Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canim gunun gecmek uzere veya gectiyse idrarda βhcg kitlerinden al eczaneden :KK66: kesinlikle cok daha guvenilir :KK66:

canım takip ettiysen benim durumlar biraz karışık şuan zaten olduğunu düşündüğümden değil eğlenmek amaçlı merakımdan denedim. ne derece doğru yanlş bilinmez.. evde bir yığın gebelik testi var şüphem olsa yaparm hiç durmam ki :KK47:

sayfaları okudum kzlar bugünün teması SABIR kesinlikle:KK57::KK57:maaşallah sabırla günü geçipte bekleyenlere ve günü yaklaşıpta test yapmayanlaraaaaa:KK9::KK9::KK9:

slm kızlar reglim yarın bitiyor cuma gunu yani 11.gün dr a gitmeyi dusunuyorum yumurta takibi için..
bakalım dr ne diyecek cok merak ediyorum dua edin kızlar

Slm kızlarrrr .Şimdi doktordan geliyorum kistimi kontrol ettirmek ve ilaca başlamak için gitmiştim.Doktor ilaç yazacaktı ben de kist acaba duruyor mu yoksa kayboldu mu bir bakın dedim .Baktı kist duruyor ama bir şey görüyorum kan testini tekrarlayalım dedı.Şimdi sonuç bekliyorum ama buyuk ıhtımalle hamılelık yoktur ama acaba o gordugu sey ne cok korktum elım ayagım tıtrıyor korkudan kötü bir şeyse diye.

Slm kızlarrrr .Şimdi doktordan geliyorum kistimi kontrol ettirmek ve ilaca başlamak için gitmiştim.Doktor ilaç yazacaktı ben de kist acaba duruyor mu yoksa kayboldu mu bir bakın dedim .Baktı kist duruyor ama bir şey görüyorum kan testini tekrarlayalım dedı.Şimdi sonuç bekliyorum ama buyuk ıhtımalle hamılelık yoktur ama acaba o gordugu sey ne cok korktum elım ayagım tıtrıyor korkudan kötü bir şeyse diye.

Iyi dusun iyi olsun canim. Kimbilir belki de bebektir :)

sayfaları okudum kzlar bugünün teması SABIR kesinlikle:KK57::KK57:maaşallah sabırla günü geçipte bekleyenlere ve günü yaklaşıpta test yapmayanlaraaaaa:KK9::KK9::KK9:

o dediğinden bende hiç yok canım ya :) napim sonuca kader der beklerim :) ama akşama yapcam :KK47:

arkadaşlar bat 30 eylül son iki günüm bu sabah dayanamayıp 2. idrarımla LH testi yaptım 2. çizgi çok net olmasada belirgindi sizce gebeliğin habercisi mi?

arkadaşlar bat 30 eylül son iki günüm bu sabah dayanamayıp 2. idrarımla LH testi yaptım 2. çizgi çok net olmasada belirgindi sizce gebeliğin habercisi mi?

burda okuduğum kadarıyla bir çoğu silik bile çıksa hamileymiş canım. inşallah sende öylesindir hemen kan testi yap bizede bilgi ver

bende günü o kadar belirti olmasına ragmen kazasız belasız kırmısısız bitirdim sayılır. galiba bende dayanamayıp akşama test yapıcam ama işte iğnenin 13. günü olması tereddüt ettirio bana :(

Back
X