Eşin haklı arkadaşım.. Gelsinler boler şimdiden yanlış anlaşılma.. Eşin söylese bile sana kırılırlar bu bir.. Hiç unutulmaz ilerde önüne sürülür bu hadise bu 2, hepimiz yaşadık bunları bizde de geldiler cümbüş cemaat bu 3, keşke bu kadarla kalsa evlendikten sonraki taleplerini gör sen birde, en iyisi adamakıllı tepkilerini seni daha fazla üzme ihtimalleri olan durumlara sakla bu da 4, evlen bi kaç ay geçsin o zaman anlarsın ne demek istediğini..
Biz mobilyaları benim annem babam ve eşimin annesi babası beraber almaya gittik İnegöl'e. Ama ikimizin anne babası da girdiğimiz mağazalarda oturdular biz eşimle katları dolaştık eşyalara baktık. Beğendiklerimizi de gösterdik onların da fikirlerini hürmeten sorduk.. Onlarda siz beğendiyseniz tamam dediler, beğendiğimiz eşyalara karışmadılar ve değiştirme girişiminde de bulunmadılar sağolsunlar. Ödemeleri de kendi aralarında yaptılar. Eşyaları hallettikten sonra yemeğe gittik, güzel mütebessim herkesin mutlu olduğu birgün oldu bizim için çok şükür...
canım inegöl'e mi gelin geliyorsun. yoksa alış-veriş için mi geliyorsun :) ben de inegöl de oturuyorum.
ben bunda bir kötülük görmüyorum sonucta onlarında cocoukları gelsinler baksınlar büyük olarak fikirlerini söylesinler sonra sen beğendiğini al canım
alışveriş için canım :)
esya bakmaya
Burda bir çok konuda şöyle başlıyor" eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık aileler hiçbirşeye karışmadı beni istemediler önemsemediler vs vs" yani şimdi ne yapsın bu erkek aileleri karışsalar dert karışmasalar dert üzüldüm yani:))))
bu da farklı bır bakış açısı evet
hanı orda gormedıler eve yerlesırken ya da yerlestıkten sonra ıllaki görecekler
gelmeyın de dıyemem ben ..
şaşırdım kaldım
illaki oyle düşünecekler..bazen bana bile begendıgım eşyalar pahalı geliyor ne yalan soyleyeyeım
ama onların ilk gelinden (eltımden) çıtaları yüksek ,benımkı gözlerine batmaz...(dıye dusunuyorum)
sonucta onlar gelsede gelmesede bız begendıgımızı alacagız.
Gelsinler, onlar da heveslenmişlerdir. Sorun da cıkarmazlar inşallah güzel güzel alır gelirsiniz, sizin anneniz de gelirse misilleme gibi olur
Ne güzel işte, nişanlında beğendiğini alman konusunda sana destek, bırak önce görsünler de yeter ki karışmasınlar.
sende bi kaç akrabanı götür olsun bitsin
hep böyle olur zaten, millet aliş-veriş delisimi ne ? hep gelin damat adaylari alişverişe gider 15 kişi yanlarinda gitmek ister!
sagolsun bu konuda nişanlımdan yana içim rahat..
kesın ben açık renk alıyorum dıye bırseyler soylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?