Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün çok yakın bi arkadaşımın korundukları halde hamile kaldığını öğrendim ...
biraz mutsuzdu, 3.bebeği olcak....
Rabbim biz korunmuyoruz deliler gibi istiyoruz, nolur bana ve bütün arkadaşlarımada hayırlı evlatlar nasip et....

Rabbim biz korunmuyoruz deliler gibi istiyoruz, nolur bana ve bütün arkadaşlarımada hayırlı evlatlar nasip et....

Vardır bı hayır kardesim sıkma canını seninde olucak ALLAHIN izniyle vakti geldiginde

aaaaaaaaammmmmmmiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kızlar kanamam geldi yarın tedavim başlıyor tabi kirs olmamışsa tüp bebekten sonra aşılama nasıl olur bilmiyorum ama deniycez bakalım hayırlısı annem tuturdu ol diye benim gönlüm tüp bebek ama maddi olarak hiç oluru yok şimdilik ocak ayını beklemem gerekiyor annem inatla bi tane dene diyor içimden olacak gibi his var diyor bilmiyorum akşam ona da bir dünya laf dedim sen itiyorsun beni benim niyetim tüp bebek sonra üzüldüm onu üzdüğüm için aman................

kızlar kanamam geldi yarın tedavim başlıyor tabi kirs olmamışsa tüp bebekten sonra aşılama nasıl olur bilmiyorum ama deniycez bakalım hayırlısı annem tuturdu ol diye benim gönlüm tüp bebek ama maddi olarak hiç oluru yok şimdilik ocak ayını beklemem gerekiyor annem inatla bi tane dene diyor içimden olacak gibi his var diyor bilmiyorum akşam ona da bir dünya laf dedim sen itiyorsun beni benim niyetim tüp bebek sonra üzüldüm onu üzdüğüm için aman................

üzülme canım vardır annelerin bi bildiği demekki içine doğuyo ....hihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallahh ALLAHIM da nasip eder......:Saruboceq:

aşılamayla hamile kalan çok niye seninde babişin gelmesin ki?:CüvCüv:

tadavin hayırlı, sonucu başarılı olsun , göbişin bebek dolsun....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

a.s.

selam kızlar artık sziden de güzel haberler bekliyorum bakın...ben bugün meleklerimin kalplerini duydum çok şükür:))

selam kızlar artık sziden de güzel haberler bekliyorum bakın...ben bugün meleklerimin kalplerini duydum çok şükür:))

maşaaaalllllaaahhhhhhhh:nazar:

inşallah bizede yaşatır Rabbim senin duan kobul olur bizim için et canım...:Saruboceq:

çok öpüyorumopuyorumnanaktan

hayırlısıyla, sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim:Saruboceq:

inşallah canım bu gün gittim iğnelere başlıycam iyi dedi hayırlısı artık kirs olmamış en çok ona sevindim bakalım inş.

Back
X