Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

tmm başka bisey yapmıcam:KK51:Dikkat etmeyi de yeni yeni bırakmıştım biliyorsun kahveyi bile kafeinsiz iciyordm :KK55:
ay boşver kuzu o kdra kadar yaa kahve zaten 1tane izin veriyor doktorlar hamilelikte bile. kendini bu kadar kısıtlama iç gitsin hele bi haber versin minnak ben buradayım diye o zaman teke düşürürsün ya da bırakırsın:)

ay boşver kuzu o kdra kadar yaa kahve zaten 1tane izin veriyor doktorlar hamilelikte bile. kendini bu kadar kısıtlama iç gitsin hele bi haber versin minnak ben buradayım diye o zaman teke düşürürsün ya da bırakırsın:)
Aynen eve stok yapmışım onları bitirmeye çalışıyorum hala:KK70:Sen napıosn?Var mı haftasonu planın:cool:

Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu bende pco hastasıydım ama son zamanlarda düzelme var çok şükür klomen kullandım 3kez yumurtalarım sağlıkla büyüdü ve sağlıklı çatladı doktorum eşin test olsun bi dedi eşimde varikosel var ama ameliyat derecesi değilmiş sperm sayısı düşük çıktı proxeed plus kullanıyor suanda ve keçi boynuzu pekmezi benimde doktorum bu arada Şende progestan kullan dedi önümüzde ki ay kontrol var bakalım hayırlısı.. böyle durumda hamile kalan varmı? Kızlar çok korkuyorum ben bide psikolojik olarak mutsuz oluyorum her ay :(

Kızlar hormon testi ne kadar zaman sonra sonuç çıkıyor? Adetin 3. Günü yapılan

Muayene aynı gün olmuyor değil mi

Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu bende pco hastasıydım ama son zamanlarda düzelme var çok şükür klomen kullandım 3kez yumurtalarım sağlıkla büyüdü ve sağlıklı çatladı doktorum eşin test olsun bi dedi eşimde varikosel var ama ameliyat derecesi değilmiş sperm sayısı düşük çıktı proxeed plus kullanıyor suanda ve keçi boynuzu pekmezi benimde doktorum bu arada Şende progestan kullan dedi önümüzde ki ay kontrol var bakalım hayırlısı.. böyle durumda hamile kalan varmı? Kızlar çok korkuyorum ben bide psikolojik olarak mutsuz oluyorum her ay :KK43:
Been varim canim ust uste klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Ramazan geliyor diye biraktim o sirada esimin sperm sayisi dusuk ve ameliyat derecesinde varikosel cikti. Onun tedavisine verdik kendimizi ameliyat gunu aldık. Ameliyat olmadan once ilk aydan hamilelik haberimizi aldik ameliyata girdiginde ben hamile idim. Oncesinde esime keçiboynuzu kürü ve caksir suyu yaptık sayisi ona ragmen dusuk cikmisti 7 milyon gihi bir sayi idi hatta hareketlilik morfoloji bakilamadi az olunca. Belki de kür sayesinde kalitesi hareketliliği iyiydi nasip kismet oldu bir tanesi bizim mucizemize. Pazsrtesi gunu ikknci haftamiz doluyor kizimizin :KK46:

Ben 3. Günü gittim muane oldum sonra kan aldılar cmts gitmistim pazartesi sonucum çıktı.
Çok sağol canım :KK200:
Çabuk Muş ozaman adeti bekliyorum bende gitmek için :dua: korkuyorum sonuçlardan biraz.
Doktor vajinal muayene den sonra multikistik olduğunu yazdı yumurtalık ultrasonuna. Soğan kuru yapıyorum umarım gitmiştir. Kilo sorunum yok ama sivilce falan düzensizlikleri var biraz..

Been varim canim ust uste klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Ramazan geliyor diye biraktim o sirada esimin sperm sayisi dusuk ve ameliyat derecesinde varikosel cikti. Onun tedavisine verdik kendimizi ameliyat gunu aldık. Ameliyat olmadan once ilk aydan hamilelik haberimizi aldik ameliyata girdiginde ben hamile idim. Oncesinde esime keçiboynuzu kürü ve caksir suyu yaptık sayisi ona ragmen dusuk cikmisti 7 milyon gihi bir sayi idi hatta hareketlilik morfoloji bakilamadi az olunca. Belki de kür sayesinde kalitesi hareketliliği iyiydi nasip kismet oldu bir tanesi bizim mucizemize. Pazsrtesi gunu ikknci haftamiz doluyor kizimizin :KK46:

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bana umut oldunuz her zaman duam rabbim sağlıklısını hayırlısını versin.. sizde adet düzensizliği mi vardı eşim suan dediğim gibi proxeed plus + keçi boynuzu pekmez özü içiyor(akşamları). Umudum tükeniyor gibi hissediyorum artık bünyem yoruldu her ay bu stresi yaşamaktan. Rabbim bebeğinize sağlıklı huzurlu seneler nasip etsin :KK46::KK200:

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bana umut oldunuz her zaman duam rabbim sağlıklısını hayırlısını versin.. sizde adet düzensizliği mi vardı eşim suan dediğim gibi proxeed plus + keçi boynuzu pekmez özü içiyor(akşamları). Umudum tükeniyor gibi hissediyorum artık bünyem yoruldu her ay bu stresi yaşamaktan. Rabbim bebeğinize sağlıklı huzurlu seneler nasip etsin :KK46::KK200:
Evet bende de duzensizlik ve ara kanamalar vardi. Hic sıkıntı etme kendine Rabbim dermansız dert vermesin. He bi de aklinda bulunsun ben antidiyabetik hap kullandim o sayede de klomensiz yumurta çatladı kendiliginden. Sende baktirabilirsin şekerine bi.

Ve ateş düşerr :110:Yeni bir başlangıç daha arkadaşlar geldi kırmızılar :duduk:klomen geciktirdi bu ay beni yeni bat 17 mart

Back
X