- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
Umudum ekime kaldı
Hep derim; eylul olmazsa ekim olur, ekim de olmazsa kasim olur. Ama illaki olur vakti geldiyse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudum ekime kaldı
inşallah bebeğim bize dua et sen hepBanucum bu donemi, hem sen hem de esin dogal ve tamamen saglikli seyler yiyerek gerek yumurtalari, gerekse spermleri guclendirme firsati olarak gormelisin. Dis tedavin biter bitmez bomba gibi bir pozitifle dönüş yapacagina inaniyorum![]()
Aynı benden desene yaş stresinden dolayı mayıstan beri kist edindim 20 yıldır şaşmayan adetim gelmiyor.ilaçsız adet olamıyorum bunalıma girmiş durumdayım
Canım ne zamandır bebek istiyosunKızlar benimle beraber evlenenlerin çocukları okula başladı çok üzgünümşu foto olayı gerçekten strese sokuyo insanı. akrabalarımın watsapta hep çocuklarının fotoları var.
şeymaaaa hoşgeldin artk bizi ihmal ediyosun bak artık kendi sayfamıza taşndk geldiğin gittiğin yoook özletiyosun kuzucukBen geldiiiiiimsayfalari daha yeni bitrdim valla.nalan canim tebrik ederim nasil sevimdim yemnle rabbim kucagna almayi nasip etsin saglikli shhatli bizede dua et
aaa çok şaşırdm canım neden süt geliyomuş peki sebebi neymişBanucum bebis yok ama bu ay koruncaz zaten listeye hic ekleme.goguslermden sut gelyr sut hormanlrm yuksek ckti once onu duzeltmemz gerek.hamile gbi sut salgilyr vucudum oyuzden askiya aldm gebelik dusuncesni ama sizleri cok ozledm aranzda olmak istedm bu ay
Vala canim vucutta o hormon fazka sagilanyrms.emzikli kadin gbyim bebe versen emzirirrm yani.aaa çok şaşırdm canım neden süt geliyomuş peki sebebi neymiş
Kuzu aşkolsun burda birlikte dertleşip yencez üstesinden gelecegiz sorunlarin sende topige alirsaniz nedemek sen bizim canimizsinDestegnze ihtiyacum var bu ay canim.konuyla alakali degil benim durumm ama bu ay listede olmasamda topige alrsanz benide cok sevinirm
5 ,5 yıl oldu halamın kızıyla bir hafta arayla evlendik onun 2 kızı var büyük kızı okula gönderiyo bu sene. benim hiç olmadı bazen diyorum evlenir evlenmez olsaydı bizde gönderirdik şimdi.Canım ne zamandır bebek istiyosun
aaa canm heralde destek oluruz ayıpsın hem bak bende beklemedeyim diş tedavisinden dolayı sen bana ben sana yoldaş oluruz benımde bikaç ay beklemem gerekecek.biz hep buradayız full destek tam destek..Destegnze ihtiyacum var bu ay canim.konuyla alakali degil benim durumm ama bu ay listede olmasamda topige alrsanz benide cok sevinirm
Gunaydin kizlar mutlu huzurlu bir gün olsun hepimiz icin..
Kirmizi karti yedimm ama mutluyum 7 gun gecikince ve bebek yoksa mumla ariyorsunuz kirmizilari :)
Yeni bilgilerim sat 30 eylul bat 28 ekim