gelmelerini istemiyorum :(

Burda bir çok konuda şöyle başlıyor" eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık aileler hiçbirşeye karışmadı beni istemediler önemsemediler vs vs" yani şimdi ne yapsın bu erkek aileleri karışsalar dert karışmasalar dert üzüldüm yani:))))

ben bunda bir kötülük görmüyorum sonucta onlarında cocoukları gelsinler baksınlar büyük olarak fikirlerini söylesinler sonra sen beğendiğini al canım

Biz mobilyaları benim annem babam ve eşimin annesi babası beraber almaya gittik İnegöl'e. Ama ikimizin anne babası da girdiğimiz mağazalarda oturdular biz eşimle katları dolaştık eşyalara baktık. Beğendiklerimizi de gösterdik onların da fikirlerini hürmeten sorduk.. Onlarda siz beğendiyseniz tamam dediler, beğendiğimiz eşyalara karışmadılar ve değiştirme girişiminde de bulunmadılar sağolsunlar. Ödemeleri de kendi aralarında yaptılar. Eşyaları hallettikten sonra yemeğe gittik, güzel mütebessim herkesin mutlu olduğu birgün oldu bizim için çok şükür...

sanırım bende o cümbüş cemaat durumlarına dahıl olmaya başladım..
bu evlılık ev kurma ne zor seylermiş yaaa

canım inegöl'e mi gelin geliyorsun. yoksa alış-veriş için mi geliyorsun :) ben de inegöl de oturuyorum.

acaba bende annemi mi alsam yanıma??

ben bunda bir kötülük görmüyorum sonucta onlarında cocoukları gelsinler baksınlar büyük olarak fikirlerini söylesinler sonra sen beğendiğini al canım

artık bu saatten sonra yapacak birşeyim yok
gorecegız nasıol olacak dıye...umarım dusundugum gıbı olmaz
kımseyı kırmak gıbı bır derdım yok
olan nısanlıma oluyor zavallı arada kalıyor

bilmiyorum sanırım gelmeseler belkıde oyle dusunurum
ama ıste sıkıntı yapıyorum çok evhamlıyım

bu da farklı bır bakış açısı evet
hanı orda gormedıler eve yerlesırken ya da yerlestıkten sonra ıllaki görecekler
gelmeyın de dıyemem ben ..
şaşırdım kaldım

Gelsinler, onlar da heveslenmişlerdir. Sorun da cıkarmazlar inşallah güzel güzel alır gelirsiniz, sizin anneniz de gelirse misilleme gibi olur

Ne güzel işte, nişanlında beğendiğini alman konusunda sana destek, bırak önce görsünler de yeter ki karışmasınlar.

hep böyle olur zaten, millet aliş-veriş delisimi ne ? hep gelin damat adaylari alişverişe gider 15 kişi yanlarinda gitmek ister!

sagolsun bu konuda nişanlımdan yana içim rahat..
kesın ben açık renk alıyorum dıye bırseyler soylerler

canım sende anneni falan götür yanında
yani nispet olsun diye değil de
ne bileyim alınabilir diye düşündüm
onlar gidiyo ben niye gitmiyorum diye
gerçi ne kadar insan o kadar dert ama
öyle hissettim:44:

canım ben sana başımdan geçeni anlatayım belki gelmelerine sıcak bakarsın =)
biz eşimle beğenmiştik eşyalarımızı ama almaya annemlerle gittik
gittik ve baktık ki biz iki odamızın koltuklarını da yatak olmayan artı bazasız koltuklardan beğenmişiz hiç aklımıza gelmemiş ki şuan çeyizlerim nerde boş yer varsa orda yani baza çok lazım e misafir geldiğinde de yatak lazım iyiki beraber gitmişiz dedik ordan çıktık başka mağazadan beğendik şuan çok memnunum

yanında birilerinin olması fikir vermesi bence kötü değil
ama tabiki kullanacağın eşyaları sen ve nişanlın seçmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…