Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

afiyet olsun bacım:kahve:
kızlar aranızda gelin hamamına giden var mı?Ben perşembe gitcm ne giycem ne götürcem hic bir fikrim yok yao_ONormal hamama gidiyorm hep ama gelin hamamına hic gitmedim.Yıkanmam herhalde tas mas götürmek lazım:KK14:
benim arkadaş yaptı gelin hamamı kısa elbiseyle gitmiştim kına hesabı .önce oynadık kına yaktık fln sonrasında yıkandık .ama herkese peştamal tas minik sabun duş jeli fln dağıtmıştı onlarla yıkandık :)

Ne iğnesi çatlatma mi? Bende hormon testine gidiyorum adet in 3. Günü heyecan var :dua:

Sonra muayene inş soğan kuru iyi gelmiştir. Akıntı geldi adet düzene giriyor gibi gibi:halay:
inşallah hayırlı haberlerle dönersin.evet çatlatma iğnesine gerek duymadı doktorum

benim arkadaş yaptı gelin hamamı kısa elbiseyle gitmiştim kına hesabı .önce oynadık kına yaktık fln sonrasında yıkandık .ama herkese peştamal tas minik sabun duş jeli fln dağıtmıştı onlarla yıkandık :)
bizimki de tas yaptırmış hediyelikler koydurmus:KK200:Bende elbise giyeyim bario_OSaolasun cnm:KK15:

inşallah hayırlı haberlerle dönersin.evet çatlatma iğnesine gerek duymadı doktorum

Amin çok sağol .. Benimde gerek duymaz inş hayırlısı ni diliyorum Rabbim den

Buarada muayene de sperm testi isteniyor mu mutlaka bilgin var mı
Veya hormon testi iyi çıkarsa bekleyin mi deniyor yoksa hemen istiyorsanız catlatma iğnesi mi yapalım deniyor :KK200::anneadayı:

Amin çok sağol .. Benimde gerek duymaz inş hayırlısı ni diliyorum Rabbim den

Buarada muayene de sperm testi isteniyor mu mutlaka bilgin var mı
Veya hormon testi iyi çıkarsa bekleyin mi deniyor yoksa hemen istiyorsanız catlatma iğnesi mi yapalım deniyor :KK200::anneadayı:
daha önceden yaptırmadıysanız yaptırmanızda fayda var inşallah bişey çıkmaz ama eşinizin değerleri düşük.çıkarsa aşılama yada çatlatma iğnesinin faydası pek olmaz diyor doktorlar önce eşin tedavisine öncelik veriyorlar. Kadının test tahlil sayısı fazla olduğundan erkeğin testi kolay tek bi sperm ona göre tedaviyi belirliyorlar.

daha önceden yaptırmadıysanız yaptırmanızda fayda var inşallah bişey çıkmaz ama eşinizin değerleri düşük.çıkarsa aşılama yada çatlatma iğnesinin faydası pek olmaz diyor doktorlar önce eşin tedavisine öncelik veriyorlar. Kadının test tahlil sayısı fazla olduğundan erkeğin testi kolay tek bi sperm ona göre tedaviyi belirliyorlar.

Daha once yaptırmadik bu tür testler. Yani hormon testim normal çıkarsa başka bir işlem gerekmiyor sanırım :dua:
Yani hormon test inden sonra mı eşim e test yapılır aynı gün veya sonra mı veya gerek duyulur mu onu anlamaya çalışıyorum :110:

Daha once yaptırmadik bu tür testler. Yani hormon testim normal çıkarsa başka bir işlem gerekmiyor sanırım :dua:
Yani hormon test inden sonra mı eşim e test yapılır aynı gün veya sonra mı veya gerek duyulur mu onu anlamaya çalışıyorum :110:
siz ne kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz.1 yılı geçtiyse tedavi başlatıyor drlar genelde doktoruna göre değişiyor canım belki seninle ilgili testleri yaptırır önce hepsi normal çıkarsa eşindende istiyor.yada aynı anda isteyen drlarda olabiliyor.

günaydınnnnnnnnn size miss gibi nergislerimin kokusunu yolluyorum kızlaaar:KK37:
IMG_5082.webp

günaydın kızlaaar koci hastalığı bana sattı sanırım boğazım batıyor :(
dün gece gene cıktı ateşi bugün de gidemedi işe .
bi de bugün yumurtluyorum ağrım başladı 3gün önce gelcek demek ki .. nasıl da denk geldi ya o.O

günaydın kızlaaar koci hastalığı bana sattı sanırım boğazım batıyor :KK43:
dün gece gene cıktı ateşi bugün de gidemedi işe .
bi de bugün yumurtluyorum ağrım başladı 3gün önce gelcek demek ki .. nasıl da denk geldi ya o_O
gıunaydın kusum:cry:Yaa geçmiş olsunnn illaki geçiyor ya evde biri hastaysa:KK61:Hemen bal+zencefil bogazlara:hasta:
Kısmet be gülüm iste bütün ay bisey olmaz yumyum zamanı illa bisey cıkar:mad:Siz iyi olunda önümüzdeki aylar bizim:dua:

haha evet ona yasaaaaakkk bölge bu sefer:KK70:
aynen n ay ben dün bide bisey yaptım.Kocinin doğumgünü temmuzda kardeşimin esinin de ağustosta.Kardesim esine sürpriz ayvalığa rezv.yaptırmış cumartesi pazar için ağustosa.Bende yaptırdım kociye süpriz:KK70:Otel ön rezv.kabul ediyormuş giiriste ödücem.Ama zor tutuyorm kendimi söylememek için ağustosa kadar nasıl dayancam bakalım:KK70:

Back
X