Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Cnm endise etme guzel düşün sonuçta hamilelik ve adet belirtileri benzio biliosn.İnşallah zaman senin için çok çabuk geçer benm içinde benmde salı bat günüm sali ya kadar test için sabretmek istiorm.arkadslrn dediği gibi bat günün yeni geçtiği içinde değerlern çok fazla yukselmems olablr.İnşallah doktor içini ferahltck yanitlr verir cnm sabrin sonu selamet biraz sabır inşallah:KK200:
Aminn canım inşallah beklemekten başka çare yok iyiki sizler varsınız yoksa kendi kendime triplere girerdim iyice çok gerginim bugün tam bişey öğrenemediğim.için ama sabredicem sabrın meyvesini de alıcam inşallah

canım niye bu kadar karamsarsın senn bekle 2gün daha herşey netleşir zaten ama sen kötü düşündükçe kötü olur iyi düşünkü iyi olsun sıkma canınıııııı herşey güzel olacak bebiş oluncaaaa
Haklısınız fazla panik yapıyorum hep belirsizlikten.. Ama salı günü kesin belli olur heralde herşey o zamana kadar Ya Sabır başka çare yokk :)

Haklısınız fazla panik yapıyorum hep belirsizlikten.. Ama salı günü kesin belli olur heralde herşey o zamana kadar Ya Sabır başka çare yokk :)
Tekrar kan baktır abilirsin eğer yükseliyorsa zaten ıyu gidiyo demek

İki günde 2 katına çıkması gerekiyodu ya canım değerin 18lerde olması gerekirken 14.66 olmuş.. Doktor görmedi sonucu ama özel muayenesi olan bi doktorla konuştum dış gebelik kimyasal gebelikte olabilir dedi kasıklarımda hafif ağrılarımda va. Hastnedeki doktor alttan muayene etti dış gebelik görünmüyo dedi ama değer yükselmemiş. 18 ve üstü çıkarsa hamilesin demişti göstwremedim de ona sonucu :KK43: dua edin lütfen hamile olayım :KK43:(
eğer hayırlıysan ve sonu güzel olacaksa hamile olmanı dilerim canım..ne yazık ki körü körüne istemek iyi getirmiyor :(

Iyi aksamlar arkadaşlar benide aranıza alır mısınız lütfennn yoksa çıldırıcamm ben yurt dışında yaşıyorum 5 aylık evliyim evlendiğimden beri çocuk isteğimiz var ama henüz denemeler sonuç vermedi ayrıca buraya geldikten sonra gittiğim doktor kontrolünde anemi ve hasimoto hastalığım olduğu ortaya çıktı adet düzensizliği yetmezmiş gibi bide bu çıktı bazı sitelerde okuduğum hasimoto hastalığı gebeliğe engeldir yazısı üzerine korktum ve psikolojik olarak çok acayip bir evreden geçiyorum sanirimm lütfen bana bir akıl verin bu grubun en daim takipcilerindenim adetlerim düzensiz olsada maksimum 33 gün arayla oluyor sat 23 Eylül bat 26 Ekim tahminenn @banu86 benide ekler misin acaba listeye
hoşgeldin canım :) senin kesin çocuğun olmaz diyenlerin doğal yoldan anne olduklarını gören biri olarak hiç birşey imkansız değildir rabbim yeter ki yazmış olsun sana bu böyle o yüzden umutsuzluğa kapılmamalısın..

Iyi aksamlar arkadaşlar benide aranıza alır mısınız lütfennn yoksa çıldırıcamm ben yurt dışında yaşıyorum 5 aylık evliyim evlendiğimden beri çocuk isteğimiz var ama henüz denemeler sonuç vermedi ayrıca buraya geldikten sonra gittiğim doktor kontrolünde anemi ve hasimoto hastalığım olduğu ortaya çıktı adet düzensizliği yetmezmiş gibi bide bu çıktı bazı sitelerde okuduğum hasimoto hastalığı gebeliğe engeldir yazısı üzerine korktum ve psikolojik olarak çok acayip bir evreden geçiyorum sanirimm lütfen bana bir akıl verin bu grubun en daim takipcilerindenim adetlerim düzensiz olsada maksimum 33 gün arayla oluyor sat 23 Eylül bat 26 Ekim tahminenn @banu86 benide ekler misin acaba listeye

canım günaydın. bende hasimoto hastasıyım ama hiç senın gii düşünmüyorum umıtsız değilim ki doktorum asla böyle bişey demedi tsh değerlerimi ilaçla düzenledi ve simdi çalışmaya başlayabilirsin dedi binlerce kadın var bizim gibi olup hamile olan valla ben açıkçası senın yazını okuyana kadar unutmuştum bile bu hastalığımı :) sakın kendi kendine stres yapma allah ol der ve olur sen düzenli doktor kontrollerine git ve ilaç kullan çok öpüyorum.

Gunaydin canlarrrr nasilsiniz cok şükür girebildim sayfaya netim olmadigi icin giremiyrdum hepinizi cok ozledim:KK68: sayfaa baya ilerlemis okuyamadim varmi bi gelisme bebis haberleri olan
günaydın canımmm hoşgeldinnn biz bildiğin gibi bi kaç bebiş haberimiz var çok şüküüürrr , sen nasılsın asıl keyfin nasıl yok dimi sıkıntı

günaydın canımmm hoşgeldinnn biz bildiğin gibi bi kaç bebiş haberimiz var çok şüküüürrr , sen nasılsın asıl keyfin nasıl yok dimi sıkıntı
Keyfim iyi cok şükür işe başladım cok iyi geldi ve atlattim cok şükür kurtajdan beri adet olmamistim dun gece geldi kirmizilar cok sevindim cunku bunu bekliyrdum simdi cabucak bitsede çalışmalara baslasam diye bekliyrm

Back
X