyrm diye...3buçuku bitrdk cok şükür.ama düzeltilmşi 2
Evet suan hep saga bakmak istyr... unuttrmaya calisyrm.. ya sanirim nasil rahatlarsa oylenuyumak istyrlarEğer solu hiç hareket ettrmeseydi korkmana gerek var derdm ama bazı bebekler bi yerını dha aktıf kullanıolar.bnmkıde bi ara hep sol tarafa bakmak istiodu zmnla bırakıolar huyunh
Cnm tabı yatırırken bi sağa bi sola bi düz yatrkı kafası yamuk olmasn,ama zmnla bırakıolar genelde anne karnındakı pozisyndan kaynaklanıomş.şuan cok bişeye zorlama yedir içir uyusun bu bi aya kadrEvet suan hep saga bakmak istyr... unuttrmaya calisyrm.. ya sanirim nasil rahatlarsa oylenuyumak istyrlar
Peki ilk bir ayda ne kadar kilo aldi senin bebisCnm tabı yatırırken bi sağa bi sola bi düz yatrkı kafası yamuk olmasn,ama zmnla bırakıolar genelde anne karnındakı pozisyndan kaynaklanıomş.şuan cok bişeye zorlama yedir içir uyusun bu bi aya kadr
Masallah insallh bizde bu sekilde kilo alirz... bakalim yarin kontrlmz var kac kilo olmusz ogrencezBnmkı 1850gr doğdu 1700gr düştü.67gun snr 3915tı
Sutum yetmiyr maalesef bende sadece anne sutu vermek istiyrm ama olmayacak galibaİnşallah ama ben anne sütü verdm sdece sağdım verdm ılk başlarda tutamadı,yalnz cok düzenlı verdm
Sağma makınesi alıp sık sık sağarsan sütün artıcktr.dha cok küçük sütün muhakak yeticktr yani arttırma yollarna bakSutum yetmiyr maalesef bende sadece anne sutu vermek istiyrm ama olmayacak galiba
Valla sagma makinemde var sagiyrm ama surekli yetispte sagamiyrm... bazen emiyr ama cogu kezde emmiyrSağma makınesi alıp sık sık sağarsan sütün artıcktr.dha cok küçük sütün muhakak yeticktr yani arttırma yollarna bak
Bebeğine fırsat ver enaz 2ay olsun çnkü anne sütün çekilmesn boş anın oldukca sağarsan cok iyi olur,her biberondan önce memeyi teklıf et prematrelerde anne sütü cok önemlıymş.bi prematre annesi konştm maşallah ne güzel büyümş dedm(24 haftalık)anne sütüyle başardm demştiValla sagma makinemde var sagiyrm ama surekli yetispte sagamiyrm... bazen emiyr ama cogu kezde emmiyr
Canim mrh kusura bakma bebektn firsat bulup yazamadim... sutum cok cok azaldi mamaya basladim ama maalesef oda hazimszlik yapiyr surekli kusuyr bebegim ne yapacagimi sasirdim.. 3 kg oldu ama doktrmz 3.5 kilo olursa normal mamaya gec dediNasil gidiyor sagim islemi emiyormu ya da .