gelişmeyen gebelik kesesi

1kardelen11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
1.341
376
Mrb dr bey. ben 2.tup bebek denememde hamile kaldim.fakat kese gelişimi olmadigi icin tibbi tahliye yapildi.esimde morfoloji ve harektte sıkınti bende ise pco var.kesenin gelismemesinin sebebi ne olabilir? 3.tup bebek oncesi nasil bir yol izlemeli hangi testleri yaptirmaliyiz?birde bende hipertroid var bunla alakali olabilirmi?

Mrb dr bey. ben 2.tup bebek denememde hamile kaldim.fakat kese gelişimi olmadigi icin tibbi tahliye yapildi.esimde morfoloji ve harektte sıkınti bende ise pco var.kesenin gelismemesinin sebebi ne olabilir? 3.tup bebek oncesi nasil bir yol izlemeli hangi testleri yaptirmaliyiz?birde bende hipertroid var bunla alakali olabilirmi?
Merhabalar :
Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim-tup fılmı ıle tuplerın kontrol edılmesı , rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Sonuclara ve öykünüze göre genetık taramalı tup bebek tedavısıne karar verılmelıdır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.