- 22 Temmuz 2015
- 143
- 77
- 13
Canim valla benimkiler de nerdeyse boyleydi 1 ay icinde 2-3 kez net pozitifi gordum, en neti bu dedim, sonra daha koyusunu gordum.insallah seninkinin sonucu da benimkine benzer
![]()
ağzın bal yesin kuzummmm inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim valla benimkiler de nerdeyse boyleydi 1 ay icinde 2-3 kez net pozitifi gordum, en neti bu dedim, sonra daha koyusunu gordum.insallah seninkinin sonucu da benimkine benzer
![]()
Vayyyy ne güzel haberler hadi bakalım rabbim sonunu güzel etsin darısı başımıza kızlar
ya bir kişi daha hamişti neydi nicki yahu ....Elma dersem çık armut dersem de çıkkkkkkkk :)
sebebini bilmiorum geçen salı günü sabah hafif 2-3 saniye kadr bıçak batar gibi battı sonralaro bu artmaya başladı şimdide hafif bi şişlik var eşimde elledi senin göbeğinde sertleşmiş dedi ama bna hiç öle gelmedi
Kizlar bugun de regl belirtisi yok bende. Yarin sabah test yapayim diyorum gece de olmazsam. Hic boyle gecikmezdi
dün ve bugün değerlendirilmeli mutlakadün yaptığım testti canım sanırım 16.gündü
zaten silmiyorum canım daha listeden hamile çıkmadıbanu86 acaba diyorum hamiş olanları listeden silmesende yanlarına hamilemi yazsan öncekindeki gibi kaç kişi kalmış kimler hamiş görürdük ne dersin?
dün ve bugün değerlendirilmeli mutlaka
Önemli değil güzel anneeeeee:)
olabilir canım.bundan sonrada testin varsa yapmaya devam et.giderek koyulaşırsa hamilesinama ben 13. gün pozitif gördüm zaten bir daha mı ovulasyon oluyor sence ?
olabilir canım.bundan sonrada testin varsa yapmaya devam et.giderek koyulaşırsa hamilesin
Tez zamanda darisi basina insallah caniiimmm
Kendimi daha bu fikre alistiramadim, sanirim (insallah) kalp atislari duyulduktan sonra kendimi inandiricam![]()
Hoşbuldum kuşummm tebrik ederim ben de senii çok sevindim napalım kuşum vakit saat gelmemiş demek ki pzt test alayım ben de bi de folic de bitmek üzere benim şu konuşulan kapsül neydi onu alayım yarınHosgeldin kuzucum, o kadar da umitliydim senden ama regl olmak saglikli bir baslangic demek! Regl biter bitmez duzenli calismalara devam![]()
beklenenden 2 gün önce geldi yazmışşın ya ondan 1 ekim yazdımbanu86 Canımm benim yeni sat 2ekim bat 30ekim
oooy oyyy oyy çoğunu anlamadım tabi ama inşallah tüm işler yolunda gider arkadasım allah yardımcın olsun listede değişikliği yaptımkızlar beni listeden çıkarınbugun dra gittim eşimin sonuclarını falanda goturdum urologumuz normal yolla deneyin değerler duzeldi demisti ama drum hızını yavaş buldu aşılama daha uygun olur dedi.vajinal ultrosanla benide muayene etti
vajinitim varmıs ileri derecede eşli tedavi verdioyle pek bi şikayetim yoktu sadece ağrılı ilişki oluyordu megerse iltihap yuzundenmiş.artı vaji girişinde yara varmıs cok hafif kanamam oluyordu her seferinde onun..bi ton krem antibiyotik ve fitil yazdı.bu ay korunun dedi.diğer ay adetliyken gel rahim filmi gunu vereyim ben cekicem filmi dedi. bende echomarı tavsiye ediyorlar orda cektirsem olur mu dedim olur ama begenmezsem yeniden cektiririm dedi.rahim ağzı kapanmadan 5-6 gunde cekilmesi gerekiyormus.echomarda 10-11 gibi okumustum sanki kafam iyice karıstı. anestejili cekiyoruz dedi.dr cok iyi ve ilgiliydi cok guven verdi..
tabi guzel haberlerimde var hormon sonuclarım cok iyiymis yumurtlamanda sorun yok gozukuyor dedi.ve bugun 11.gunum 16 mm yumosum vardı masallah bu hafta çatlar dedi ama pek onemi yok artık.birde simir testi aldı haftaya sonuc cıkacak..oyle işte kızlar bana dua edin.listede vajinit tedavisi yazın bana