Premature Bebekler Gelisim geriligi ve erken dogum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Anladim.. koktum bir an ishalmi oldu diye insna bilmeyince herseye panikliyr iste... bu araa emmiyr maalesef.... zorluyrm ama yinede almak istemiyr... biraz emdikten sonra birakiyr
Cnm cok gucsüz yazık kuzuya,ztn bzm dr.nekdr yediğini görmenız lazm demişti 12*30cc şeklinde beslenıoduk tabi sznkı dha büyüktr içine proteın tozu koydurdu.bn ilk5dkka memeyı verıodm snr biberon.yanlız biberonun cok akan bir biberon olmasn cok küçük diip snr alışıolar bn phılıpsnkını kullanıorm memnunnm

Çok sevindim taburcu olmanıza Rabbim bir daha ayırmasın
Benimkiler 2.5 aylık olunca emdiler sagip da veriyordum
Günde 7-8 kez kaka normal anne sütü alıyorsa sadece hadi Allah kolaylık versin

Cnm cok gucsüz yazık kuzuya,ztn bzm dr.nekdr yediğini görmenız lazm demişti 12*30cc şeklinde beslenıoduk tabi sznkı dha büyüktr içine proteın tozu koydurdu.bn ilk5dkka memeyı verıodm snr biberon.yanlız biberonun cok akan bir biberon olmasn cok küçük diip snr alışıolar bn phılıpsnkını kullanıorm memnunnm
Bende avent aldim sukur bugun taburcu olduk kilomuz 1800 insallah en kisa surede daha iyi olur bebbegim... bir gozumzde rop1 mevcut doktr takip edilecek dedi sizdede varmi bir sorun

Cnm bnm arkadaşimn ıkızlerınde oldu zmnla gecti inşallah senınkide geçicektr.istanbulda cok ıı bir dr.varmş ropla ilgili aklımda olsn

Maalesef emmiyr ne yapalilirim bilmiyrm... biberona alistigi icin sanirim..
2 cocugum beni emdi ama 3.cocugum bi turlu emmedi beni.biberondan oturu galiba.ben o kadar cabaladim bi turlu emziremedim.ins sen emzirebilirsin.emzirmek hem cok guzel hemde rahatlik

2 cocugum beni emdi ama 3.cocugum bi turlu emmedi beni.biberondan oturu galiba.ben o kadar cabaladim bi turlu emziremedim.ins sen emzirebilirsin.emzirmek hem cok guzel hemde rahatlik
Cnm bu haftada doğan bebekler cok zor tutuo,senin diger bebişlerin haftaları cok ıı ondan bende tutturmk için cok ağladm ettim snunda tuttu ama ömrümden ömür gttı

Mamami veriyordun yoksa anne sutumu sagip veriyrdn
Cnm sütün varsa sağarak git ve protein tozu kullan aptamılın yıne dr.a danışarak.30cc 12oğün vermen lazm.gttıkçe arttırıosn gun gun.dha snr 60cc 8öğüne gecıosn.amaa sen brz doyurduktan snr memenı vermeı dene bn ılk göğüs ucu aldm ole denedım tuttu

Cnm sütün varsa sağarak git ve protein tozu kullan aptamılın yıne dr.a danışarak.30cc 12oğün vermen lazm.gttıkçe arttırıosn gun gun.dha snr 60cc 8öğüne gecıosn.amaa sen brz doyurduktan snr memenı vermeı dene bn ılk göğüs ucu aldm ole denedım tuttu
Bazen tutuyor ama gaz sancisindan hwmen birakiyr cocuk

Back
X