- 24 Ağustos 2015
- 192
- 69
- 18
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçncı denemeYaş 30 sat 25 ağustos bat 25 eylül hatay daha olmadım benide eklermisin arkadaşım
Yeni konumuz hayırlı uğurlu gelsin listemiz hamişle dolsun inşaallah.
sat:22 eylül bat:20 ekim yaş:29 deneme:22 şehir:istanbul
denemelerde ben kıdemliymişim epey :) inş hiçbiriniz benim kadar beklemezsiniz.
Cok sagol tatlim, darisi tez zamanda sizin basiniza saglikla insallah!( -ki olacak da! )
![]()
ayy inanmıyorum yaa 2.bayram mucizesi!!çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun!!
ayrıca 3500 olmuş değerin riskmi kalır artık o değere tosuncuk olmuş maşallah!!
![]()
hayırlı olsun canımmmmm hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de bol bol dua et olurmuAllahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
![]()
Yaş 30 sat 25 ağustos bat 25 eylül hatay daha olmadım benide eklermisin arkadaşım
Canlaarrr hepinize kucak dolusu öpücükler olsun hayırlı sabahlar :)))) rahminizde kipir kıpır oymayan bebisleriniz olsun . Aminnnnnnnn :)))
güüüüü-naaaaayyyy-ddddddıııııııııııınnn kızlar tatil olunca böyle geç uyanılıyo maalesef...ama pazartesi nasıl gitcem ben işe yaaaaa![]()
Versin vetsin çifter çifter olsun hatta :) sonra ne saçlar taransin nede yemekler hazır olsun :)))) hahahaaa beddua gibi oldu sanki :)))aminnnnnnnnnnn inşallaaaahhhh canım Allah isteyen herkese versinnnn
aslında bu arkadaşlara katılıyoruuummm.sıkıldım bende.ama ilk gün sendromuda paha biçilmez
sen ne iş yapıyosunanneme bu saatte günaydın dediğimde bana her seferinde gün öğlen oldu neredesin diyor hemde çocukluğumdan beri yılmadan :) aynen valla yaa rapor alasım var çok fena hemdeeee
bende şuan seni kskanıyorummmm
şuan fotonun aynısı önümde ve 1 demlik çay var gelin kızlar denizliyeeeeee çay içelimmmDemlendi kizlar dumanı kaçmadan gelin :))