Gelmeyen Huzur

Carinanebulasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1.742
5.502
158
31
Son bir haftadır moralim bozuktu kötü hissediyordum kendimi. Tam kendimi toplamam gerek derken benim de sevdiğim eşimin halasının vefatini öğrendik çok üzüldüm. Bugün ise eşimin işten cikarilacagini öğrendim. Patron olacak insan kılıklı 7 ayda sadece 27 gün yatırmış sigorta daha önce konuştuğumuz bugün yarın derken bu zamana kadar geldi. Işten de çıkamadı çünkü doğru dürüst bir iş bulamadı bu sürede. Sigorta parasını bari elden ver demiş eşim kabul etmemiş. Sinirimi bozdu. Asıl kendimi üzdüğüm nokta buraya (ailesinin yanından başka şehre taşındık ) gelmemize benim israrim çok oldu. Çünkü kaldığımız yerde de iş yoktu. Kendimize ait bir yer yoktu. Bu sebeple çıktık yola. Başta bende iş bulacaktım görüşmelere gittim ama insanlar hep asgari ücretin çok altında maaşlar teklif ettiler. Sonra da sağlık sorunlarım oldu en son da hamilelik çalışamadım. Şimdi yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. Ailesini özlüyor dün vefat haberi geldiğinde de çok üzüldü belki beni suçladı içinden bilmiyorum. Bana karşı yanlış bir tutum sergilemedi. Ben kendimi suçlu hissediyorum. Ayrıca güçlü de olmam lazım işten çıkacak destek olmam lazim. Bu gücü kendimde bulamıyorum.
Her şey yolunda giderse bir ay sonra ataması gerçekleşecek. O da kesin değil. Olmazsa yine bekleyeceğiz

Başınız sağ olsun.
İş için de geçmiş olsun.
Hastaneye kontrollere gidince sigortanızın eksik yattığı görülmüyor mu,bilmediğim için merak ettim.
İnşallah iyi ve hayırlı bir iş bulursunuz karı koca.

Bazen olur öyle, her şey ters gider. Benzer süreçlerden geçtik biz de zamanında, hastalıklar, işsizlik, ölüm vs. Geçiyor hepsi. Geriye kalan bende anksiyete oldu bu süreçlerden sonra. O yüzden tavsiyem çok üzmeyin kendinizi, her şey yoluna girer diye düşünün. Aksi halde sağlığa oluyor olan.

Eşim ise girmeden önce yesilkart cikartmistik ben onunla bakiliyormusum. Bundan bir ay önce eşim hastalandiginda öğrendik . Teşekkür ederim

Yani sabrediyoruz illaki sonu güzel olacak diyoruz da geldiğinde hepsi üst üste geliyor.

Yani sabrediyoruz illaki sonu güzel olacak diyoruz da geldiğinde hepsi üst üste geliyor.

Öyle valla, ben artık insanın bir işi de yolunda gitmez mi, bir iyi haber gelmez mi diye düşünüyordum. İki sene sürdü bu kötü gidiş. Sonra düzeldi toparladık derken 2020 yine dertle geldi. Bunu da atlatırız deyip sabrediyorum artık.

Bizim de iki sene oldu evleneli toplamaya çalışıyoruz. Iş konusunda sıkıntı olmasa gerisi gelecekti o da insafsız birine çattı. Eşimin yanında güçlü olmaya çalışıyorum destek olmak için ama kendimi suçluyorum bir yandan.

şimdi ilk önce eşiniz o sevgili patron kılıklıyı şikayet edecek.
bunu da mesaj yoluyla bildirin bence x bey 7 aydır sigortamı yatırmadığınız için şirketinizi şikayet edeceğim diye.

başınız sağolsun..

Kendinizi suçlamayın, yaşanması gerekiyormuş, yaşanmış. Umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey.

Başınız sağolsun. Geçmiş olsun.
Gelince herşey üst üste gelir

Şehir değiştirerek büyük risk almışsınız.
Büyük şehirde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama küçük şehirde yaşamak her zaman avantajlı gelmiştir bana.
Bilemiyorum belki de ben doğduğumdan beri İstanbul'da olduğum içindir.

İş yerini şikayet edin. Başka çözüm yok.
Allah yardımcınız olsun.

Sigortasını yatırmadılarsa nasıl olsa işten de çıkmış hemen SGK ya şikayet etsin de iş yeri de bu işin cezasını çeksin.Hatta sigortasını yatırmadıkları için mahkemeye verirse kesin kazanır tazminat alırsınız.

Teşekkür ederim. Mecbur kaldık ailesinin olduğu yer Doğu da iş imkanı olmayan bir yerdi orda da aradı bulamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…