- 21 Ağustos 2015
- 32.041
- 97.267
- 598
- 38
ahahah 29.90 camasırlar diye mail geldiayy deme indirim mi varmış offf beee demeyeydin iyidi
benim karta el koysa nolcak kart nosu güvenlik no son kullanma hepsi ezberimde
beynimi mi söküp alsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah 29.90 camasırlar diye mail geldiayy deme indirim mi varmış offf beee demeyeydin iyidi
benim karta el koysa nolcak kart nosu güvenlik no son kullanma hepsi ezberimde
beynimi mi söküp alsın![]()
ay baktım almadan bişey kapattım sayfayı neyse kiahahah 29.90 camasırlar diye mail geldi![]()
benim de birikmiş izin kaynıyor bebekte kullancam diye beklettim durdum bebek olduğu da yok 1yıl izin yapcam herhaldebugünde yarında izinli haftaya gelecekmiş.. pfff bi biz izin yapamıyoruz![]()
kendni belli ediyor minik sıpa demek kii dikkat et kendine ağır kaldırma gerinme sakın allah'a emanet cnm rabbim yazdıysa her zorluğa karşı burdayım diyor zaten..![]()
![]()
Yok canimm ne kusuru.tekrarladk dun 245ti.aslında dun cok siddetli agrilarim oldu korktuk hcg progesteron fln bakildi serum yedim bol bol.degerlerde sknti yok cok skur ama ara ara giriyor sancilar yine
benimde var izinler öyle bekliyor tek olduğum için çıkamıyorum benbenim de birikmiş izin kaynıyor bebekte kullancam diye beklettim durdum bebek olduğu da yok 1yıl izin yapcam herhalde![]()
afferin kızımaaaay baktım almadan bişey kapattım sayfayı neyse kiyırttım
afferin kızımaaa![]()
inşallah canımm inşallahhhh bebişle birlikte izinler iyi gelecek sağlıkla kullanalım inşalalhbenimde var izinler öyle bekliyor tek olduğum için çıkamıyorum benbebek olunca doğum izniyle birlikte baya iyi gelir :) :)
geldi mi edepsiz tüüüü onacansu1109 canım yeni bat 27 şubat
Ah cansum yaaa hep ümit var ama yoruldum artık cidden. Artık olsun lütfengeldi mi edepsiz tüüüü ona
yeni aya umutlarımız solmasın inşallah kuzu be
Canıım benim henüz olmadım. Bir gecikme yaşıyorum sanırım pek ümidim yok bu ay finaller, gRip falan derken pek değerlendirmedik çünkü. test yaparım yarın herhalde.hijabiqueen canımm meraktayımm ne zamandır yazmıyorsun ,bat da geçtii hayırlı haberler ver inşallahh
![]()
inşallah cnaım inşallahhhhhhh hayırlı gecikmeler olsunn yaz bize beklmedeyizCanıım benim henüz olmadım. Bir gecikme yaşıyorum sanırım pek ümidim yok bu ay finaller, gRip falan derken pek değerlendirmedik çünkü. test yaparım yarın herhalde.
inşAllah güzel haberler verebilirim
sağlıkla hayırla inşallah kuzum hep yorulduk ama yapcak bir şey yokAh cansum yaaa hep ümit var ama yoruldum artık cidden. Artık olsun lütfen
ay iş yerinde net kısıtlı cepten baktım kim bu böyle yaaahttps://www.instagram.com/danlabilic/?hl=tr sıkıldıysa su kızın videolarını izlee![]()
yaa geldi miselam herkese
günaydın
istisnaların kaideyi bozduğu 2 gün gecikmenin sonunda yeni bat bildirimi yapmak istiyorumcansu1109
bundan sonra sanırım gecikmeli devam edicem.
sat:28ocak
bat:28şubat