Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

5 ay oldu. yaşım 33 amh değerim 1,66, reglim bitsin rahim filmini çektiricem acaba tüplerdemi sıkıntı var.

canım sitem etmek için daha çok erken. hiçbir problem olmayana bile doktorlar 1 sene deneyin olmuyorsa gelin diyorlar. yaşdan dolayı strese girme bence bizim komşumuzda öyleydi çok strese girdi doktorlara gitti hiçbir problem çıkmadı 9 ay sonrada hamile kaldı ikizleri oldu. kesinlikle rahat ol ve sabret canım.

evet canım çalışıyorum
işyerinde de günler geçmiyor, bu ara hiç dosyada gelmiyor gıcıklık işte :KK70:

ben zaten pko luyum hiç günümde olduğumu hatırlamam
o testlere verdiğim parayı biriktirseydim daire alırdım heralde :KK70:

aynen valla artık eczaneden değil internetten toptan alıyorum daha uyguna geliyor :)

country country hadi bakalım hayırlısı olsun

şafak 4 benimde :KK14:

benim adetin 25.günü progesteron 11,10 cıkmıştı ya doktora sordum 5 ve üzeri güzelmiş. gebelik için hala şansın olabilir dedi
ovulasyon tarihi geçti, hala şansımız varmı ki kafam karıştı benim o_O

Kan sonucunu aldim simdi kizlar maalesef negatif :( kismet size insallah benden umit gitti

İşte öyle olmuyor, bebek istediğimizden bu yana etrafımızda istemeyenlerin daha sonra evlenen herkesin bebişi oldu yada oluyor.. hergün facede birinin bebek haberini okuyorum....:KK61:

5 ay oldu. yaşım 33 amh değerim 1,66, reglim bitsin rahim filmini çektiricem acaba tüplerdemi sıkıntı var.

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 31 yaşındayım.. İlk 2 ay bişey anlamıyor insan 3-4.ayda acaba bi sorunmu var diye kurt düşüyo. 5-7. Ay arası en zoru insanın kendini en çok yıprattığı zaman.. sonrasında artık alışma süreci.. Yani en azından benim öyle oldu, 1.senedir bekliyorum ben. Bende kan tahlillerimi vs yaptırdım eşim doktor onun kadın doğumcu arkadaşlarına gösterdik bişey yok diyorlar 1 sene dolmadan kimse birşey yapmıyor. Bu ayda tutmazsa artık bakacaklar ayrıntılı (nihayet!).. Demem o ki beklemekten başka şansımız yok. Bu arada o Facebook'ta patır patır hamile kalan arkadaşlardan bende de bolcana var :)) ne acılar var hayatta düşündüğünde bu en küçüklerinden biri aslında ama işte insan kalbine çok zor söz geçirebiliyor.. aşık olmak gibi bişey sanırım bu.. Aman neyse çenem düştü çok uzattım :) yanındayız arkadaşım iyisinde de kötüsünde de beraberiz bundan daha güzeli de yok sanırım :)

üzüldüm şimdi ya.. ama yıpratmıyoruz kendimizi ne ilaç vercekse versinde sökül bir an önce :KK19:

kızlar son 4 gün
dün test yaptım yine negatif cıktı
artık paranoyak oldum ikinci çizgiyi görmüş gibi oluyorum
gidip gelip bakıyorum, çöpten çıkarıp geri bakıyorum eşim delirdiğimi düşünüyor :KK70::KK70:
Valla beni be guzel anlatmissin okurken cok guldum

evet canım çalışıyorum
işyerinde de günler geçmiyor, bu ara hiç dosyada gelmiyor gıcıklık işte :KK70:

ben zaten pko luyum hiç günümde olduğumu hatırlamam
o testlere verdiğim parayı biriktirseydim daire alırdım heralde :KK70:
valla bi pkolu buldum burada senin sat ney

canım 5 ay kısa bir süre. Ama sen hiç bebek yapmaya karar verdiğinizde doktora göründün mü? bir sıkıntı yoksa bence beklemelisin. Yengemde hiç sıkıntı yoktu 5 ayda anca kalabildi bu herkeste değişiklik gösteriyor canım.

evt gebelik öncesi tüm kan, idrar ve alt muayene tetkiklerim yapıldı enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım, 3. ayda da olmayınca eşimin sperm ve bnm amh değerimi istedi birde rahim filmi istedi, tek yaptırmadığım rahim filmi onuda bu cuma yaptırıcam...

evt gebelik öncesi tüm kan, idrar ve alt muayene tetkiklerim yapıldı enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım, 3. ayda da olmayınca eşimin sperm ve bnm amh değerimi istedi birde rahim filmi istedi, tek yaptırmadığım rahim filmi onuda bu cuma yaptırıcam...

ee tüplerine de baktır o zaman....eğer ondada sıkıntı yoksa stres yapmamaya çalış...biliyorsun ki stres gebeliğe engel teşkil ediyor :D

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 31 yaşındayım.. İlk 2 ay bişey anlamıyor insan 3-4.ayda acaba bi sorunmu var diye kurt düşüyo. 5-7. Ay arası en zoru insanın kendini en çok yıprattığı zaman.. sonrasında artık alışma süreci.. Yani en azından benim öyle oldu, 1.senedir bekliyorum ben. Bende kan tahlillerimi vs yaptırdım eşim doktor onun kadın doğumcu arkadaşlarına gösterdik bişey yok diyorlar 1 sene dolmadan kimse birşey yapmıyor. Bu ayda tutmazsa artık bakacaklar ayrıntılı (nihayet!).. Demem o ki beklemekten başka şansımız yok. Bu arada o Facebook'ta patır patır hamile kalan arkadaşlardan bende de bolcana var :)) ne acılar var hayatta düşündüğünde bu en küçüklerinden biri aslında ama işte insan kalbine çok zor söz geçirebiliyor.. aşık olmak gibi bişey sanırım bu.. Aman neyse çenem düştü çok uzattım :) yanındayız arkadaşım iyisinde de kötüsünde de beraberiz bundan daha güzeli de yok sanırım :)

Canım çok sağol :D amin inşallah sabretmemiz lazım ben bebeğin korunmadan olacabileceği gerçeği ile yıllarca yaşadım şimdi olmayayınca nasıl mucizevi birşey olduğunu idrak ediyorum. Hayırlısı inşallah tez vakitte kavuşuruz yavrularımıza...

ee tüplerine de baktır o zaman....eğer ondada sıkıntı yoksa stres yapmamaya çalış...biliyorsun ki stres gebeliğe engel teşkil ediyor :KK70:

Evt tüplerden sonra hamilelik daha sık görülüyormuş gerisii stresle başa çıkmaya kalıyor..

Back
X