Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hoşgeldin aramıza canım inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .bi problem var mı peki tüm tetkikleri yaptırdın mı zamanını bekliyor her melek biz de onları sabırla ve sabırsızlıkla bekliyoruz :dua:
Hoşbulduk canım...Evet tüm tetkiklerimiz yapıldı çok şükür sıkıntı yok ama dediğin gibi vaktini bekliyor heralde...Bizde aşılamaya başlayalım dedik..Umarım tutar tutmazsa tekrar denermiyim bilmiyorum..Bu süreç yıpratıcı geçiyor, çalışmadığım için sürekli aklımda...tutmazsa eğer çalışırım diyorum doğal yolla bi süre daha deneriz.Bakıcaz kafam çok karışık

ca
Hoşbulduk canım...Evet tüm tetkiklerimiz yapıldı çok şükür sıkıntı yok ama dediğin gibi vaktini bekliyor heralde...Bizde aşılamaya başlayalım dedik..Umarım tutar tutmazsa tekrar denermiyim bilmiyorum..Bu süreç yıpratıcı geçiyor, çalışmadığım için sürekli aklımda...tutmazsa eğer çalışırım diyorum doğal yolla bi süre daha deneriz.Bakıcaz kafam çok karışık
hsg yi de çektirdiysen temiz çıktıysa yüreğini ferah tut cnm vaktini bekliyordur.aşılamayı da genelde sperm kalitesinde sıkıntı olanlar için öneriyorlar ama eğer zamanı geldiyse o bahanesi olacaktır yavruna kavuşmak için. en hayırlı en zahmetsiz yollar olsun inşallah

:KK11: şaşırdık mı tabiki hayır zaten bir gün gelmesse bırak şaşırmayı direk şoka gircez :KK57: Allah ım tez zamanda hayırlısıyla versin bu son olsun kuzum inşaallah :dua:
aynen sasırmıyorum artık:KK11:Valla son olsun diye diye menapoza gircem herhalde sonunda:KK70:

Back
X