Gelişmeyen embriyo sonucu 2.tüp bebek süreci

Tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde yapıldı sperm dna hasar testi embriyo gelişimi olmuyorsa önemliymiş bakılması gerekli testlerden

Ankara da novaartta tedavi görüyorum embriyo gelişimi olmayıp merkez değiştirip güzel sonuç alan var mı onuda merak ediyorum aslında
Evet ben acıbadem maslakta 3 kere opu olduk hep 10-6 arası toplandı hiç bir embeiyo blast olmadı. Sonra Şişli memoriala geçtim blast oldu gerçi başka talihsizlikler oldu ama bana Acıbadem yüksek doz vermiş iğne dozu ondan gitmemişti. Sizin ilaç dozlarınız kg nasıl

Kilom 56 ilk denemede 225 gonalf ile başlayıp 300 çıktı ikinci tedavi de direk 300den başladı 150 menopur 150 pergoveris kullandım

Bizde DNA hasarı da var harekette hızda sıkıntılar da var ama embriyolar hep 5 güne gidiyor 5AA kaliteli de oluyor ama sonuç hüsran maalesef olmuyor bunun için asla kalitesine takılmayın burada 2Aa ile bile çocuğu olan var sonuçta

Kilom 56 ilk denemede 225 gonalf ile başlayıp 300 çıktı ikinci tedavi de direk 300den başladı 150 menopur 150 pergoveris kullandım
Yaş kaç bilmiyorum ama lab güzel bir hastane seçin bu konuda türkiyede en iyilerinden memorial Şişli bi ön görüşme yapın derdim sağlıklı beslenmeye devam edin quenzimq10 bi formu vardı hatırlamadım şimdi onu kullanın demir ve b12 d vitamini bunlar mutlaka optimal seviyeye getirin sonra başlayın acele etmeyin. Tabi eşinizde sperm testi versin. Olmadı kendisi de ürolojiye görünsün. Bu işler şans nasiphepimize iyi şanslar

Belki dıştan güzel ama içeriği mi hasarsan dolayı sağlıklı olamıyor embriyo dış güzellik demek ki embriyolarda da yetmiyor bu demek oluyor.

Merhaba bu denemeleri hep arka arkaya mı yaptınız? Yani arka arkaya 4 ay boyunca yumurtalar toplandı mı?

Belki dıştan güzel ama içeriği mi hasarsan dolayı sağlıklı olamıyor embriyo dış güzellik demek ki embriyolarda da yetmiyor bu demek oluyor.
Dışı güzel zaten onda sıkıntı yok embyolarda güzel oluyor ama sıkıntı yani sonuçlar spermfiş de yaptırdık içini görmek için siz yaptırdınız mı o testi

Dışı güzel zaten onda sıkıntı yok embyolarda güzel oluyor ama sıkıntı yani sonuçlar spermfiş de yaptırdık içini görmek için siz yaptırdınız mı o testi
Yok eşim test yaptırmak istemiyor bende zorlamıyorum artık. Şuan yaptığım tek şey sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Pgt yaptırmak içeriğini görmek için embriyolarınıza. Hepimize bu yolda sabır diliyorum gerçekten ben yılma noktasına geldim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…