merhaba arkadaşlar 4 yıldır bebişimiz olmuyor 1 kere olmuş ama ben hamile olduğumu bile anlayamadan düşükle sonuçlandı....
gelişmiş tek yumurtamla 1 kere aşılama denedik maalesef sonuç negatif oldu...
2. denememizde bitürlü yumurtam büyümedi ve iptal etmek zorunda kaldık.....
bende geçen ay soğan kürü uyguladım (ve herkese tavsiye ediyorum) ve bu ay normalden çok daha düşük dozla ilaç ve iğne kullanmama rağmen
inanmıcaksınız tam 23 mm boylarında 4 yumoşum oluştu... ve çatlatma iğnesini çoğul gebelik olma ihtimaline karşı vurmama kararı aldı doktorum
ve
kendi haline bırakalım, çatlasınlar sizde bu ara çalışın dedi......
şimdi merak ediyorum 4 yumurtayla bu süreçi yaşan arkadaşlarımın yorumunu, durumlarını.....
inşallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı yavruma veya yavrularıma bu ay kavuşturur......
gelişmiş tek yumurtamla 1 kere aşılama denedik maalesef sonuç negatif oldu...
2. denememizde bitürlü yumurtam büyümedi ve iptal etmek zorunda kaldık.....
bende geçen ay soğan kürü uyguladım (ve herkese tavsiye ediyorum) ve bu ay normalden çok daha düşük dozla ilaç ve iğne kullanmama rağmen
inanmıcaksınız tam 23 mm boylarında 4 yumoşum oluştu... ve çatlatma iğnesini çoğul gebelik olma ihtimaline karşı vurmama kararı aldı doktorum
ve
kendi haline bırakalım, çatlasınlar sizde bu ara çalışın dedi......
şimdi merak ediyorum 4 yumurtayla bu süreçi yaşan arkadaşlarımın yorumunu, durumlarını.....
inşallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı yavruma veya yavrularıma bu ay kavuşturur......