Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızçeler nasılsınız? 2-3 gündür kalabalık başım vakit bulamiyorum pek gelmeye.

Yok kuzum sükür ev iş rutin devam.Azra dan haber var mı nasılmış kız?
haberler pek iyi değil canım o bana kızlara haber ver dedi ama ben netleşmeden yazmayı sindiremedim . yüksek ihtimal boş gebelik :( çarşamba günü netleşecek haftaya

haberler pek iyi değil canım o bana kızlara haber ver dedi ama ben netleşmeden yazmayı sindiremedim . yüksek ihtimal boş gebelik :KK43: çarşamba günü netleşecek haftaya
Hadı ya cıddı mısın cok uzuldum ıns oyle degıldr ya rabbım ıns doldurur ıcını hayırlısıylada gerek kalmaz

inşallah dr yanılmıştır ya da bebiş çok küçük olduğundan kendini göstermemiştir inşallah diye dua ediyorum ben de
Kız benim görümcemiin de gözükmediydi ilk ayda,dr almaya kalktı keseyi.İste randevu aldı kürtaj olcak ağlıyor tabi dr niye ağlıyosun demiş cok umutlandık falan demiş bunlarda e kızım ne aldırıyorsun ozman demiş dr.Bos gebelik için geldik biz demiş.Yok demiş bebek var demiş.Masadan kaldırmış.Bizzat yasadık biz bunu.Umarım azramında kesesi görünür:dua:

Kız benim görümcemiin de gözükmediydi ilk ayda,dr almaya kalktı keseyi.İste randevu aldı kürtaj olcak ağlıyor tabi dr niye ağlıyosun demiş cok umutlandık falan demiş bunlarda e kızım ne aldırıyorsun ozman demiş dr.Bos gebelik için geldik biz demiş.Yok demiş bebek var demiş.Masadan kaldırmış.Bizzat yasadık biz bunu.Umarım azramında kesesi görünür:dua:
Çocuk suan 6 yasında:KK46:

günaydın kızlaaarr..
Cansu dün bi mutluluk kutum geldi.Ben cok memnun kaldım.İcinde suco matara,not defteri,bardak altlıkları,good morning yazan kupa,bitki cayları,motto kağıtları,bir poster cıktı.Önümüzdeki ayın konsepti çikolataymış onu kesin alcm:dondurma:Sadece suco matara 25 tl.Kutu 39 tl.Ben memnun kaldım yani. cansu1109 cansu1109

günaydın kızlaaarr..
Cansu dün bi mutluluk kutum geldi.Ben cok memnun kaldım.İcinde suco matara,not defteri,bardak altlıkları,good morning yazan kupa,bitki cayları,motto kağıtları,bir poster cıktı.Önümüzdeki ayın konsepti çikolataymış onu kesin alcm:dondurma:Sadece suco matara 25 tl.Kutu 39 tl.Ben memnun kaldım yani. cansu1109 cansu1109
günaydın kuşummmm
aaa iyimiş kızzz
hatırlat da ben de alayım çikolatayıııı :D tam bizlik

İnşallah canım inşalllahhh rabbimin mucizeleri sonsuz hiç belli olmaz.. dualarımız o yönde

Back
X