Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla canım yer bulamıyor sanırım biraz zayıfım çünkü. anca esneyeceğim heralde. ama dediğin gibi o iyi olsun da razıyım ben..
canım benim biliyorum bunu söylemek çok anlamsız bir faydası olmuyor ama düşünmemeye çalış. geçen bir yerde okudum araştırmalara göre bebek olmasını isteyen kadınlarda stres hormonu salgılanıyormuş ve bu gebeliği engelliyormuş. yani artık fiziksel olarak da kanıtlandı stresin yan etkisi. sanırım çalışmıyorsun, kafanı boşaltmaya başka şeylerle uğraşmaya çalış ki bilinçaltın biraz hafiflesin. geceleri bile artık seni etkilemesi kötü. biraz dediğim gbi farklı şeyler bul. zaten yumurtaların normalmiş maşallah bu a olmasa da Allahın izniyle mutlaka olacaktır bebeğiniz

valla canım yer bulamıyor sanırım biraz zayıfım çünkü. anca esneyeceğim heralde. ama dediğin gibi o iyi olsun da razıyım ben..
canım benim biliyorum bunu söylemek çok anlamsız bir faydası olmuyor ama düşünmemeye çalış. geçen bir yerde okudum araştırmalara göre bebek olmasını isteyen kadınlarda stres hormonu salgılanıyormuş ve bu gebeliği engelliyormuş. yani artık fiziksel olarak da kanıtlandı stresin yan etkisi. sanırım çalışmıyorsun, kafanı boşaltmaya başka şeylerle uğraşmaya çalış ki bilinçaltın biraz hafiflesin. geceleri bile artık seni etkilemesi kötü. biraz dediğim gbi farklı şeyler bul. zaten yumurtaların normalmiş maşallah bu a olmasa da Allahın izniyle mutlaka olacaktır bebeğiniz

haklısın canım valla bile bile takıyorum...
bu koca 4 yıl içinde pes edip bıraktığım hiç düşünmediğimde oldu...
ama densizin biri bi laf ediyo başlıyosun olsun da şu milletin lafından sözünden kurtuliym diye......
aslında yumurta takibi filan yaptırmadığımda çok düşünmüyorum nası olsa olmaz diye....
ama şu iğneleri vurunca hep insanın aklındaa oluyoo
bakalım Rabbim inşallah evladımı bu ay nasip ederde kurtulurum bu bitmek bilmeyen düşüncelerden.......

inşallah canımm yaaaa :(((

4yıldır rüyalarda bebek sevmekten, emzirmekten bıktım ben gerçekten olsun istiyorum....
uyanınca bi sağıma bakıyorum bi soluma ama bebişim yokkmafoldumben

çok kafaya takıyoruz bütün gün, sonra rüyalarımızda görüyoruz ....

inşallah daha çok beklemeden bu mubarek ayda öğreniriz hamiş olduğumuzu......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben bugun adet oldum okadar umutlanmıstım kı yok agrılarım degısık geldı yok bişeler farklı geldı ama farklı olan hıc bısey yokmus tkrar klomen verdı doktor her ay yenı umut hayırlısı umarım sızde sonuc pozıtıf olur dualarım sızınleee

ben bugun adet oldum okadar umutlanmıstım kı yok agrılarım degısık geldı yok bişeler farklı geldı ama farklı olan hıc bısey yokmus tkrar klomen verdı doktor her ay yenı umut hayırlısı umarım sızde sonuc pozıtıf olur dualarım sızınleee

çokkk üzüldüm canım:teselli:

kısmet işte inşallah Rabbim en yakın zamanda kavuşturur bizi meleklerimize.....

bendede hiç umut yok gibi....mafoldumben

tatlıcık canım sana özel msj atmıştım her şey gönlüne göre olsun takip edeceğim gelişmeni bende yarın başlıycam nasip olursA

kusura bakma sizede mi normal ilişki yoluyla mı dedi

evet aşılama yaptırdım daha önce ama doktorum çok stres oluyosun istersen bu ay böle deneyelim dedi... zaten eşimde bi sıkıntı yok ... bu ay böle oldu taaa en başa döndük kendimiz deniyoz:)

2 ve üzeri yumurtası olup doğal yoldan hamile kalanlar lütfen bana umut olun... diye ikiz bölümünde konu açtım canım, ora bi çok arkadaş cvp verdi, benim gibi ilaçla büyütülmüş yumurtalar sonrada doğall yolla hamiş kalmışlar....

tatlıcıkkk cnmmm yaa ben seni çok merakk ettimmm ne olduu hamişşmisin .yaa hadi insaallah.altta çizelgenn varr dogru tahmin ediyorum deilmi :))

tatlıcıkkk cnmmm yaa ben seni çok merakk ettimmm ne olduu hamişşmisin .yaa hadi insaallah.altta çizelgenn varr dogru tahmin ediyorum deilmi :))

daha belli değil canım ya ayın 27 si gibi test yaptırıcam... inşallah vardır bebeğim....

alttaki çizelge eşimle benim evlilik yılımızın çizelgesi..... inşallah bu ay sonunda bebeğiminkini hazırlarım:)))):Saruboceq:

canım rüyamda senin hamile olduğunu gördüm hayırlısıı inşallah :ecrin_bebek:

ayyyy inşallahh canım inşallah rüyan hayrlarla çıkar...

bu sabah uyandığımdada eşim dediki uykunda bi bebeği uyutmaya çalışıyodun.. pışş pışşşş diye sayıklıyomuşum inşallah çıkar rüyalarımız.....:Saruboceq:

Back
X