Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ya ben yazın tup bebek yapacam .ama şimdiden zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum

Yaz donemini beklemenizin nedeni tedavi sureci mi?

O zamana kadar beklemeniz zaruri ise, bence bunu bir firsat olarak dusunun; vucudunuzun eksikliklerini gidermek icin vitamin alimlari, fazla kilo varsa kilo verme, iciyorsaniz sigarayi birakip cigerlerin temizlemesi vs.vucudu gebelige hazirlayabilirsiniz. ;)

ay yok tatlım nerdeee ben reglim şuanda arkadaşımız hamile de.ağzından bal damlamıyor değil hani:KK53::KK53::KK53:
ayy canım benim kusura bakma hatlar karıştı :) ama çoooook yakında sen hamiş olcan içime doğdu :)

junemayapril junemayapril tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah.duanda bizleri unutma

Ilk ay husranla sonuclaninca solugu doktorda aldim.Rahmin iyi durumda dedi doktor bi tek tupler gorunmuyo iste ultrasyonda 2 ay daha deniycem eger sonuc alamasam tuplere baktiricam ve tabiki esimede cok pimpirikliyim.Ailede bi cok kisi ugrasti bu bebek isiyle Rabbim hepsinede nasip etti er gec ama tedavi onemli kesinlikle atlamamak lazim stres yapiyorum cok onun caresini bulamadim.

yslpsln yslpsln canim Yavrucak herhalde bir yerlere sikisiyo sonra çıkıp anasina yolculuk yapiyo tabi dollenecek ama geç kaliyo :)))) sapsik işte Allahtan yolunu şaşırıp ddışarı cikmiyo:))) sonra anasi tahlil de bakiyo yok adette olamiyorum bekliyor içerdeki kuzucuk gösterene kadar :)))

Bu geç döllenme nedir
geç döllenme ;yumurtlamanın olağan gününden daha geç olması sonucu döllenmenin gerçekleşmesi.yani ayın 3 ü yumurtlama günün ama sen 10 unda yumurtladın ve döllenme gerçkleşti buna geç döllenme deniliyo tabi bebekte hafta olarak geriden gelmiş oluyo

günaaaaaayyyydııın kızlarrrr e had artık dönün tatilden yahuuuuuu topiğimize can gelsinnn :KK3::KK3::KK3::KK42::KK42::KK42:

Canim zaten adetim geceli cok olmustu, surekli kasik agrim vardi, ama onu da 1-2 gun sonrasi icin bekledigim regle yoruyordum. Simdi de agrilarim var ve gogus uclarim hassaslasti. Onun haricinde hersey normal. Belirtiler kisiden kisiye degisiyor zaten. :KK66:

Gecen ay nerdeyse tum gebelik belirtileri vardi bende ama olmadi. Bu ay da ne agrim var ne siskinligim. 10 gun onceden goguslerim siserdi. 3 gun kaldi hala bisey yok. Belirtisizlik de ayri bi dert :))))

Gecen ay nerdeyse tum gebelik belirtileri vardi bende ama olmadi. Bu ay da ne agrim var ne siskinligim. 10 gun onceden goguslerim siserdi. 3 gun kaldi hala bisey yok. Belirtisizlik de ayri bi dert :))))

Aynen yaa, gecen ay ben de ne kadar belirti varsa yasadim. Bulanti, hassaslik, kusma hatta gecikme bile! Ama tabi fos cikti. Belirtilere cok takilmamak gerek ama nerdeeee...:KK17:

Aynen yaa, gecen ay ben de ne kadar belirti varsa yasadim. Bulanti, hassaslik, kusma hatta gecikme bile! Ama tabi fos cikti. Belirtilere cok takilmamak gerek ama nerdeeee...:KK17:

yslpsln yslpsln canim Yavrucak herhalde bir yerlere sikisiyo sonra çıkıp anasina yolculuk yapiyo tabi dollenecek ama geç kaliyo :)))) sapsik işte Allahtan yolunu şaşırıp ddışarı cikmiyo:))) sonra anasi tahlil de bakiyo yok adette olamiyorum bekliyor içerdeki kuzucuk gösterene kadar :)))

geç döllenme ;yumurtlamanın olağan gününden daha geç olması sonucu döllenmenin gerçekleşmesi.yani ayın 3 ü yumurtlama günün ama sen 10 unda yumurtladın ve döllenme gerçkleşti buna geç döllenme deniliyo tabi bebekte hafta olarak geriden gelmiş oluyo
anladim yani aslinda gec yumurtlama

Canim zaten adetim geceli cok olmustu, surekli kasik agrim vardi, ama onu da 1-2 gun sonrasi icin bekledigim regle yoruyordum. Simdi de agrilarim var ve gogus uclarim hassaslasti. Onun haricinde hersey normal. Belirtiler kisiden kisiye degisiyor zaten. :KK66:

Peki son adet tarihin neydi

Banucum sen ortaogretimde mi ogretmenlik yapiyordun? Fen v eteknoloji diye aklimda kalmis; ama yaniliyor da olabilirim.:KK64:
fenci ben banu fizikci ;)

Ilk ay husranla sonuclaninca solugu doktorda aldim.Rahmin iyi durumda dedi doktor bi tek tupler gorunmuyo iste ultrasyonda 2 ay daha deniycem eger sonuc alamasam tuplere baktiricam ve tabiki esimede cok pimpirikliyim.Ailede bi cok kisi ugrasti bu bebek isiyle Rabbim hepsinede nasip etti er gec ama tedavi onemli kesinlikle atlamamak lazim stres yapiyorum cok onun caresini bulamadim.

Arkadasim stres yapma, ilk 1 sene normal akisinda deneyin diyor doktorlar; tabi 1 sene bekleyebilene! Ben de ilk 1-2 ay olmayinca catlatma iğnesi, yumurta takibi vs.ne gerekiyorsa 3.denemeyi oyle yaparim diyodum.
Ama tabi yine de stresi azaltmak adına, saglikli olup olmadigini ogrenmekte fayda var.
Onun haricinde stresin cozumu pek yok arkadasim, ancak bir ugras bularak nispeten azaltma yolunu deneyebilirsin ;)

Benim sat 6 agustos. Simdi takvimime baktim, en son 11 eylulde yani 37.gun kanda hcg bakmisim ve negatifmis.

Benim de bransim biyoloji. Bir fen okulu acalim beraber :KK70::KK73:
valla super olur musterilerimiz de buranin minicik bebisleri olur :)
O zaman sen de adet duzensizligi yok gibi yani

valla super olur musterilerimiz de buranin minicik bebisleri olur :)
O zaman sen de adet duzensizligi yok gibi yani

Yani normalde yoktu; dogum kontrol hapi kullanmadan once en fazla 1-2 gun gecikme yasamisligim vardir. Hap kullanirken zaten nerdeyse saati belliydi. Hapi biraktigim ilk ay 1 hafta gecikti ama dr.strese bagladi. :110:

Back
X