- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi mi uyuzzzgünaydın kızlaar
benim misafir geldi bu sabah
2aydır döngüm uzadı 29güne çıktı![]()
geldi geldi gelmez miiGeldi mi uyuzzzOlsun biz mayısı bekliyoruz zaten kusum
![]()
hadi hayırlısı kusumgeldi geldi gelmez mii
ben nisanda gidiyorum allahtan mani olmazsa kuşumm sen de peşimden gelll mayısta![]()
Aaa gerçekten mi canım ben daha olmadım ama eli kulagindadir gelir yakında
İnşallah canımhadi inşallah gol olsun cnm benimmmhayırlısıyla olsun inşallahhh
İnşallah canım inşallahBu sıralar sakın kendini dinleme hiç yalnz kalma sürekli bişeyler le ilgilen teli eline alma sürekli bişeyler le oyalan . Bebeğinın tutunacagina inanıyorum
Ciddi misinmaalesef cnm bebek gitti![]()
amin canım benim inşallah sağlıkla hayırla inşallahCiddi misinRabbim tekrar nasip etsin insallah
günaydın bebiş napıyosun nasıl geçti h.sonu yumyumladın mııgünaydınnn![]()
Daha olmadım kuzum hala bekliyorumkuzuuuu hadi hayırlı haber ver inşallah gelmemiştir![]()
hiranur3419
canım senin de bat geçmiş ne durumdasınluthien58
ay hadi inşallah gelmez kuşum yaptın mı test flnDaha olmadım kuzum hala bekliyorum
Yok canım yapmadım yarın olmazsam inşallah yapıcam :) pek olduğuna ihtimal vermiyorum ama olursa çok sasiririm tek 1 ilişki oldu yumurtlama zamanıay hadi inşallah gelmez kuşum yaptın mı test fln
hiç belli olmaz o kuzum vakit saat geldiyse tekte bulursun inşallahYok canım yapmadım yarın olmazsam inşallah yapıcam :) pek olduğuna ihtimal vermiyorum ama olursa çok sasiririm tek 1 ilişki oldu yumurtlama zamanı
gunaydun cnmm ay evde miskinledim yaagünaydın bebiş napıyosun nasıl geçti h.sonu yumyumladın mıı
Günaydın tatlım sanada iyi haftalar. Ne olacak bu uyku yaagünaydın kızlar iyi haftalar olsunn
nasıl uykum var nasıllllll dün geç kalktım diye gece gene döndüm durdum kaçlara kadar![]()