Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık nerlerdesin e2 değerim 3038 e çıktı bu gidişte hastaneyi mesken tutacağız

ayyy canım :( bu bebekler için neler çekiyoruz... inşallah bişi olmaz inşallah bidaha olmaz çok geçmiş olsun...

benimde bugün gecikmemin 13. günü ve kan tahlili yaptırdım 0.100....

yine yok bebeğim ve adette olamıyorum inşallah kistt yoktur.......

canım benim inşallah kırmızılar seni bekletmez bende diyorum yoksa hemen gelsin adetim diye senin aşılamada adet gününde geldimi

tatlıcık rüya bitti kanam oldum olmadı kırmızı kart gününden 5 gün önce oldum daha tahlile bile gitmeden offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım benim inşallah kırmızılar seni bekletmez bende diyorum yoksa hemen gelsin adetim diye senin aşılamada adet gününde geldimi

aşılamanın 16. günü olmuştum ben.....

buarada hala olmadım 15 gün gecikti bekliyorum hala:(

zaten 2-3 ay ara vericem artık...

kızlar slm hem ohss hemde hamileyim bilgisi olan veya yaşayan varsa nolur bişeyler söylesin çok acılar çekiyorum bebeğimi kaybedicekmiyim

bende hem ohss oldum hem hamile kaldım korkma biraz çekersin gebeyken bebek 7 haftalıkken falan geçiyor hiç merak etme tüp bebek mi aşılama mı yolun açık olsun

tatlıcık hala içimde şüphe var niye erken geldi ve hala artmadı kanamanın şiddeti bugün gel deseydi gidecekt im ama çarşamba dedi bir gün kaldı bakalım çok merak ediyorum tutmuştuda tutunamadımı çünkü daha adet tarihim 16 sı daha vardı sen gittin mi doktora gelmedimi daha

bende hem ohss oldum hem hamile kaldım korkma biraz çekersin gebeyken bebek 7 haftalıkken falan geçiyor hiç merak etme tüp bebek mi aşılama mı yolun açık olsun

güzelim aşılamaydı benimki solda beş yumurta sağda iki vardı ama dr yine yaptı aşılamamı hiç uyarmadı böyle bir risk olduğunu bile her tarafım sıvı topladı belimle göğüslerim aynı hizada çok şiştim.zor nefes alıyorum daha keseyi bile görmedi dr um. cumartesi kontrole gidicem gebelik değerim kanda çıkmıştı 265 iki gün sonra 555 oldu ama daha göremedik bebek nerde.:(sıvı takibi falan yapıyo yeni dr um ne kadar alıyosam sıvı o kadar çıkarmalıymışım. geçiyor derken hayatım bu sıvı atılıyomu vucuttan.sen neler yaşadın.

bende çok zor günler yaşadım ciğer film ay o günler gitsin bidaha gelmesin yaşadığımız nefes aldığımız hergüne şükürler olsun hamilelikte benim şişlik hemen gitti bana bi daha şişersin dediler ben inadına çok zayıfladım 11 haftalıkken düştü idrarımda aşırı enfeksiyon vardı birde ben ağrıya dayanamadıkca ağrı kesici yaptılar ama dediler bak hamile kalırsan bebeğe bi şey olur diye aman ne bebeği kendi canım dedim ama şişlik geçince bebeğin derdine düştüm çok güzel gidiyordu kalp atışını varıncaya kadar çok yukarda tutunmuş dedi sonra bir kanama aman sen boşver böyle şeyleri senin çoğul gebelik herhalde değerlerin çok yüksek yolun açık olsun merak ettiğin şeyleri sor bol su iç güzelce sırt üsttü yat

bende çok zor günler yaşadım ciğer film ay o günler gitsin bidaha gelmesin yaşadığımız nefes aldığımız hergüne şükürler olsun hamilelikte benim şişlik hemen gitti bana bi daha şişersin dediler ben inadına çok zayıfladım 11 haftalıkken düştü idrarımda aşırı enfeksiyon vardı birde ben ağrıya dayanamadıkca ağrı kesici yaptılar ama dediler bak hamile kalırsan bebeğe bi şey olur diye aman ne bebeği kendi canım dedim ama şişlik geçince bebeğin derdine düştüm çok güzel gidiyordu kalp atışını varıncaya kadar çok yukarda tutunmuş dedi sonra bir kanama aman sen boşver böyle şeyleri senin çoğul gebelik herhalde değerlerin çok yüksek yolun açık olsun merak ettiğin şeyleri sor bol su iç güzelce sırt üsttü yat

allahım yardım etsin hepimize çok zor günler geciriorum inşallah allah hepimize hayırlısını versin güzelim.

ciğdemcim Rabbim yardımcın olsun, belkide dediğin gibi tutumnamadı:((( ....

ben hala hastalanmadım dr da gitmeme kararı aldım nezaman olursa olsun artık düşünmüyorum:(

valla tatlıcık bırakıpta gebe kalan çok beyin çok önemli faktör birazda üstüne düştükçe olmuyor

merhaba kızlar bana vermemiş doktorum korunma hapı kendisi gider demiş adetle iner büyütülecek bi şey yok demiş asistan doktor beni baya korkuttu neyse gelecek ay adetle gelsin klomenle yapalım iğne kullanmıyacağız bundan sonra demiş eşime tüp bebekte bile klomenle deniyecekmişiz bilmiyorum nasıl olacak

merhaba kızlar bana vermemiş doktorum korunma hapı kendisi gider demiş adetle iner büyütülecek bi şey yok demiş asistan doktor beni baya korkuttu neyse gelecek ay adetle gelsin klomenle yapalım iğne kullanmıyacağız bundan sonra demiş eşime tüp bebekte bile klomenle deniyecekmişiz bilmiyorum nasıl olacak

hadi hayırlısı canım ... inşallah en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize.....

zaten klomen de aynı işlevi görüyo hem iğnelerlede uğramıcaksın ne güzel:)

ben de nihayet 53. günümde yedim kırmızı kartı:)

ay çok sevindim günün belli olur ben soğan suyunu yapmaya başlasam çok mu geç 10 gün oldu adetten ilk gün bakalım gelecek aya adt olabilecekmiyim inşallah hepimizin yüzü gülsün

Back
X