Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilmiyorumkismile offf offff bu bekleme süreci çok yorucu ve sıkıcı inşallah tedavilerin sonucu hayırlı, mutlu sonla biter.......

valla gelecek bebişlerimiz sayesinde bu konuda uzmanlaşıcaz:))
merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda aşılama oldum. normal yumurtlama düzenim çok iyiydi. hiçbir problem yoktu ne büyümede ne de çatlamada. ama 1 senede olmadığı için bizim ısrarımızla dktorum aşılama yaptı. gonal f verdi ve gün aşırı tahlillere rağmen en düşük dozda verdi hep iğneyi. son gün çatlatma iğnesi oldum ve 36 saat sonra aşılamam oldu. gelişmiş 3 yumurtam vardı. 10 gündür ürekli karnım ağrıyor. özellikle son 2 gündür geceleri hasta oluyorum diye karın ağrısıyla uyanıyorum ve uyutmuyor bir daha. 2 gün sonra tahlil yaptırmam gerek ama bilmiyorum çok korkuyorum. normal adet tarihim 16sı ama 2 gündr tetikteyim. bi fikriniz var mı nedir bunun sebebi??
bi de çok yumurta olayında beni de annem korkutup duruyor ya hayırlısı:))

valla gelecek bebişlerimiz sayesinde bu konuda uzmanlaşıcaz:))
merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda aşılama oldum. normal yumurtlama düzenim çok iyiydi. hiçbir problem yoktu ne büyümede ne de çatlamada. ama 1 senede olmadığı için bizim ısrarımızla dktorum aşılama yaptı. gonal f verdi ve gün aşırı tahlillere rağmen en düşük dozda verdi hep iğneyi. son gün çatlatma iğnesi oldum ve 36 saat sonra aşılamam oldu. gelişmiş 3 yumurtam vardı. 10 gündür ürekli karnım ağrıyor. özellikle son 2 gündür geceleri hasta oluyorum diye karın ağrısıyla uyanıyorum ve uyutmuyor bir daha. 2 gün sonra tahlil yaptırmam gerek ama bilmiyorum çok korkuyorum. normal adet tarihim 16sı ama 2 gündr tetikteyim. bi fikriniz var mı nedir bunun sebebi??
bi de çok yumurta olayında beni de annem korkutup duruyor ya hayırlısı:))

merhaba canım :)))

inşallah melek vaya meleklerin seninledir:))
3 yumoşla çoğul gebelik ihtimali yüksek evet...
aşılama ve iğnelerin etkisiyle bu ağrılar olabiliyo ....

inşallah bebişinin yerleşmesi sonucudur bu ağrılar... içimden bi ses bize mutlu haber vericeksin diyooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aslında kan tahlilini bugün bile yaptırsan çıkarr:) 14 gün olmuş

idrarda da çıkabilir ama idrar yanıltıcı olabiliyo ilaçların etkisiyle....

merhaba..valla ben tekine razıyım hiç sorun olmamasına rağmen teke razıyımmm:))
2 gündür sürekli adet olacakmışım gibi karın sancım var tetikteyim..
annemin de sürekli söylediği üçüzler diyorum bari ikiz de :))
hayırlısı tabii ki Allah hepimze en kısa zamanda nasip etsn inşallah.
tahlili yarın daha garanti olur diye bekleyim dedim

merhaba..valla ben tekine razıyım hiç sorun olmamasına rağmen teke razıyımmm:))
2 gündür sürekli adet olacakmışım gibi karın sancım var tetikteyim..
annemin de sürekli söylediği üçüzler diyorum bari ikiz de :))
hayırlısı tabii ki Allah hepimze en kısa zamanda nasip etsn inşallah.
tahlili yarın daha garanti olur diye bekleyim dedim

hadii bakalım hayırlısııı:)

bissürü arkadaş hamilekaldığında sanki adet olacakmış gibi sancı çektiler... belirtiler aynıymış..
sen kendini çoğul gebeliğe hazırla derimm:))) sağlıklı ikizlerin , ikizlerimiz olur inşallahhh:))

mutlaka haber ver olurmu çok merak ederimm....opuyorumnanaktan

bende korkuyorum yumurtalarım çatladımıkii?? bütün gece yumoşlarla uğraştım rüyamda....
şu ovulasyon testlrinden alsam işe yarmı acabaa?

işallah hayırlısı hepimiz için merakla bekliyorum ben de çok ümitlenmemeye çalışarak.
senin çatlama iğneni vurmamış sanırım doktor değil mi.

işallah hayırlısı hepimiz için merakla bekliyorum ben de çok ümitlenmemeye çalışarak.
senin çatlama iğneni vurmamış sanırım doktor değil mi.

evet maallesef vurmama izin vermedi:(( kendiliğinden çatlıcaklar dedi...
çoğul gebelik olmasın diye.......

Allahımdan hayırlısını istiyorum olucaksa iğneyi vurmasamda olur heralde...
bakalım kısmetimizde ne var....

benim annem de bana hep ikizin olucak diyo...
inşallahhhhhhh:)))

o zaman keşke kontrol etseydi çatlıyolar mı kendiliğinden diye. çünkü sonuçta çatlamas gerekn bir dönem var o dönemde çatlamazlarsa adet döngüsüne girersin.istersen bi kontrole git. daha önce çatlama problemin var mıydı peki?

o zaman keşke kontrol etseydi çatlıyolar mı kendiliğinden diye. çünkü sonuçta çatlamas gerekn bir dönem var o dönemde çatlamazlarsa adet döngüsüne girersin.istersen bi kontrole git. daha önce çatlama problemin var mıydı peki?

en son gittiğimde çatlıcaklar merak etme dedi tekrar geliyimmi dedim gel ama hamile gel dedi:))) yani Allahım ne taktir ederse diyip bekliyorum....

daha ön ce bi kere kendiliğinden çatladı onun haricinde beklemeden hep iğne vurduruyodu........

selam arkadaşlar... bende iki aşılama oldum. ilkinde 4 yumurtam vardı 22mm civarlarında en küçğü 19mm idi. ikincisinde 3 tane yine o civarda vardı ama tutmadı malesef. ilkinde kist oluşturmuştu ikincisini bilmiyorum bir daha gitmedim olumsuz olunca daha doğrusu. şuanda kendi halimizdeyiz allaha sığındık allah hepimizin kucaklarını doldursun:Saruboceq:

selam arkadaşlar... bende iki aşılama oldum. ilkinde 4 yumurtam vardı 22mm civarlarında en küçğü 19mm idi. ikincisinde 3 tane yine o civarda vardı ama tutmadı malesef. ilkinde kist oluşturmuştu ikincisini bilmiyorum bir daha gitmedim olumsuz olunca daha doğrusu. şuanda kendi halimizdeyiz allaha sığındık allah hepimizin kucaklarını doldursun:Saruboceq:

Allahım sana evladını bu murek ayda versin inşallahh.......

peki özel olmazsa eşinde bi sorun varmı?

anladığım kadarıyla yumoşların gayet güzel gelişmiş......

selam benımde 3 yldır cocugum olmuyo bu ay ıkı tane yumurta olustu bırı kendılıgınden çatladı dıgerı içinde çatlatma iğnesi oldum ıkı hafta sonra test yap dedı ama zaman hıc gecmıyo aklıma getırmıyım dıyorum ama hıc aklımdan cıkmıyooo

en son gittiğimde çatlıcaklar merak etme dedi tekrar geliyimmi dedim gel ama hamile gel dedi:))) yani Allahım ne taktir ederse diyip bekliyorum....

daha ön ce bi kere kendiliğinden çatladı onun haricinde beklemeden hep iğne vurduruyodu........

ne zaman bellı olacak pekı??adet gununuze varmı

selam benımde 3 yldır cocugum olmuyo bu ay ıkı tane yumurta olustu bırı kendılıgınden çatladı dıgerı içinde çatlatma iğnesi oldum ıkı hafta sonra test yap dedı ama zaman hıc gecmıyo aklıma getırmıyım dıyorum ama hıc aklımdan cıkmıyooo

evet ya en zoruu dimi beklemekkkk....
inşallah meleğin veya meleklerin seninledir.......
aşılama mı yapıldı doğal sizmi deniyosunuz....

Allahım sana evladını bu murek ayda versin inşallahh.......

peki özel olmazsa eşinde bi sorun varmı?

anladığım kadarıyla yumoşların gayet güzel gelişmiş......

aminnn bitanem sağol allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım. evet eşimde varikosel var o da doğal olarak sperm sayısını ve hareketliliği etkiliyo, klomenle normale döndü sayı ve hareketlilik. ameliyatta olmasını istemediğimiz için haala hazırda klomene devam ediyo, dediğim gibi iki aşılama oldum canım olmadı, seneye yaza kadar müsade verdik kendimize normal yolla. olmazsa seneye bu zamanlara tüp bebek yaptıracağız canım tabi o da allahın işi bakalım kısmetimiz ne zamana:ecrin_bebek::ecrin_bebek: sen aşılama oldun mu hiç??

Back
X