Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yeni konumuz hayırlı uğurlu gelsin listemiz hamişle dolsun inşaallah.
sat:22 eylül bat:20 ekim yaş:29 deneme:22 şehir:istanbul
denemelerde ben kıdemliymişim epey :) inş hiçbiriniz benim kadar beklemezsiniz.

olurmu canım 32 ile ilk sıra bende :(

Canlaarrr hepinize kucak dolusu öpücükler olsun hayırlı sabahlar :)))) rahminizde kipir kıpır oymayan bebisleriniz olsun . Aminnnnnnnn :)))

ayy inanmıyorum yaa 2.bayram mucizesi!! :KK73:çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun!! :KK45: ayrıca 3500 olmuş değerin riskmi kalır artık o değere tosuncuk olmuş maşallah!!:nazar::nazar::KK46:

Kesinlikle mucize! Rabbim hepimize saglikli gebelik nasip etsin inşallah. :anneadayı:

hayırlı olsun canımmmmm hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de bol bol dua et olurmu :KK74: Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :anneadayı::nazar:

Ediyorum canim, ediyorum. Bol bol hem de! :KK15: insallah olacak, vakti zamani belli de, biz sabredemiyoruz. :KK54:

güüüüü-naaaaayyyy-ddddddıııııııııııınnn kızlar tatil olunca böyle geç uyanılıyo maalesef...ama pazartesi nasıl gitcem ben işe yaaaaa:KK23::KK23::KK23::KK23:

güüüüü-naaaaayyyy-ddddddıııııııııııınnn kızlar tatil olunca böyle geç uyanılıyo maalesef...ama pazartesi nasıl gitcem ben işe yaaaaa:KK23::KK23::KK23::KK23:

anneme bu saatte günaydın dediğimde bana her seferinde gün öğlen oldu neredesin diyor hemde çocukluğumdan beri yılmadan :) aynen valla yaa rapor alasım var çok fena hemdeeee

banu86 banu86 O zaman ozellikle ogretmen arkadaslarimiza gelsin ;) :KK70:

Eklentiler

• IMG-20150926-WA0000.webp
    IMG-20150926-WA0000.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 65
Demlendi kizlar dumanı kaçmadan gelin :))

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-26-12-41-54.webp
    Screenshot_2015-09-26-12-41-54.webp
    8 KB · Görüntüleme: 82
banu86 banu86 , A aylin-t valla ne yalan soyleyeyim, ogretmen arkadaslarimi kiskaniyorum. Gecen sene eylulden beri araliksiz calisiyorum. :63:
Neyseki ben pazartesi basliyorum yillik izne:KK49:
Hayirli bir egitim ogretim yili olur insallah, sistem o kadar hizli degisiyor ki, ayak uydurmak cok zor..

Back
X