Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Neee 5 gun muu :) ve hala test yapmadin mii ? Yapmadiysan yap hadii biz bekliyoruz :KK17:

2 gun once erken gebelik testi yaptim canim. Silik bile olsa yok. 2 gundur basim oyle cok dönüyor ki anlatamam hic boyle birsey yasamamistim anlam veremedim bende. Pzt kadar gelmezse kirmizilar kanda baktircam artik..

eee ne duruyosun test yaptın mı hamile olabilirsin bak heyecan yaptımmmm:KK49::KK49::KK49:

Durur muyum hiccc yaptim tabiki :d insallah bat gunu adet olmam diye dua ederiz ya. Kabul oldu galiba ama bebek bar mi yok mu mechul :s Duayi bile tam edeceksin tobe yarabbim kafayi yedimmmmm

Kizceler bisey sorcam?
Ben ayin 16 sinda catlatma ignemi oldum dr um bana bat 1,2 gibi beklioruz dedi.ve hafta sonu araya girdigi icin 5 ekimde kontrole gel dedi tabi ko bu arada kirmizilari gormezsem bunlar olacak:)) venim sormak istedigimsey se; igneden 15 gun sonra yani ayin 30 unda test yapmalimiyim yapmamalimiyim :s

Kizceler bisey sorcam?
Ben ayin 16 sinda catlatma ignemi oldum dr um bana bat 1,2 gibi beklioruz dedi.ve hafta sonu araya girdigi icin 5 ekimde kontrole gel dedi tabi ko bu arada kirmizilari gormezsem bunlar olacak:)) venim sormak istedigimsey se; igneden 15 gun sonra yani ayin 30 unda test yapmalimiyim yapmamalimiyim :s

Erken gebelik testi varsa cikarir bence 15 gun sonrasında. Ama gunun gecmeden yapma derim kosullandirinca denge alt ust oluyor sanki

Test olayini dr sordum idrar testi yaniltici olabilor diyo.imkanin varsa kanda baktir daha garantili canim

Evet tek cizgi :KK43: yok ilac icmiyorum hic ne olur ne olmaz diye. Tekrar eczaneden test mi alsam kanda mi baktirsan bilemedim.. Sizce napmaliyimm
geç döllenme olabilir canım burda nalan da yaşadık ya o yüzden kan tahlili yaptır derim ben testlerle acabalar yaşama

Kizceler bisey sorcam?
doktora kadar yapma bence canım tabi söylemesi kolay ben de yapıyorum dayanamıyorum hiç

Bendee dayanamam galibası :)) ve soyle bi durum var ben bat i 28 eylul olarak bekliorum gunum.hic sasmaz ama dr 1 2 dedi belki ilac ve igneden dolayi.yanii 28 i atlattigim gun test sarttt :)

junemayapril junemayapril canım hatırladığım kadarıyla sende de kist vardı.Diğer taraftan mı yumurtladın adet olmadan.Bende de solda kist var.Ama sağ kasığımda ağrılar yaşadım.Hatta kendi kendime acaba adet olamadan diğer taraftan mı yumurtluyorum ya yine çatlamadan o tarafta da kiste dönüşürse diye korktum.

Cok sagol canim, darisi tez zamanda sizlerin basina insallah.
Evet kist hala var sag tarafimda, nasil oldu anlamadim. Pazartesi kendi doktoruma soracagim cok sey var. Sat'a gore 7 haftalik ama usg goruntusune gore 4-5 haftalik gibi. Hatta dr.a sol tarafimda cok agri var diye gittigimde agrisi sola vurmus olabilir demisti. Allah yazdiysa olur arkadasim, hic stres yapma kist var diye. ;)

2 gun once erken gebelik testi yaptim canim. Silik bile olsa yok. 2 gundur basim oyle cok dönüyor ki anlatamam hic boyle birsey yasamamistim anlam veremedim bende. Pzt kadar gelmezse kirmizilar kanda baktircam artik..

Ben 35.gun kanda baktim negatifti. 50.gunde gordum pozitifi. Hic belli olmaz yani ;) kirmizi olmadikca umitler bitmesin ;)

Back
X