Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin inşallahhh bide şöyle düşünüyorum bissürü insan var çatlatma iğnesini vurdurduğu halde kisti olan... yani Rabbimin taktiriii.....
bakalım kısmet.....

inşallah kavuşuruz meleklerimize...
sen ne alemdesin en son 2. aşılamayı yaptırıcaktın ?

ben 2.aşılamamıyaptırdım maalesef oda ilki gibi negatif oldu.ama Allah ın taktiri.neyseki herşeyy dertte tasada mutlulukta ondan geliyor.yoksa insandan insana gelse vallaha cinayet işleme sebebi olurdu heralde.verende Allah alanda vermeyip sabrımızı deneyende
ben dr.a gitmedim bu ay ibadetimi yapıp Allah a sıgınmak ona herzamankinden daha yakın olmak istiyorum.dualarımda yavruma kavuşmayı deilemek istiyorum.rabbim hepimizi çok bekletmez insaallah.

aminnn bitanem sağol allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım. evet eşimde varikosel var o da doğal olarak sperm sayısını ve hareketliliği etkiliyo, klomenle normale döndü sayı ve hareketlilik. ameliyatta olmasını istemediğimiz için haala hazırda klomene devam ediyo, dediğim gibi iki aşılama oldum canım olmadı, seneye yaza kadar müsade verdik kendimize normal yolla. olmazsa seneye bu zamanlara tüp bebek yaptıracağız canım tabi o da allahın işi bakalım kısmetimiz ne zamana:ecrin_bebek::ecrin_bebek: sen aşılama oldun mu hiç??

Allahtan hayırlısı inşallah meleğin kendiliğinden gelir evet ben aşılama oldum ama mallesef hiç tutmadı .... 1 kez doğal kendiliğinden oldu onuda düşünce öğrendim hamiş olduğumu:gitme:
4 yıldır evliyiz hala bekliyoruz bebişimizi....

ben 2.aşılamamıyaptırdım maalesef oda ilki gibi negatif oldu.ama Allah ın taktiri.neyseki herşeyy dertte tasada mutlulukta ondan geliyor.yoksa insandan insana gelse vallaha cinayet işleme sebebi olurdu heralde.verende Allah alanda vermeyip sabrımızı deneyende
ben dr.a gitmedim bu ay ibadetimi yapıp Allah a sıgınmak ona herzamankinden daha yakın olmak istiyorum.dualarımda yavruma kavuşmayı deilemek istiyorum.rabbim hepimizi çok bekletmez insaallah.

ben inanıyorum bebeğim en yakın zamanda gelicek sana meleğin...:Saruboceq:

al bendende o kadar canım bende iki aşılama yaptırdım olmadı, 2 aydır allaha sığındık normal deniyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. inan o kadar üzüldümki şu geçen aylar artık kendime gelmek istiyorum:uhm:

Allahtan hayırlısı inşallah meleğin kendiliğinden gelir evet ben aşılama oldum ama mallesef hiç tutmadı .... 1 kez doğal kendiliğinden oldu onuda düşünce öğrendim hamiş olduğumu:gitme:
4 yıldır evliyiz hala bekliyoruz bebişimizi....

hadi yaa canım benim allahın bir bildiği vardır inşallaaaahhh tekrar kendiliğinden olur tekrar ve hiç bırakmaz seni:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya ben daha fazla beklemek istemiyorum hazır ilaçların etkisiyle vücut hamilelige hazırlanmışken arka arkaya yaptıralım diyorum ama eylülde 3. aşılamamızı yaptıracagız.kısmette varsa 3.de mutlu sona ulaşırız.yoksada nisandan sonra tüp bebek artık :)

hadi yaa canım benim allahın bir bildiği vardır inşallaaaahhh tekrar kendiliğinden olur tekrar ve hiç bırakmaz seni:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aminnn Allah razı olsun..
RABBİM inşallah bütün isteyenlere içinde bizede nasip eder bu mubarek ayda annelik şerefini.....

kızlar bişey soracam bu markagebelik testi ''Fortel Erken Gebelik Testi '' kullanan varmı.yani tek seferlik bir testmi sürekli kullanılabiliyormu merak ettim de bilginiz varmı

ya ben daha fazla beklemek istemiyorum hazır ilaçların etkisiyle vücut hamilelige hazırlanmışken arka arkaya yaptıralım diyorum ama eylülde 3. aşılamamızı yaptıracagız.kısmette varsa 3.de mutlu sona ulaşırız.yoksada nisandan sonra tüp bebek artık :)

hadii bakalım Allahın hakkı 3 dür demişler ...
belkide bu muberek ayda kendiliğinden gelir minik kuşşş:)))))))

ben üçüncüyü yaptırmak istemedim çünkü artık aşılamadan soğudum resmen psikolojimi bozdu seneye yaza kadar olmazsa bizde tüp bebek inşallah, onunda garantisi yok ama en azından yüzde olarak daha yüksek aşılamadan. inşallah tutar senin 3. aşılamanda canım.

bence tek kullanım lık için çok pahalııı ayy ayy tatlım ben ne sıkıntıdayım bir bilsen elde yok avuçtayok.
eşim har vurup harman savuruyor.ne gezemesinden ne eglencesinden kısıyorr bu adam beni deli ediyorrr
ya ben zorla 100 milyon biriktirdim birazdaaltınım var onları bozdurup yapacaz aşılamayıda :(
Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.herkese versin rabbim

bence tek kullanım lık için çok pahalııı ayy ayy tatlım ben ne sıkıntıdayım bir bilsen elde yok avuçtayok.
eşim har vurup harman savuruyor.ne gezemesinden ne eglencesinden kısıyorr bu adam beni deli ediyorrr
ya ben zorla 100 milyon biriktirdim birazdaaltınım var onları bozdurup yapacaz aşılamayıda :(
Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.herkese versin rabbim

çok sıkma kendini canımm eğer eşinde bi problem yoksa bence 1 kaç kez klomenle dene derimmm... insan çok daha az stres oluyo bana bu ay doktorum böyle önerdi baktıkı ben çok stres oluyorum.... hem bu aradada birikim yaparsınız...

ama erkekte sorun olunca aşılama veya tüp maalesef şart oluyo.....

eşiniz eğer varikoselse bence iyi bir doktor araştırıp ameliyat olun.benim eşimde de vardı. değerleri iyiyidi ama varikosel ileri derece olduğu için doktor bi süre sonra değerleri de etkileyecek dedi ve yaptırdık. daha 3 ay olmadı ama çok şükür şuan değerleri gayet iyi ve aşılama yaptırdık. tabi onuç ne olur bilemiyomrum hiç

bir de benim doktorum tutmazsa 1 ay aradan sonra yaparız aşılamayı tekrar dedi. burada okuyorum hep üst üste yapılıyor aşılamalar hangisi doğru acaba??

bir de benim doktorum tutmazsa 1 ay aradan sonra yaparız aşılamayı tekrar dedi. burada okuyorum hep üst üste yapılıyor aşılamalar hangisi doğru acaba??

1 ay ara verme durumu şu yüzden ilaçlar etkisini aşılamanın sonraki ayındada göstermeye devam ediyo... ve bi çok insan var aşılamada olumsuz sonuç alıp hemen ertesi ay doğal yoldan hamile kalan...... resmen şahit olduğum bi tanıdığım var eşinde ileri derecede sorun olmasına rağmen aşılamanın ertesi ayı hamiş kaldı
bide vücut biraz dinlenmiş oluyo...
benim dr da aynısını önermişti......

Back
X