Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydin kizlaaaaar :KK54: Bugun gunlerden BAT. Bakalim tek bir gun bile sasmayan reglim bugun beni yaniltacak mi. Pazartesi test yapmistim negatifti. Insallah bir mucize olur. Gece heyecandan uyuyamadim :KK17:

Ayy canım hadi hayırlısı sık sık gelmedi yaz bize :)

Ay bi de ben gorsem artik kirmizilari doktorum 1hafta oncesi icin gorecegimi soyledi arrik aramaya utaniyorum kadini zaten sanirim o da benden bikmis durumda valla saldim cayira mevlam kayira

Ay bi de ben gorsem artik kirmizilari doktorum 1hafta oncesi icin gorecegimi soyledi arrik aramaya utaniyorum kadini zaten sanirim o da benden bikmis durumda valla saldim cayira mevlam kayira

İnşallah canım en kısa zamanda görürsün :)

Ben de ıkı gun önce ilaca başladım bakalım. Kasıklarım ve belim cok ağrıyor her an olacam gibi gelse de artık tedaviye başlasam

ne ilacına başladın bide ne tedavisine başlayacaksın

Önce adet olabilmek icin progestan. Sonra da uc aydır kıstım oluşuyor İlaçsız adet olamıyorum onun ıcın de yumurta takibi belki duruma göre aşılama
anladım canım ben normal tarihlerde adetimi oluyorum. ama iki ay üst üste kist çıktı adetimle birlikte kayboldu daha sonraki çıkan adetimle kaybolmadığında doğum kontrol hapı ile giderildi. Şimdi hazır yok iken dr bebek işini hızlandıralım dedi letroks diye bir ilaca başladım 3. günüm 5 gün kullanacağım ardından ayın 6sında duruma göre çatlatma iğnesi vurulacağım .

Sırf bende herzaman güçlü görünmeyi tercih edenlerden olduğum için buraya katıldım. Herşeyi içinde nereye kadar yaşayacaksın sonuçta stres yapıp yapıp bebişlerin olmasına engel olacaksak?. Haydi dökelim içimizdekileri :)

Kesinlikle canım sagolasin. :)
Stres falan kalmasın icimizi boşaltalım buraya :)

Bugun ve yarin gelmezse testi tekrarlicam. Bu ay dogru duzgun degerlendiremedik o yuzden umudum daha cok :))) Malum ne kadar ugrasirsak o kadar olmuyor ya :KK48:

Ay ne güzel pozitifsin. Ben bu ay o kadar emindim ki nerdeyse. Yarin bat. Sabah test yaptım negatif. Bu için de bitti umutlarım. Ama senin hala devam ediyor masaAllah. İnsaAllah pozitif i gorursun

Kesinlikle canım sagolasin. :)
Stres falan kalmasın icimizi boşaltalım buraya :)
bende kimseye bişi anlatmıyorum bu konuşar üzerine koınuşmuyorum diye çevrem hep şuan düşünmüyorum zannediyor. Niyet ettik üst üste 2 ay korunmadık kistim vardı olmadı. vücudum kendi yapıyormuş 15 yaşındada kist ameliyatı olmuştum. Bana gebelik için sürekli engel olacağından son 2 kontrolde yaklaşık 1,5 aydır kist çıkmayınca dr hızlandıralım gebelik işini ihtimallere yer vermeyelim dedi. 3 gündür letroks diye bir ilaç kullanıyorum. 5 gün içip ayın 6sında gidiceğim bakıp çatlatma iğnesi vuracakmış. kimseyede anlatamıyorum anlatmakta istemiyorum daha doğrusu. eşime bile düşüncelerimi söylemiyorum.senin bebiş işleri ne durumda

bende kimseye bişi anlatmıyorum bu konuşar üzerine koınuşmuyorum diye çevrem hep şuan düşünmüyorum zannediyor. Niyet ettik üst üste 2 ay korunmadık kistim vardı olmadı. vücudum kendi yapıyormuş 15 yaşındada kist ameliyatı olmuştum. Bana gebelik için sürekli engel olacağından son 2 kontrolde yaklaşık 1,5 aydır kist çıkmayınca dr hızlandıralım gebelik işini ihtimallere yer vermeyelim dedi. 3 gündür letroks diye bir ilaç kullanıyorum. 5 gün içip ayın 6sında gidiceğim bakıp çatlatma iğnesi vuracakmış. kimseyede anlatamıyorum anlatmakta istemiyorum daha doğrusu. eşime bile düşüncelerimi söylemiyorum.senin bebiş işleri ne durumda

Resmen psikolojik olarak ayni durumdayız. Ben 2 senelik evliyim ilk sene düşünmedim hic. Yaklasik senedir de istiyorum ama kimseye ne kadar hevesli olduğumu göstermiyorum. Kardeşim bile evlendi benden sonra. Bebeğini bile kucakladı.bütün gözler üstümde. E artik düşün diyorlar.
Ah bilmiyorlar ki her ay ne hevesle bekliyorum :) dr a gittik rahim de sıkıntı yokmuş. Testler de de bi sıkıntı çıkmadi. Eşimde de çıkmadi. Bu ay tekrar gittim tedavi istiyorum dedim. Klomen verdi. 5. Gün başlayıp günde 2 tane içtim. Bu arada da rahim dönüklüğü diye bisi varmış. Anlayan bi ebe kadına götürdü komşum beni. Bende varmış. 3 günde ona gittim. Rahmimu düzeltti. (Dr lar anlamıyormuş rahim donuklugunu) dr kontrolüm vardı 13.Gün gittim. Harika 3 yumurtan var dedi. Yolladı beni. İğneye Vs gerek duymadı. O kadında yumurtalıkların çok ii çalışıyor demişti. Bu ay 13 ve 17. Günde ilk kez çok fena kasık ve karin ağrım oldu. Dediğim gibi umutluydum. Ama negatif. Başını ağrıttım , kusura bakma:)

Ay ne güzel pozitifsin. Ben bu ay o kadar emindim ki nerdeyse. Yarin bat. Sabah test yaptım negatif. Bu için de bitti umutlarım. Ama senin hala devam ediyor masaAllah. İnsaAllah pozitif i gorursun

İdrarda hemen pozitif vermeyebilir, bati birkac gün gecmesi gerek. Kirmiziyi gormedikce umutlar bitmesin. ;) Rabbim ol dedikten sonra hersey olur. :KK19:

Back
X