Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen günde kaç mg iğne yaptın ben 75 ile başladım yarın gerekirse klomen verecek

canım ben bu seferkinde 37 buçuk vurdum iğneleri....

daha önceki aşılamalarda hep 50 vuruyodum....

hadi bakalım hayırlısı benim doktorum ilk defa bu sefer hem klomen hem iğne başlatmıştı, önce klomen içtim sonrada gonalf devam ettim....

senin için inşallah hayırlısı olsun inşallah yumoşların büyümüştürde klomene hiç gerek kalmaz.....

tatlıcık üzülme güzelim hayırlısı sana tavsiyem en güzel kıyafetlerini giy gir kocanın koluna çık akşam dışarıya çıkasın yoksada çok güzel bir masa düz giyin hayatla dalganı geç bak nasıl halloluyor bir gün bile olsa moralin kelebeğin ömrü bile bir gün hayat o kadar kısa ki bence yaşamaya değer canım benim

tatlıcık üzülme güzelim hayırlısı sana tavsiyem en güzel kıyafetlerini giy gir kocanın koluna çık akşam dışarıya çıkasın yoksada çok güzel bir masa düz giyin hayatla dalganı geç bak nasıl halloluyor bir gün bile olsa moralin kelebeğin ömrü bile bir gün hayat o kadar kısa ki bence yaşamaya değer canım benim

sağol canımm :) iyiyim bütün gün uyudum....

4 yıldır alıştım heralde bu hüsranlara...........

eşim bugün şehir dışında inşallah akşama yetişir..... yetişirse kesin çıkarır dışarı....

çok çok sağol iyi dileklerin için inşallah Rabbim senin tedavini hayırlı kılar ve miniğine kavuşturur seni.... amin
:Saruboceq:

tatlıcık cnm kısmet deilmişyaaa.alıştık her ay hüsrana ugramaya dediigin gibi bende 3 yıllık evliyim :(

tatlıcık cnm kısmet deilmişyaaa.alıştık her ay hüsrana ugramaya dediigin gibi bende 3 yıllık evliyim :(

inşallah daha fazla beklemeden gelir hayırlı evlatlarımız..... dün çok üzülmüştüm ama
sonra mynette bi haber okudum ..
adanada bi kolu olmayan bi bebek doğmuş ve 9 ay boyunca kadın kontrole gittiği halde doktoru görememiş... doğduktan sonra kusura bakmayın görmemişim demiş......

aman Rabbim dedim vericeksen sağlıklı eli ayağı düzgün sağlığı yerinde ver......... şükrettim halime o çok daha zor bi durum.....

canım ya üzüldüm bak şimdi kısmte değilmiş demekki dediğin gibi Allah sağlıklı nasip etsin inşallah.
ben de bugün ultrasona girdim ve şokkkkk iki kese var yani ikizlerim olacak sanırım hala şoktayımmm

canım ya üzüldüm bak şimdi kısmte değilmiş demekki dediğin gibi Allah sağlıklı nasip etsin inşallah.
ben de bugün ultrasona girdim ve şokkkkk iki kese var yani ikizlerim olacak sanırım hala şoktayımmm

canımmm benimmmmm çok sevindim:))))) maşallah hep diyoduk hatırlıyomusun:)))))

valla annenin dediğide tuttu bak:))

Allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin.......

tatlıcım,keşke çatlatma iğnelerini yaptırsaydınız,kafama takıldı şimdi.Hatırlarsan benimde 3 yumurtam vardı ve yindee çatlatma iğnesi oldum,doktor banada çoğul gebelik şansın var ,istermisin ona göre falan demişti...
herşeye rağmen hayırlısı demek lazım bitanem:))

tatlıcım,keşke çatlatma iğnelerini yaptırsaydınız,kafama takıldı şimdi.Hatırlarsan benimde 3 yumurtam vardı ve yindee çatlatma iğnesi oldum,doktor banada çoğul gebelik şansın var ,istermisin ona göre falan demişti...
herşeye rağmen hayırlısı demek lazım bitanem:))

canım dün adet oldum bugün doktoruma gittim ve iyice baktı Allaha şükür hepsi çatlamış yok olmuşlar ... ben korkuyodum bide kistle filan uğraşırım diye....

zaten çok emindi çatlamak üzereler demişti.....

ama olmadı işte Rabbim şimdilik annelik şerefine nail etmiyor....

napalım sabredip beklicez.....

canım dün adet oldum bugün doktoruma gittim ve iyice baktı Allaha şükür hepsi çatlamış yok olmuşlar ... ben korkuyodum bide kistle filan uğraşırım diye....

zaten çok emindi çatlamak üzereler demişti.....

ama olmadı işte Rabbim şimdilik annelik şerefine nail etmiyor....

napalım sabredip beklicez.....

canım benim geçmiş olsun,şükür ki yokolmuşlar,kiste falan dönüşmemişler ,benim ilk denemede onlarca yumurta kiste dönüştü,aylarca temizlemeye uğraştık sonra...hadi bakalım yepeni bir başlangıçla innnnşallah canım....

amin inşallahhh bide şöyle düşünüyorum bissürü insan var çatlatma iğnesini vurdurduğu halde kisti olan... yani Rabbimin taktiriii.....
bakalım kısmet.....

inşallah kavuşuruz meleklerimize...
sen ne alemdesin en son 2. aşılamayı yaptırıcaktın ?

slm arkadaşlar. bende çatlatma ignesi vurdurdugum halde kistim oldu hemde yumurtalarım 13 cm oldu aşılama sonucu ohss oldum yani.benim doktorum aşılama yaparken kaç olgunlaşmış yumurtam oldugunu söylemedi ama aşılama sonrası birsürü kistim oldu hastahanede yattım 5 gün.şimdi ikinci aşılamaya başladım.size sorum 4 yada 5 olgunlaşmış yumurta olunca aşılama iptalmi ediliyor peki bi sonraki ay yapılıyomu aşılama

slm arkadaşlar. bende çatlatma ignesi vurdurdugum halde kistim oldu hemde yumurtalarım 13 cm oldu aşılama sonucu ohss oldum yani.benim doktorum aşılama yaparken kaç olgunlaşmış yumurtam oldugunu söylemedi ama aşılama sonrası birsürü kistim oldu hastahanede yattım 5 gün.şimdi ikinci aşılamaya başladım.size sorum 4 yada 5 olgunlaşmış yumurta olunca aşılama iptalmi ediliyor peki bi sonraki ay yapılıyomu aşılama

çok geçmiş olsun canım..... anladığım kadarıyla doktorun ilacın dozunu fazla vermiş ve çok sayıda yumurta oluşmuş....

benim dotorum 4 yumurta olduğunda iptal ediyoruz dedi tıbben doğru olanı bu....
fakat bazı doktorlar 4 veya 5 yumurtaylada aşılama yapıyolar ama çoğul gebelik riski artıyo ve maalesef bazen bebeklerden 1 veya bikaçını almaları gerekiyo.............

genelde hasta istemiyosa aşılamalarda 1 ay mola veriliyo çünkü kullanılan ilaçlar bikaç ay daha etkisini sürdürüyo ve kendiliğinden hamile kalabiliyosun......

umarım bundan sonraki tedavilerin olumlu ve hayırlı olsun.......

çok geçmiş olsun canım..... anladığım kadarıyla doktorun ilacın dozunu fazla vermiş ve çok sayıda yumurta oluşmuş....

benim dotorum 4 yumurta olduğunda iptal ediyoruz dedi tıbben doğru olanı bu....
fakat bazı doktorlar 4 veya 5 yumurtaylada aşılama yapıyolar ama çoğul gebelik riski artıyo ve maalesef bazen bebeklerden 1 veya bikaçını almaları gerekiyo.............

genelde hasta istemiyosa aşılamalarda 1 ay mola veriliyo çünkü kullanılan ilaçlar bikaç ay daha etkisini sürdürüyo ve kendiliğinden hamile kalabiliyosun......

umarım bundan sonraki tedavilerin olumlu ve hayırlı olsun.......

amin canım şimdi ikinci aşılamaya başladım şimdiki doktorumda senin dedigin gibi dozu fazla vermiş dedi bu aşılamada az doz kullanılacakmış ohss olmamam için tabi birde ben pcos hastasıyıım bununda etkisi var tabi sadece doktoru suçlamamak gerek ama doktorum bunu biliyodu...neyse bu aşılamamda inşallah onun gibi olmam ama doktorum ohss olma ihtimalimin çok yüksek oldugunu söyledi hayırlısı tabi.rabbim şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine senin benim isteyipte olmayan herkesin kucagını doldursun inşallah tatlım...aminnnnnnn

tatlıcık başıma geleni anlatsam inanmazsın gonol f i kullandım 5. günü klomen kullanmaya başladım eşim gitti aldı geldi ilaç değişik geldi eşime sordum bu ilaç adı aynı ama kutusu farlı birde 21 tane diye eşim de bende sordum eczaneye bu ilaç aynı ilaç kutusu değişti demiş eşimde bakın bi yanlışlık olmasın bizim klomen mavi kutuda böyle yuvarlak değil biz aşılama oluyoruz eşim 7 senedir kullanır bu ilacı böyle değildi demiş gonol f kullanıyoruz destek olarak klomen verdi demiş eczacı aynı tavırla yok abi demiş ilacın kutusu değişti aynı ilaç değince ben başladım kullanmaya salı günü doktora gittim cuma günü gittiğim gibi kalmış çünkü doktor çok beğenmişti 8 ml demişti 4 günde 9.gün yine aynı sonra ben dedim olmayacaksa tüp bebeğe geçelim diye dur bakalım tüp en son çare gelecek ay ilacın dozunu artıralım dedi bende tamam dedim sonra aklıma geldi klomen değişti midedim doktoruma yo dedi bi baktı bana adet düzenleyici vermişler korunma hapı değilmiş ama ovulasyon geliştirici de değilmiş ay bir moralim bozuldu bir de günde 2 kullanmıştım doktor iyiki kirs yapmamış dedi ama adetle bi bakalım 10 gün hapı kullanacağım adetim gelince doktorla görüşeceğiz çok zordu o gün çok ağladım sonra düşündüm bundada vardır bi hayır dedim

tatlıcık başıma geleni anlatsam inanmazsın gonol f i kullandım 5. günü klomen kullanmaya başladım eşim gitti aldı geldi ilaç değişik geldi eşime sordum bu ilaç adı aynı ama kutusu farlı birde 21 tane diye eşim de bende sordum eczaneye bu ilaç aynı ilaç kutusu değişti demiş eşimde bakın bi yanlışlık olmasın bizim klomen mavi kutuda böyle yuvarlak değil biz aşılama oluyoruz eşim 7 senedir kullanır bu ilacı böyle değildi demiş gonol f kullanıyoruz destek olarak klomen verdi demiş eczacı aynı tavırla yok abi demiş ilacın kutusu değişti aynı ilaç değince ben başladım kullanmaya salı günü doktora gittim cuma günü gittiğim gibi kalmış çünkü doktor çok beğenmişti 8 ml demişti 4 günde 9.gün yine aynı sonra ben dedim olmayacaksa tüp bebeğe geçelim diye dur bakalım tüp en son çare gelecek ay ilacın dozunu artıralım dedi bende tamam dedim sonra aklıma geldi klomen değişti midedim doktoruma yo dedi bi baktı bana adet düzenleyici vermişler korunma hapı değilmiş ama ovulasyon geliştirici de değilmiş ay bir moralim bozuldu bir de günde 2 kullanmıştım doktor iyiki kirs yapmamış dedi ama adetle bi bakalım 10 gün hapı kullanacağım adetim gelince doktorla görüşeceğiz çok zordu o gün çok ağladım sonra düşündüm bundada vardır bi hayır dedim

canım yaaa çok üzüldüm bak şu eczacının yaptığına.......:oklava: iyiki kist filan olmadı......
bence kesinlikle tüketici haklarına şikayette bulunun sonuçta sağlığını tehlikeye atmış:mymeka:.....

neyse inşallah bundan sonraki tedavin başarıyla sonuçlanır minik meleğinne:emir_bebek: kavuşursun...:Saruboceq:

işte Rabbimin taktiri elimizden bişi gelmiyo illa bi aksilik çıkıyo...... düşün kocaman çatlamış 4 yumurtayla hamile kalamadım ...boshayallersmile

inşallah Rabbim bütün bebek isteyenleri çok ,hiç bekletmez..... hemencecik bu ay verir....:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X