- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
bende 15 aylık evliyim. hazirandan bu yana istiyorum (eşim evlendiğimiz günden bu yana) biz denedk olmadı yada sorunum var değilde kist için gidince doktorda önerdi kistinde yokken hadi hamilikte düşün dedi bizde niyet ettik ama kistimde oluyor arada diye hızlandırdı yani birden çocuğum olmuyormuş muamelesi gördüm şaşkınım açıkcası istiyorum dememle ilaca başlamam 2 ay aldı :) kişiliğimde ciddi kendi annem bile hadi diyemiyor. oldum olası çocukları severim yiğenimin nredeyse artık annesiyim :) Allah sanada versin diyenlere amin bile diyemiyorum . senin bak şükür dönüklüğü gitmiş rahminin bence adet olmaya bak bir an önce yumurtalarında oluşuyor. ayrıca kafamı ağrıttığın falanda yokResmen psikolojik olarak ayni durumdayız. Ben 2 senelik evliyim ilk sene düşünmedim hic. Yaklasik senedir de istiyorum ama kimseye ne kadar hevesli olduğumu göstermiyorum. Kardeşim bile evlendi benden sonra. Bebeğini bile kucakladı.bütün gözler üstümde. E artik düşün diyorlar.
Ah bilmiyorlar ki her ay ne hevesle bekliyorum :) dr a gittik rahim de sıkıntı yokmuş. Testler de de bi sıkıntı çıkmadi. Eşimde de çıkmadi. Bu ay tekrar gittim tedavi istiyorum dedim. Klomen verdi. 5. Gün başlayıp günde 2 tane içtim. Bu arada da rahim dönüklüğü diye bisi varmış. Anlayan bi ebe kadına götürdü komşum beni. Bende varmış. 3 günde ona gittim. Rahmimu düzeltti. (Dr lar anlamıyormuş rahim donuklugunu) dr kontrolüm vardı 13.Gün gittim. Harika 3 yumurtan var dedi. Yolladı beni. İğneye Vs gerek duymadı. O kadında yumurtalıkların çok ii çalışıyor demişti. Bu ay 13 ve 17. Günde ilk kez çok fena kasık ve karin ağrım oldu. Dediğim gibi umutluydum. Ama negatif. Başını ağrıttım , kusura bakma:)